Gerçeğin Peşinde Koşmak 58.Bölüm [ Yeni Bölüm - 18 Şubat 2012 ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Gerçeğin Peşinde Koşmak
Gerçek, onu öğrenen için onu söyleyenden daha faydalıdır..

YAPIMCI: FURKAN DOĞA
YÖNETMEN: MESUDE ERARSLAN

58.Bölüm

SAHNE 1: NAZAN / EV

Kumru, ajansa gider fakat annesine Selin'e gidecegini söyler.

NAZAN: Nereye gidiyorsun?
KUMRU: Kahvaltida dedim, Selin'e gidiyorum anne.
NAZAN: Bende sana gidemezsin dedim.
KUMRU: Görüsürüz anne!
TÜLAY: Nazan, birak kizi gitsin. Degisiklik olur Kumru'ya.
NAZAN: Daha geçen disarida magazalari geziyordu, ne degisiklikligi?

Kumru evden çikar. Nazan, Kumru'yu takip etmeyi planlar. Çünkü Kumru için endiselenir.

TÜLAY: Nereye Nazan?
NAZAN: Hava almam gerek, evin duvarlari artik üstüme üstüme gelmeye basladi.
TÜLAY: Iyi peki al hava.

SAHNE 2: BORA / HOLDING ' TOPLANTI

Kerem, Bora, Gökçe ve çalisan elemanlar toplanti odasindalar. Toplantida gerilim bol!

KEREM: Evet, sirketimin saygi sever elemanlarim ve sevgili ortagim Gökçe hanim toplantiya merhaba.

Bora nefret dolu gözleriyle Gökçe'ye bakar..

KEREM: Bildiginiz gibi sirketimizde hersey yolunda gitmiyor. Istedigimiz basariyla ulasamadik henüz. Gün geçtikçe borçlar çok olmaya basladi.
Onun için sirkete 2.patron almayi uygun gördük ve Gökçe Hanim sirketimizde 2.patron olarak basladi. Gökçe Hanim'in sirketin 2.patronu olarak gelmesi büyük degisimlere vesile olacaktir. Japonya'da ve Almanya'da bulunan sirketlerle de çalisacagiz artik.

Toplanti 1 saat sürer..

KEREM: Toplantiyi sonlandirmak istiyorum, sizin eklemek istediginiz seyler varmi?
BORA: Benim var efendim.

Gökçe Bora'ya bakar..

KEREM: Buyur Bora, seni dinliyoruz..
BORA: Gökçe Hanim hangi kriterlere göre 'Gold Holding'in 2.patronu olarak layik görüldü?

KEREM: Böyle bir konunun seni ilgilendirecegini pek sanmiyorum.

BORA: Neden Bora Bey? Sonuçta biz de bu holdigin çalisan elemanlarindan degilmiyiz?
KEREM: Evet, ama bu kadar seyin bilmenizin geregi yok.
BORA: Önce bizimle danismaniz gerekliydi bence.
KEREM: Bu ne saygisizlik?
GÖKÇE: Müsadenizle kalkmak istiyorum. Bu kadar saygisizliga tahammülüm yok.

Gökçe masadan kalkar..

KEREM: Hemen özür dile hemen!
BORA: Artik gerçeklerin söylemenin zamani geldi Kerem Bey!

Hakikat bir taş kadar sert, bir gonca kadar da yumuşaktır

58.Bölümün Sonu

Son düzenleme:
Güzel görünüyor, kalemin fena değil, diyaloglar gerçekçi, sondaki söze bayıldım, senaryolarda bu tarz oturaklı sözlerin kullanılmasını hep sevmişimdir, kısa olması okumayı kolaylaştırıyor, zaten bir satır daha fazla olsaydı okuyamayacaktım, benim ciddi okuma sorunlarım var sanırım, başarılar, ben beğendim. :)

Güzel görünüyor, kalemin fena değil, diyaloglar gerçekçi, sondaki söze bayıldım, senaryolarda bu tarz oturaklı sözlerin kullanılmasını hep sevmişimdir, kısa olması okumayı kolaylaştırıyor, zaten bir satır daha fazla olsaydı okuyamayacaktım, benim ciddi okuma sorunlarım var sanırım, başarılar, ben beğendim. :)

Çok tesekkürler endgame. Ben dizilerimi kisa tutmaya özen gösteriyorum, hem benim acimdan kolay hem siz degerli izleyicilerin okumasi kolay oluyor haliyle. Ben dram dizilerini yazmaya seviyorum, haliyle diyaloglarda gerçekci oluyor. Konuyu gelestirmeye özen gösteriyorum ki heyecanda artsin dizde.. Ama gelecek bölümlerde bomba sürprizler sizleri bekliyor.. Gerçegin Pesinde Kosmak'i takip etmeyi devam edin ve büyük sürprizleri kaçirmayin..

güzel kısa herkes okuyabilir neden hala uzun yaptığımı anlamış değilim ben dizimde bir sahneyi uzattıkça uzatıyorum illaki araya birşey sokuyorum yine iyi senin dizin :) ama bence uzun olanın daha çok okunması gerekiyor adam o kadar emek veriyo heralde :)

güzel kısa herkes okuyabilir neden hala uzun yaptığımı anlamış değilim ben dizimde bir sahneyi uzattıkça uzatıyorum illaki araya birşey sokuyorum yine iyi senin dizin :) ama bence uzun olanın daha çok okunması gerekiyor adam o kadar emek veriyo heralde :)

Dizinin bölümü kisa oldugunda okumak daha keyifli ve daha zevkli oluyor..

Senin bölümlerin çok uzun ve haliyle okumasi zaman gerektiriyor ama benim dizimi okuyanlar 5 dakika da okuyabiliyor.. Belki sende bundan sonra dizinin bölümlerini biraz kisa tutarsin ve daha çok kisi okur.