Sizce FOX mu, Star Tv mi?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,650
Puanı
1,060
Yıllardır kapışma içinde olan 2 kanal var. FOX VE STAR TV.
Sizce FOX mu, Star Tv mi? Hangisi daha çok izliyorsun? Hangisi daha başarılı yapımlar yapıyor?
yorumlarınızı bekliyorum?
fox-tv_1.jpg

star-tv-yeni-logo.jpg

Kesinlikle FOX TV en iyisi.
LALE DEVRİ , DİNLE SEVGİLİ , YER GÖK AŞK DİNLE SEVGİLİ UNUTMA BENİ GİBİ REYTİNG REKORLARI KIRAN DİZİLER ORADA :)
star 'da bişi yok :)

Kesinlikle FOX TV en iyisi.
LALE DEVRİ , DİNLE SEVGİLİ , YER GÖK AŞK DİNLE SEVGİLİ UNUTMA BENİ GİBİ REYTİNG REKORLARI KIRAN DİZİLER ORADA :)
star 'da bişi yok :)

lale devri 6 7 reyting dinle sevgili 5 6 yer gök aşk 8 9 reyting alio

M.Yüzyıl Total 13 12 14

Ab 17 16 17:80

Eyvah Düşüyorum Total 6 Reyting Share 18
Ab 7.50 8.80 Share 28 29
Pazar Gecesi Sinamasi 6 7 5 Reyting 15 Share Üstü Star Dedigin dizilerin toplamı kadar tek bir dizisi yetio :)

bu haberin kaynağı nedir nerden çıktı bu haber .. STAR türkiyenin 4 büyük ulusal kanalından biri fox ise tv8 ve tnt ayarında orta dereceli bir kanal önce büyük kanllar arasına girsinde sonra starla kapışsın..

gönlünüzden geçen gerçeklikle alakasız bir haberi, konu diye açmanız hiç hoş değil...

ben şimdi buraya flaş tv nin kanal d ile büyük rekabeti bakalım kim önde diye konu açsam hoşunuza gidermi..:)

bu haberin kaynağı nedir nerden çıktı bu haber .. STAR türkiyenin 4 büyük ulusal kanalından biri fox ise tv8 ve tnt ayarında orta dereceli bir kanal önce büyük kanllar arasına girsinde sonra starla kapışsın..

gönlünüzden geçen gerçeklikle alakasız bir haberi, konu diye açmanız hiç hoş değil...

Son yıllarda gerçekten iki kanal arasında bir 4. kanal olma yarışı vardı. İki kategoride Fox iki kategoride Star aylık listelerde 4. kanal oluyordu. Ama Muhteşem Yüzyıl'ın transferiyle işler Star'ın lehine dönmüş olmalı :)

Son yıllarda gerçekten iki kanal arasında bir 4. kanal olma yarışı vardı. İki kategoride Fox iki kategoride Star aylık listelerde 4. kanal oluyordu. Ama Muhteşem Yüzyıl'ın transferiyle işler Star'ın lehine dönmüş olmalı :)

hocam akrabalarımda foxu ilk 10a koyan bi babannem var oda lale devri hastasi ama iffetinde hastasi iki televizyon var gidio te öteki odadaki iffete bakio bide onda bakioo onun disinda star fox karsilastirmak

Lamborgini ve tofaş karsılastırmak gibi bisiy heralde

Fox;

Taktik bakımından Fox 2 gömlek daha üstün :)
Dizi kalitesi bakımından Star Tv ile aynı gömlek giyer :)

Star;
Tecrübe bakımından Fox'a göre 2 gömlek daha üstün :)
Doğuş grubunun gelmesi ile Foxun gerisinde kaldı :)

tv8, fox veya tnt ilk dörde girmek için büyük çaba içine girerse ilk geçecekleri kanal atv dir çünkü atv şu anda bu 4 büyük kanalın en zayıf halkasıdır geçebilen anca onu geçer...

tabikide Star TV . Fox'da bir geçen sene lale devrini takip ediyordum ama iffet başlayınca papucu dama atıldı krey'sin dediği gibi bizim evde de fox 32. Star 2. Trt'den sonra :)

Fox;

Taktik bakımından Fox 2 gömlek daha üstün :)
Dizi kalitesi bakımından Star Tv ile aynı gömlek giyer :)

Star;
Tecrübe bakımından Fox'a göre 2 gömlek daha üstün :)
Doğuş grubunun gelmesi ile Foxun gerisinde kaldı :)

Foxun gerisindemi kaldi en çok izlenilen 4 kanal içinde fox yok onu bilesin star var

tv8, fox veya tnt ilk dörde girmek için büyük çaba içine girerse ilk geçecekleri kanal atv dir çünkü atv şu anda bu 4 büyük kanalın en zayıf halkasıdır geçebilen anca onu geçer...

çalık atv ye bu sene hiç yatırım yapmadı reyting getirmez komedi dizileriyapdı durdu sezon başından beri satılma haberleri çıkıyordu kanalı satcağından yatırımda yapmıyor ama yinede stardan daha fazla izleniyor sanırım....

çalık atv ye bu sene hiç yatırım yapmadı reyting getirmez komedi dizileriyapdı durdu sezon başından beri satılma haberleri çıkıyordu kanalı satcağından yatırımda yapmıyor ama yinede stardan daha fazla izleniyor sanırım....

atv haber yahsi cazibe tekrar esra erol bnlar alio rating baska bisi almioki h.devam ediyor yalan dünya gelince çakildi adeta ab grubunda 6 ratinge düs çok çok kötü ö.b.g.z m.yüzyıl özeti bile 10 rating alio vadi özeti bile 6 alio atv çok rating alan bi kanal deil fox durumu ortada 10 rating alan dizisi bile yok