HeisenBerg
Favori Üye
0 konuyla yükselişimize baya katkı sağladın.Teşekkürler.
Sen öyle düşün.Hiç yorum atılmadan 1000'den fazla okunma alan konum var😉şair ne demiş ''güzelliğin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa''
bende şunu diyorum ''boş konu beş para etmez, içine yazı yazan yorum katan olmasa''....
Sen öyle düşün.Hiç yorum atılmadan 1000'den fazla okunma alan konum var😉
Ayrıca hiçbir ziyaretçi konuya destere yorum yazmış hemen girmeliyim diye bakmıyor.Hem çokta mesajın yok.Görende 10 bin mesajı var zannedecek.Hadi ordan.Lafa karnımız tok bizim.İcraat,icraat,icraat...
profilinde türkiyenin icraat şampiyonu olan birinin icraata önem vermesi güzel bir durum.... tebrik ederim.. umarım icraatlarını sadece konu açarak değilde, profilindeki icraat şampiyonu siyasetçi ayarında yaparsın...
Harikasın.Senin kadar iyi kıvıran birini görmedim.Avatarımdaki kişiyle benim kişilik özelliklerim benzeyecek diye birşey yok.Laf bulamayınca lafı Turgut Özal'a bağlayıp kendini üst plana çıkarmaya çalışan bir hiçsin.Avatarıma Sawı koysam katliam mı yapacağım.eri katil falan mı olmam gerekiyor.Verilen pozu beğendim koydum ayrıca ölmüş adamın arkasından saçma sapan konuşup durma.
yorumlarında seviye gittikçe yerlere yapışıyor..konudan çok karşıdaki kişiye hakaret etmeyi seçtin sanırım... o açıdan cevap vermemeyi uygun görüyorum sana kendi yolunda başarılar..
destere şakacılığını bi kenara bırak
Konuyu ben dağıttım beyler.Dağılın.
hah işte böyle gerçeği söyle.. yoksa heryerde kötü adam olarak ilan edileceğim oysa ben masumum...
Her zaman gerçeği söylüyorum zaten.
destere sakin
takas bir günde şaşırıp beni desteklersen dişimi kıracağım