16 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 8 36.4%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 4.5%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 9 40.9%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 4 18.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
reytinglerde bir tuhaflık var ama beklenen bir tuhaflık sbt uydurması ..

birincisi kurtlar vadisi geçen hafta aldığı izlenme oranlarının aynısını almış..değişen bir durum yok kurtlar vadisi izleyicisini korumuş..ab grubunda 1 buçuk puanlık bir artış var

sadece fatmagülün suçu ne dizisinde ab grubunun ölçümleri ciddiye alınmayacak düzeyde laçkalık içeriyor ..

geçen hafta ab grubunda 14 buçuk civarı izlenme oranı alan fsn bu hafta nasıl üç puan birden düşmüş..

iki dizinin izleyici kitlesi farklı biri birinden seyirci kapamaz .. bir hafta arayla 3 puanlık fsn kaybının izahıda mümkün değil..
hatırlarsan 2 hafta önce vadi fatmagüle ab de 2 reyting fark atarken 1 sonraki hafta 3 reyting fark yemişti bu hafta ise yine öne geçti :D

hatırlarsan 2 hafta önce vadi fatmagüle ab de 2 reyting fark atarken 1 sonraki hafta 3 reyting fark yemişti bu hafta ise yine öne geçti :D

hatırlıyorum hatırlıyorum takas, tns gelene kadar sbt ile dalğamızı geçeriz işte, nasıl olsa her hafta kafasına göre sıkıyor sonuçları:)

tns 1040 kişiyle ölçecekmiş bence inanılmaz az yetersiz.

sayı önemli değil takas cihzları doğru bir seçimle yerleştirmeli izleyici kitlesi olarak herkesimin bir örneği olmalı o zaman ister 1000 kişi ister 10 bin kişi olsun sonuç değişmez .. yeterki cihazların yerleştirileceği evler ve seçilen denekler doğru bir araştırmayla oluşturulsun..

toplam 4000 denekle ölçülcek

doğru denek seçimiyle 4000 de yeter 1000 de yeter.. sbt den 10 kat daha güvenilir olacağı kesin..

fatmagülün suçu ne dizisini izliyorum her hafta konuda ve sanaryoda istikrarlı gidiyor çok büyük değişim yok .. buna göre iki hafta önce ab de 1o buçuk, geçen hafta ab de 14 buçuk bu hafta ise tekrar ani bir düşüşle 11 e düşmesinin mantıkla bir izahı yok çünkü filmde önemli bir değişim yok bu kadar keskin düşüş ve çıkışları ancak sbt nin her hafta bir kanala yaranma durumuyla açıklamak mümkün..

doğru denek seçimiyle 4000 de yeter 1000 de yeter.. sbt den 10 kat daha güvenilir olacağı kesin..

fatmagülün suçu ne dizisini izliyorum her hafta konuda ve sanaryoda istikrarlı gidiyor çok büyük değişim yok .. buna göre iki hafta önce ab de 1o buçuk, geçen hafta ab de 14 buçuk bu hafta ise tekrar ani bir düşüşle 11 e düşmesinin mantıkla bir izahı yok çünkü filmde önemli bir değişim yok bu kadar keskin düşüş ve çıkışları ancak sbt nin her hafta bir kanala yaranma durumuyla açıklamak mümkün..

fatmagülün 14 buçuk reyting falan almadı niye sallıyon 14 ü geçemedi :D ayrıca aynı durum vadi içinde geçerli

fatmagülün 14 buçuk reyting falan almadı niye sallıyon 14 ü geçemedi :D ayrıca aynı durum vadi içinde geçerli

takas hergeçen gün şu konuşmanı değiştirirsin diye bekliyorum ama boşuna sanırım değişmeyecek.. mesajlarında biraz daha saygılı bir ifade kullansan senin bundan sonraki hayatında sana çok büyük faydası olacaktır..
yazı yazmayı biliyorsun okuyorsun öğrencisin, kendine yakışır şekilde konuşmak varken.. sokak ağzıyla burda yorum yapman pekde güzel bir durum değil.. senin yazınla karşıdaki küçülmez ama senin kaliten düşer..

takas hergeçen gün şu konuşmanı değiştirirsin diye bekliyorum ama boşuna sanırım değişmeyecek.. mesajlarında biraz daha saygılı bir ifade kullansan senin bundan sonraki hayatında sana çok büyük faydası olacaktır..
yazı yazmayı biliyorsun okuyorsun öğrencisin, kendine yakışır şekilde konuşmak varken.. sokak ağzıyla burda yorum yapman pekde güzel bir durum değil.. senin yazınla karşıdaki küçülmez ama senin kaliten düşer..

vay arkadaş siz nerde yaşıyosunuz ya :D ayrıca soruma cevap ver lafı çarpıtma

yaa işine gelmedi mi nasılda lafı değiştiriyor vay be

şöyle yazsaydın takas: yanılıyorsun 14 buçuk reyting almadı 14 dü geçmedi.

bende şöyle derdim: evet 13,94 almış o,50 lik bir hata payım var ama buda sbt için dediklerimi değiştirmez ..

düzgün soru şekli ve düzgün cevap şekli bu ama her mesajınıda düzeltememki birazda kendin dikkat et yazdıklarına...

Fatmagül'ün Suçu Ne total'da 1.olmus.. Haketti, çünkü çok güzel bir bölümdü.. Gelecek haftalarda iki grupta da zirvede olur umarim.

şöyle yazsaydın takas: yanılıyorsun 14 buçuk reyting almadı 14 dü geçmedi.

bende şöyle derdim: evet 13,94 almış o,50 lik bir hata payım var ama buda sbt için dediklerimi değiştirmez ..

düzgün soru şekli ve düzgün cevap şekli bu ama her mesajınıda düzeltememki birazda kendin dikkat et yazdıklarına...

sanki biz ne dedik :D

M.U.C.K totalde 29. ab.grubunda 42 ci olarak büyük bir başarıya imza atmış:) bence bu aldığı oranlarda fazla....