-19 Şubat 2012 Pazar- Bugün TV'de Ne Var ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Bugün ne yayınları var ?

İşte liste;

ATV

20.00 Al Yazmalım (Yerli Dizi - Yeni Bölüm)
22.45 Kim Milyoner Olmak İster ? (Yarışma Programı - Yeni Bölüm)

FOX TV
19.45 Araf Zamanı (Yerli Dizi - Yeni Bölüm)
22.15 Strike Back (Yabancı Dizi - Tekrar)

KANAL D
20.00 Umutsuz Ev Kadınları (Yerli Dizi - Yeni Bölüm)
23.15 Havada Ölüm (Yabancı Sinema - TV'de İlk Kez)

STAR TV
20.00 Zırhlı Kuvvetler (Yabancı Sinema - TV'de İlk Kez)
22.00 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Yerli Dizi - Yeni Bölüm)

SHOW TV
20.00 O Ses Türkiye (Yarışma Programı - Canlı)
23.45 1'e 1 Futbol (Spor Programı - Canlı)

TNT
20.00 Arka Sıradakiler (Yerli Dizi - Yeni Bölüm)

23.00 Kırmızı Halı (Magazin Programı - Canlı)

TRT 1
19.55 Avrupa Avrupa (Yerli Dizi - Yeni Bölüm)
21.40 Stadyum (Spor Programı - Canlı)

*Alfabetik Sıraya göre düzenlenmiştir.

Siz hangi yayını izlemeyi düşünüyorsunuz ?

Özel İnceleme

Abdullah AKTAN/FavoriForumum

Bu haberin her hakkı saklıdır. İzin almadan veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır. Bu kuralın ihlal edilmesi halinde gerekli kuruluşlarca gereği yapılacaktır.

20.00 O Ses Türkiye (Yarışma Programı - Canlı)
21.40 Stadyum (Spor Programı - Canlı)

kanal D'nin gece dizisi yine iddialı, ölümlü, kalımlı,aksiyonlu işler hep gidiyor televizyonda, o biraz ilgimi çekti. Ama asıl Star'daki filmi izlemeyi düşünüyorum, fragmanını beğendim, bol aksiyon vaad ediyor.

kanal D'nin gece dizisi yine iddialı, ölümlü, kalımlı,aksiyonlu işler hep gidiyor televizyonda, o biraz ilgimi çekti. Ama asıl Star'daki filmi izlemeyi düşünüyorum, fragmanını beğendim, bol aksiyon vaad ediyor.

kanal d nin filmi iddialıda kaliteli film değil bu tarz filmlerin çok izlendiği bir ortamda zaten behzat ç. nin birinci olmasını beklemekte rüya....demekki seyircimizdeki kalitede sorun var...

kanal d nin filmi iddialıda kaliteli film değil bu tarz filmlerin çok izlendiği bir ortamda zaten behzat ç. nin birinci olmasını beklemekte rüya....demekki seyircimizdeki kalitede sorun var...

Evet, bu tarz filmler genelde çok kaliteli olmuyor ama yine de çerezlik gideri oluyor. :)

Başrolde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı, Star TV'de 2. sezonu ile ekranlarda olan, 52. bölümü ile ekranlara gelecek olan "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" adlı diziyi izleyeceğim.

starda yayınlanan sinema güzel bir filme benziyor .. başroldede jean reno oynuyor ..onun filmlerini izlemek keyifli oluyor özellikle sevginin gücü filmindeki oyunculuğu kalitesinde bir film bekliyorum ondan... ama bugüne kadar o filmden daha iyisini oynayamadı...