Arka Sokaklar, Arka Sıradakiler, Akasya Durağı, Sihirli Annem, Lale Devri, Fatmagül'ün Suçu Ne ?, Kurtlar Vadisi Pusu, Yer Gök Aşk bu dizileri bitirmek isterdim
istersen memlekette dizi kalmasini hepsini yok edelim.
Arka Sokaklar, Arka Sıradakiler, Akasya Durağı, Sihirli Annem, Lale Devri, Fatmagül'ün Suçu Ne ?, Kurtlar Vadisi Pusu, Yer Gök Aşk bu dizileri bitirmek isterdim
1.fatmagülün suçu ne?
2.öbgzk
3.adını feriha koydum
4.muhteşem yüzyıl
5.iffet
6.umutsuz ev kadınları
7.yer gök aşk
bu dizileri kesinlikle bitirirdim
istersen memlekette dizi kalmasini hepsini yok edelim.
Kurtlar Vadisi Pusu
ben doğruları söylüyorum.saygı çerçevesinde
vadi devam ettiği zamanda birçok yeni yapım geliyo zaten bana sorarsan vadi hiç bitmesin derim ama illa ki bitecek çünkü vadi bi alışkanlık bağımlılık yarattı biterse perşembe akşamları ben hiçbişey izlemem.ölüsü bile diğer dizilerden çok daha iyi ki bence kalitenin düştüğü falan da yok.
Takas'cim Her kes gibi sende biliyorsun ki,Vadi eski gunlerindeki gibi degil.bunu reyting bakimdan soylemiyorum halk,gazeteler yani kamuoyu artik Muhtesem yuzyilla O.B.G.Zle fatmagulle ilgileniyor.Vadi ne zaman yukselir biliyormusun.inatla Israil ABD demeyi biraktiklari zaman.
Niye vadiden daha cok reyting aliyorlar diye mi?
kardes ilk önce yorumu oku, arastir ondan sonra cevab ver. Takas in listesindekilerden sadece ÖBGZK, FGSN ve muhtesem yüzyil vadi yi geciyor. FGSN ve muhtesem yüzyil la da aralarinda cok kücük bir fark var.
Total de AFK yi geciyor bu haftada gecti, Iffet i saten 3 e katliyor, UEK yi gecen hafta yine total de yüzde 3 farkla gecti, yer gök aski i yüzde 3 farkla gecti.
Ben hangisi daha fazla izleniyor denilince Total e bakarim cünkü total tüm türkiye yi temsil ediyor. Bu arada Vadi 9 yildir yayinlanmasina ragmen ve TNT de olmasina ragmen geciyor bu dizileri ona göre
vadi hala çok konuşulan tartışılan izlenen bi dizi emin ol bunu reytinglerden internette en çok okunan haberlerden en çok izlenen fragmanlardan vs vs. anlayabiliriz anladın mı?
Niye kabul etmek istemiyorsun?vadi eski tadinda degil.vadi 2003-2005deki gibi formunda,meshurlugunda diyil.
Niye kabul etmek istemiyorsun?vadi eski tadinda degil.vadi 2003-2005deki gibi formunda,meshurlugunda diyil.
reytinglerin senaryoyla, tatla Tuzla alakasi yok bizim halkimiz Devlet meseleleri yerine kabadayilik, racon, mafya dizilerine daha fazla ilgi duyuyor bunun tek sebebi bu
Sen diziler hakkinda fazla bir bilgiye sahip degilsin sanirim. O dizileri sevmedigin için "baslamalari hataydi" diyorsun ama o iki dizide yüzden fazla çalisan kadro var ve o kisiler ekmek parasi derdindeler.