16 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 8 36.4%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 4.5%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 9 40.9%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 4 18.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Muhteşem senaryosu, muhteşem oyuncuları ile ekranlarda müthiş bir kitleye sahip olan başrolünde Necati Şaşmaz'ın yer aldığı, yapımını Pana Film'in üstlendiği ve 6. sezonu ile ekranda olan, 148. bölümü ile ekranlarda yer alan "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisini izledim ve gerçektende harika bir bölümdü...

Polat Alemdar'ın karısı olan İnci'yi, İzzet'in kaçırıp üstüne üstelik çocuğu aldırması yada çaldırması gerçektende inanılmaz bir olaydı ve resmen son sahne şoke etti. Bu olay Polat Alemdar'da sinirlendirir ve İzzet'i bulduğu yerde öldürür orası garanti bence. Selvi'nin Memati'nin yanına gelmesi, Aşık olduğunu itiraf etmesi, Memati'nin Selvi'yi hiç takmaması ve sonuç olarak Selvi'nin kendisini uçurumadan aşağı atması tabi doğal olarak Memati'de atlayarak Selvi'yi kurtarıyor. İlerleyen bölümlerde Senaristlerin Memati ve Selvi arasında nasıl şeyler geçirtecek orası merak konusu. Memati yüz vermiyor, Selvi sevdiğini söylemeye devam ediyor şimdilik böyle ama Senaristlerin neler yapabileceği bilinmez. Kara Cemal'e ulaşıyor tabi Zaza'nın da katkıları oluyor. Zaza, Zülfikâr'ı kurtarıyor. Kara, Cemal'e ulaştıktan sonra neler yapacak ileriki bölümlerde göreceğiz... Pusat'ın gidip Yaşar Ağa'ya erkenden artistlik yapması akıl alır gibi değil yani erkenden bunu yapması kendisini zarara uğratabilir ki bazı adamları Yaşar Ağa'nın kurduğu tuzak sonucu öldürüldü. Pusat bakalım bu olayları becerecek mi ? yoksa erken mi pes edecek... Polat ile Leyla'nın sahneleri de çok hoştu ve Polat ile Leyla'nın birbirine olan Aşkı gün geçtikçe artıyor. Belkide İnci'den boşanırsa, Leyla ile evlenir yani böyle olacaktır büyük ihtimalle ama tabi şimdilik böyle birşey olması çok zor.

Gelecek hafta dahada harika bir bölüm ile karşımızda olacaktır her zamanki gibi dizi. İzlemekten keyif aldığım dizinin bu bölümünüde çok beğendim. TNT'nin reklamları azaltmış olması iyi ve umarım hep böyle olur. Gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum. Önümüzdeki bölümün dahada hareketli olacağını düşünüyorum...

ben vadinin şu güne kadar ab de 1.olupta totalde 2.olduğuna ilk kez şahit oluyorum resmen şoktayım detaylı yorumum az sonra :D

dün vadiyi izledim.süperdi diyecek söz yok artık reklamlar azaldı ama reklam sayısını azaltıp reklam sürelerini uzatsalar harika olacak yine de iyiydi.reytinglere gelirsek resmen şok oldum ilk önce totale baktım 2.yiz dedim ab de acaba kaç reyting aldık 1.lik aklımın ucundan geçmiyodu totalde 2.olmuşken.bi baktım 1.yiz harbi ilk defa böyle bişey görüyorum inşallah haftaya totalde de zirveyi alarak yolumuza devam ederiz.

Kurtlar Vadisi Psusu'yu izledim. A/B'de 1. olup Totalde 2. olması beni şaşırttı.
Kalbim 4 Mevsim'in işi bu saatten sonra çok zor.
M.U.C.K her hafta düşüş yaşamaya devam ediyor. Bence haftaya PT-2'de yayınlanır.
Şanslı Masa eski görüntüsünden uzak olsa da iyi reytingler almış denebilir. Programın eski halinden uzak olduğunu ise sitemizin anketinden de anlaşılmakta. Ankette 0 oy almış.

