Kurtlar Vadisi Pusu 148.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
oha fragman süper ötesi muhteşem bi bölüm bizleri bekliyo :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
yine bomba gibi Bir fragman ama reytinglerin artacagina inanmiyorum hatta daha fazla düsecektir cünkü gecen haftaki tnt felaketinden sonra Hermes netten izleyecem diyor

herşey cok güzel fragman müthiş ama selvi memati olayı saçma :D

selvi uçurumdan aşağı çok güzel dalış yapmış ama on numaralık bir atlayış helal olsun:) bence mematide peşinden atlar ve kafası kayaya çarpar sanırım memati gidici:)

bu sahnenin aynısı bir çok filmde vardı bir çocuk sevdim filminde minenin denize balıklama atlayışı ve babasının da peşinde suya dalıp kızı kurtarışı vesaire vesaire:) yalnız tuhaf olan böyle sahnelerde başrollerdekine hiç bişey olmayışı bişekilde kurtuluyorlar hemde suyun içinde geçmişleri canlanıyor yarım saatlik bir film şeridi canlanıyor ve hernedense boğulmuyorlar..

selvi uçurumdan aşağı çok güzel dalış yapmış ama on numaralık bir atlayış helal olsun:) bence mematide peşinden atlar ve kafası kayaya çarpar sanırım memati gidici:)

bu sahnenin aynısı bir çok filmde vardı bir çocuk sevdim filminde minenin denize balıklama atlayışı ve babasının da peşinde suya dalıp kızı kurtarışı vesaire vesaire:) yalnız tuhaf olan böyle sahnelerde başrollerdekine hiç bişey olmayışı bişekilde kurtuluyorlar hemde suyun içinde geçmişleri canlanıyor yarım saatlik bir film şeridi canlanıyor ve hernedense boğulmuyorlar..

Orası seni beni ilglenidirmez ben memati selvi aşkı olmadı dedim

Yine müthiş bir bölüm bizleri bekliyor...

Polat Alemdar ve Kara yine müthiş işler yapacaklar. Memati'nin Selvi'ye olan yakınlaşması diziyi kötü etkileyebilir. Memati'nin Selvi'ye yakınlaşması Süleyman Çakır'a ihanet olarak nitelendirebilir mesela bazıları ki zaten baktığımızda bu olayın doğru olduğunu söyleyebiliriz.

Bakalım neler olacak merakla yeni bölümü bekliyorum...

fragman süper geçenki reklam rezaletinden sonra reytingler artar mı bilemem ama bölüm süper olacak orası belli :D

Çok şikayet geldiyse olur. Bence çok şikayet gelmiştir :D

tnt tüm masrafını bu filmle karşılıyor birde üstüne kar edecek, ne kadar tepki gelirse gelsin bol reklamdan vazgeçmez dizinin fanatik izleyicileride herşeye rağmen izlemeye devam eder kanalda bunu bildiği için reklamdan alacağı kardan asla vazgeçmez..

tnt tüm masrafını bu filmle karşılıyor birde üstüne kar edecek, ne kadar tepki gelirse gelsin bol reklamdan vazgeçmez dizinin fanatik izleyicileride herşeye rağmen izlemeye devam eder kanalda bunu bildiği için reklamdan alacağı kardan asla vazgeçmez..

o biraz zor işte reklamları azaltmak zorunda başka yolu yok bunun eğer bu bölümde böyle giderse reytingler çok düşer baksana daha 1 bölümde zirve gitti.ama toparlarsa tnt zirveyi yeniden alırız bu bölümle :D

Dediklerin doğru ama geçen hafta 5 dakikada bir reklam koydular. Bu hafta bunu en azından 15 dakikada bir yaparlar :)

Kurtlar Vadisi Pusu'yu bitiren nokta doğrusunu söylemek gerekirse reklamlardır ve böyle devam edildiği taktirde yine kanal değişikliğine gidecektir dizi.