18 Şubat 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 3 13.0%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 5 21.7%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 4 17.4%
  • İffet (Star)

Oy: 4 17.4%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 26.1%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 2 8.7%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Şefkat Tepe (STV)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Disko Kralı (TV8)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.7%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Cumartesi neler oldu ?
Yetenek Sizsiniz Türkiye mi ? Lale Devri mi ? İffet mi ? Şefkat Tepe mi ? Günün en başarılısı hangisi oldu ?
Keşanlı Ali Destanı son haftalardaki düşüşünü durdurabildi mi ?
Kazanmak İçin Bir Dakika, Yahşi Cazibe, Bir Erkek Bir Kadın ve diğer yapımlar ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, iki grupta da yine zirvenin sahibi oldu.

Geçen hafta yükselişe geçen Lale Devri oranlarında küçük düşüş yaşasa da yerini korumayı bildi. Dizi totalde 2. A/B'de 3. oldu.

Şefkat Tepe, totalde yine iyi giderek 3. sıranın sahibi oldu.

Yahşi Cazibe bu hafta ciddi yükselişe geçti. Dizi, totalde 5. A/B'de ise 4. olarak önemli bir başarı elde etti.

A/B'de 5. totalde ise 7. sıraya yükselen Kazanmak İçin Bir Dakika günün bir diğer başarılı yapımı oldu.

Özellikle son haftalarda büyük düşüş yaşayarak çok geride kalan Keşanlı Ali Destanı, bu hafta önemli bir çıkış yakaladı. Totalde 11. A/B'de 6. olmayı bildi.

Sezon başında zirve yarışı yapan İffet, rakiplerinin çok gerisinde kaldı. A/B'de 10. totalde 13. olabildi.

Son düzenleme:
iffeti izledim şimdide 1 erkek 1 kadının başlamasını bekliyorum (iffet çok duygusal bir bölümdü inşallah yükselişe geçer)

keşanlı ali herzamanki gibi süper bir bölümdü..

yine birinciliği garanti..
iffet ikinci olur diğerleri peşisıra takip eder bunları...

yetenek sizsinizin son 1 saatlik kısmını izledim çok iyiydi yarında rahatlıkla 1.olur

Sonuçlar 9.30-10.10 arası bir saatte yayınlanıyor :)

Şefkat Tepe'yi izledim. Yine süper bir bölümdü, fakat saçmalıklarda ön plandaydı. Mesela ilk 15 dakikası bana göre saçmalıktan ibaretti :)

Sonuçlar 9.30-10.10 arası bir saatte yayınlanıyor :)

Şefkat Tepe'yi izledim. Yine süper bir bölümdü, fakat saçmalıklarda ön plandaydı. Mesela ilk 15 dakikası bana göre saçmalıktan ibaretti :)

şefkat tepeyi hiç izlemediğim için fikrim yok..

sonuçlar geç açıklanıyormuş o kadar bekleyemem:)

Reytinglere baktığımızda Yetenek Sizsiniz Türkiye'den finale kadar kurtuluş olmadığını görüyoruz, tabi bu benim bakış açım, program A/B'de 2 kat, tatal'de de önemli bir fark atmış.

Arkadaşların bu hafta çok heyecanlı dedikleri Lale Devri iki grupta da zirvenin hemen altında, sanırım seneye de devam edecek, diziyi çok bilmiyorum ama akan bir konusu var mı yoksa uzatmaları mi oynuyor ?

Bu aşamadan sonra iki grup farklılaşmaya başlıyor, totalde Şefkat tepe öne çıkarken, A/B'de Yahşi cazibe ipi göğüslüyor.

Daha aşağılarda iki yapımda hareketlenme görüyoruz, hem Kazanmak İçin 1 Dakika hem de Keşanlı Ali Destanı yükseliş trendinde, yine de Keşanlı için özet+yeni bölüm daha yararlı olabilir, zira ilk bölümlerden daha kötü bir bölüm değildi dünkü, belki çok daha iyiydi.

İffet her iki kategoride de tüm prime-time dizi/programlarının altında, neden acep bu düşüş ?

En çok dikkat çeken olay ise Akasya Durağı'nın Kanal D tekrarının prime-time programlarını geçerek, Kanal D'nin tüm yapımlarını geçerek 6. olması.

Kanal D'nin nedense haftasonu haberleri çok ilgi görmüyor, yine de hiç kaptırmadığı totalde zirvede.

Son düzenleme: