Leyla ile Mecnun 46. Bölüm Fragmanı

HeisenBerg

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,944
Puanı
910
Yine olaylar, olaylar :D Leyla ile Mecnun dizisi 20 Şubat 2012 Pazartesi 21.50'de TRT 1 ekranlarında :smile:

[video=youtube_share;QoKvVw8IgDY]http://youtu.be/QoKvVw8IgDY[/video]

Son düzenleme:
İskender, İsmail'e özenirse...

Leyla ile Mecnun dizisi 20 Şubat 2012 Pazartesi 21.50'de TRT 1 ekranlarında... :)

Mecnun kafayı yiyecek bu gidişle... :)

Sedef ve Şirin arasında kaldı resmen... :)

Bu dizinin tek bir bölümünü izlemedim, sizce ortalama bir seyirci olarak beğenir miyim diziyi ? Yalan Dünya'yı seviyorum, zamanında Üsküdar'a Giderken'i de izlerdim, bu verilere göre cevaplayın bakalım. :)

Bu dizinin tek bir bölümünü izlemedim, sizce ortalama bir seyirci olarak beğenir miyim diziyi ? Yalan Dünya'yı seviyorum, zamanında Üsküdar'a Giderken'i de izlerdim, bu verilere göre cevaplayın bakalım. :)

Ben de izlemeden önce önyargılıydım ama bir izleyince insan kendisine önyargıları nedeniyle bu dizi için aptal bile diyebiliyor :smile:

Son düzenleme:

İlk bölümünden izlesen kesinlikle beğenirdin. Özellikle Üsküdar'a Giderken'e tarzı epey benziyor. Ama şimdi başlasan ne kadar beğenirsin bilemiyorum. Çünkü geçmişe yönelik bazı şeyler kopuk gelebilir. Bir de bazı şeyler öncesini izlemediğin için çok absürt gelebilir. Yine de bence birkaç bölüm şans vermelisin :)