24 Şubat 2012 Beyaz Show Konukları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,839
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ozelhaber.gif

Beyaz Show'a bu hafta Hande Yener konuk oluyor. Son günlerde Sinan Akçıl ile birlikte seslendirdiği "Teşekkürler" adlı şarkıyla dikkatleri yeniden üzerine çeken Hande Yener Cuma akşamı Beyaz Show'da olacak.

Kanal D'nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk- show programı 'Beyaz Show'a bu hafta; müzik dünyasının başarılı isimlerinden Hande Yener, Kanal D'de ekrana gelen 'Kazanmak İçin 1 Dakika' adlı yarışma programının sunucusu ve başarılı spor spikeri Ertem Şener, 'Leyla ile Mecnun'un Sedef'i Zeynep Çamcı ve aynı dizinin İsmail Ağabey'i Serkan Keskin ile tek bir makas hareketiyle elbiselerde harikalar yaratan Amerikan'ın sihirli makası Adam Saaks konuk olacak. Hande Yener'in özel hazırladığı sahne şovu, Türkiye'de sadece Beyaz Show'a omun olan Adam Saaks'ın dünyaca ünlü muhteşem şovu, sohbeti, eğlencesi, birbirinden komik vtr'leri, esprisi ve canlı yayın sürprizleriyle Beyaz Show bu gece de yine şahane! Sakın kaçırmayın!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Cuma Gecesi Beyaz Show'da kim olursa olsun izlerim Hande Yener'de fena bir konuk değil :smile:

Hande Yener'in son yıllardaki performansını pek sevmiyorum, elektronik müziğe geçince beni kaybetti, umarım daha güzel konuklar da vardır. :)

Bu arada twitter'da falan mı gördün haberi, bu forum hep ilklerin adresi oldu. :)

Tesekkürler sarkisi çok çok iyi, izleyebilirim Beyaz Show'u bu hafta.

Hande Yener varsa her türlü izlerim diğer konuklar pek önemli değil :D

Ya benim beğenilerim çok mu farklı, nerede beğendiğim biri var, herkes fanı çıkıyor. :)

Hande Yener'in son yıllardaki performansını pek sevmiyorum, elektronik müziğe geçince beni kaybetti, umarım daha güzel konuklar da vardır. :)

Bu arada twitter'da falan mı gördün haberi, bu forum hep ilklerin adresi oldu. :)

Doğru tahmin :)

Diğer konuklar inşallah daha iyidir. Hande Yener'i ben de sevmiyorum. Eğer diğer konuklar iyi değilse Bir Erkek Bir Kadın'a geçebilirim bu hafta :)

Leyla ile Mecnun'un oyuncuları iyiymiş, kesin ikisi de TT olur, daha önce başka bir programdaki performanslarını izlemiştim, çok iyiydi, gülmekten ölmüştüm, yine çok güldürebilirler beni, bu Beyaz Show kaçmaz. :)

Leyla ile Mecnun oyuncuları Serkan Keskin ve Zeynep Çamcı'da konuklar arasında yer alacakmış yani izleyebilirim sırf bu konuklar için. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,553
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy