Sevmediginiz diziler

Evet Azerbaycanda çok seviliyor ama her kes tarafından değil. Ayrıca KVP gibi diğer diziler de seviliyor. Ben en çok Adını Feriha Koydum ve İffet`i duyuyorum. İffeti izlemeyen tanıdık yok

vadi devam ettiği zamanda birçok yeni yapım geliyo zaten :D bana sorarsan vadi hiç bitmesin derim ama illa ki bitecek çünkü vadi bi alışkanlık bağımlılık yarattı biterse perşembe akşamları ben hiçbişey izlemem.ölüsü bile diğer dizilerden çok daha iyi ki bence kalitenin düştüğü falan da yok.

Takas'cim Her kes gibi sende biliyorsun ki,Vadi eski gunlerindeki gibi degil.bunu reyting bakimdan soylemiyorum halk,gazeteler yani kamuoyu artik Muhtesem yuzyilla O.B.G.Zle fatmagulle ilgileniyor.Vadi ne zaman yukselir biliyormusun.inatla Israil ABD demeyi biraktiklari zaman.

Takas'cim Her kes gibi sende biliyorsun ki,Vadi eski gunlerindeki gibi degil.bunu reyting bakimdan soylemiyorum halk,gazeteler yani kamuoyu artik Muhtesem yuzyilla O.B.G.Zle fatmagulle ilgileniyor.Vadi ne zaman yukselir biliyormusun.inatla Israil ABD demeyi biraktiklari zaman.

vadi hala çok konuşulan tartışılan izlenen bi dizi emin ol :D bunu reytinglerden internette en çok okunan haberlerden en çok izlenen fragmanlardan vs vs. anlayabiliriz anladın mı? :D

Çok fazla var, şimdi hangisini söylesem birileri alınacak,en iyisi pes diyeyim. :)

Niye vadiden daha cok reyting aliyorlar diye mi?

kardes ilk önce yorumu oku, arastir ondan sonra cevab ver. Takas in listesindekilerden sadece ÖBGZK, FGSN ve muhtesem yüzyil vadi yi geciyor. FGSN ve muhtesem yüzyil la da aralarinda cok kücük bir fark var.

Total de AFK yi geciyor bu haftada gecti, Iffet i saten 3 e katliyor, UEK yi gecen hafta yine total de yüzde 3 farkla gecti, yer gök aski i yüzde 3 farkla gecti.

Ben hangisi daha fazla izleniyor denilince Total e bakarim cünkü total tüm türkiye yi temsil ediyor. Bu arada Vadi 9 yildir yayinlanmasina ragmen ve TNT de olmasina ragmen geciyor bu dizileri ona göre

kardes ilk önce yorumu oku, arastir ondan sonra cevab ver. Takas in listesindekilerden sadece ÖBGZK, FGSN ve muhtesem yüzyil vadi yi geciyor. FGSN ve muhtesem yüzyil la da aralarinda cok kücük bir fark var.

Total de AFK yi geciyor bu haftada gecti, Iffet i saten 3 e katliyor, UEK yi gecen hafta yine total de yüzde 3 farkla gecti, yer gök aski i yüzde 3 farkla gecti.

Ben hangisi daha fazla izleniyor denilince Total e bakarim cünkü total tüm türkiye yi temsil ediyor. Bu arada Vadi 9 yildir yayinlanmasina ragmen ve TNT de olmasina ragmen geciyor bu dizileri ona göre

Ama boyle bir seyde var ki,bu saydigin diziler olmasa Kurtlar Vadisi su an Haftalik ratinglerde ilk sirayi alirdi.

vadi hala çok konuşulan tartışılan izlenen bi dizi emin ol :D bunu reytinglerden internette en çok okunan haberlerden en çok izlenen fragmanlardan vs vs. anlayabiliriz anladın mı? :D

Niye kabul etmek istemiyorsun?vadi eski tadinda degil.vadi 2003-2005deki gibi formunda,meshurlugunda diyil.

Arka Sokaklar,Akasya Durağı,Muhteşem Yüzyıl,Adını Feriha Koydum ve Fatmagül'ün Suçu Ne?

Niye kabul etmek istemiyorsun?vadi eski tadinda degil.vadi 2003-2005deki gibi formunda,meshurlugunda diyil.

tmm arkadaşım uzatma ben sana kanıt göstererek konuşuyorum sen eski tad diye tutturmuşsun bence hala muhteşem kabul etsende etmesende böyle

elimde olsa kvp, iffet, lale devri, yer gok ask, bir cocuk sevdim, pis yedili, kanıt, arka sokaklar
dizilerini bitirirdim .
eger televizyon ve sinema dunyasında ilerlemek istiyorsak yeni fikirler gerek. hep klasik ve olacak seyleri bildigimiz seylerle geciyor diziler.
yenilikci olmak gerektigine inanıyorum. ve suan televizyonda yenilikci olarak gordugum dizilerden tek hatırladıgımda 1 erkek 1 kadın.
sakın yanlıs anlamayın! diziyi sevdigim icin demiyorum. olaya dısarıdan baktıgında gercek bu.
daha once izledigimiz dizilerden oldukca farklı ve birazda uygarlıkcı bir dizi. hemde maliyeti cok dusuk .
yani demek istedigim kısaca su ; artık televizyonda farklı diziler gormek istiyorum, sonunu bilemicegim yada sasırtabilicek diziler.
hatırladıgım kadarıyla beni surekli sasırtan tek bir dizi vardı oda ezel. neyse cok konustum. son sozum
yenilik yenilik yenilik

reytinglerin senaryoyla, tatla Tuzla alakasi yok bizim halkimiz Devlet meseleleri yerine kabadayilik, racon, mafya dizilerine daha fazla ilgi duyuyor bunun tek sebebi bu :)

aga vadi 2010 yılına kadar tempoyu hiç düşürmedi son 1-2 yıl duraksar gibi olsada bu yıl yeniden patlamayı yaptı ve eski günlere döndü

arka sokaklar-arka sıradakiler-deniz yıldızı-lale devri-dinle sevgili-son-al yazmalım-koyu kırmızı-firar-bir çocuk sevdim
akasya durağı(hala bitmadi ise)