KVP iyi gitmis fakat gercekten cok garip AB'de 1. olup, totalde 2. olmasi 😱ha: herkes gibi bende tam tersini beklerdim. Fatmagul de iyi gidiyor bu yaris surer sezon sonuna kadar... Alemin kirali basarili bir sitcom, Atv'yi persembe gunleri ayakta tutuyor ve tabi Kim milyonerde herzamanki gibi cok basarili...

Kv nin ab de fatosgulu geçmesinin tek nedeni Kv uyaniklik edip fatos gülden 5 dakika sonra bitmesi.. bu diziye büyük avantaj saglamis.

Kv nin ab de fatosgulu geçmesinin tek nedeni Kv uyaniklik edip fatos gülden 5 dakika sonra bitmesi.. bu diziye büyük avantaj saglamis. özelikle ab deki iki dizinin sharelerine bakarsaniz arada büyük fark var.
vay be vadinin 5 dk geç bitmesi mi vadiyi ab de 1. yaptı :D

Fatmagulum sucu ne reytinglerini yukseltimis cok sevindim.Tabi kurtlat vadisi pusuyu da tebrik ediyorum.

Karşında rakip makıp yoksa fatosgülün izleyicisi Kv ya kayacak ve dizinin en heyecanı yeri son beş dakika ise daha çok izlenecektir

ya bırak Allah ını seversen 5 dk da 1.lik mi olurmuş fatmagülden vadiye kayma olmaz merak etme fatmagül olmadığı zaman vadi yine aynı reytinglerini alıyodu o zaman kayma olmadıda 5 dk da mı kayma oldu çok saçma :D

Kurtlar Vadisinin hepsini izleme fırsatım olmadı birazdan indirip izlemeyi düşünüyorum ama izlediğim kadarıyla bu adamlar işi biliyor:)

ya bırak Allah ını seversen 5 dk da 1.lik mi olurmuş fatmagülden vadiye kayma olmaz merak etme fatmagül olmadığı zaman vadi yine aynı reytinglerini alıyodu o zaman kayma olmadıda 5 dk da mı kayma oldu çok saçma :D

kanka aman sus ya konu uzicak 30 sayfa olur sonra aman aman cevap vermeye degmez

fatosgül olmayinca fatos gülün seyircisi zaten ekrana gelmez. ekrana gelmezse nasıl Kv yi izlesin. şimdi fatosgulu izlemiş birde Kvya bakayım demiş. arada 1 puan fark var 5 dakika 1 puan fark oluşur
5 dk da 1 reyting fark olmaz rahat ol :D vadi hakkıyla ab de 1.oldu inşallah haftaya bomba bi fragmanla totalide alıp önümüze bakıyoruz zaten reklam sayesinde 1.oldu fatmagül :D

reytinglerde bir tuhaflık var ama beklenen bir tuhaflık sbt uydurması ..

birincisi kurtlar vadisi geçen hafta aldığı izlenme oranlarının aynısını almış..değişen bir durum yok kurtlar vadisi izleyicisini korumuş..ab grubunda 1 buçuk puanlık bir artış var

sadece fatmagülün suçu ne dizisinde ab grubunun ölçümleri ciddiye alınmayacak düzeyde laçkalık içeriyor ..

geçen hafta ab grubunda 14 buçuk civarı izlenme oranı alan fsn bu hafta nasıl üç puan birden düşmüş..

iki dizinin izleyici kitlesi farklı biri birinden seyirci kapamaz .. bir hafta arayla 3 puanlık fsn kaybının izahıda mümkün değil..

Fatmagülün Suçu Ne geçer diyordum:).Belli ki reklamların kısalması Kurtlar Vadisi Pusuya yaradı :).Sevindim 1.olmasına

KurtLAr Vadisi Pusuyu izledim çok güzel bir bölümdü ama gerçekten leylanın dicleyle konusmasını cok uzatmışlar haftaya daha heyecanlı bir bölüm olacağı kesin..