Yalan Dünya 5. Bölüm Yorumları

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,527
Puanı
1,060
20.00'da Kanal D'de başlayacak olan Yalan Dünya dizisinin 5. bölüm yorumları bu başlık altından yapılabilir :)

21.00 itibariyle fragman dönmeye başladı.

Bence bu kadar uzun özet bir komedi dizisine zarar verir. Bakalım yarın sonuçlar nasıl gelecek ?

22.44 itibariyle dizi bitti. (Reklamdan sonra 1-2 sn bir şey gösterir.)

Ara reklamlar hariç 1 saat 35 dakika sürdü bölüm. Arada 10 dakika kadar da reklam vardı. Dizinin süresi ciddi şekilde kısaldı ilk bölümlere göre.

Bölüm ise çok iyiydi bence. Selahattin bölümün yıldızıydı kesinlikle. Detaylı yorumlar daha sonra :)

22.44 itibariyle dizi bitti. (Reklamdan sonra 1-2 sn bir şey gösterir.)

Ara reklamlar hariç 1 saat 35 dakika sürdü bölüm. Arada 10 dakika kadar da reklam vardı. Dizinin süresi ciddi şekilde kısaldı ilk bölümlere göre.

Bölüm ise çok iyiydi bence. Selahattin bölümün yıldızıydı kesinlikle. Detaylı yorumlar daha sonra :)

zombı olayında gulmekten oldum acıtasyonda superdı .d

21.00 itibariyle fragman dönmeye başladı.

Bence bu kadar uzun özet bir komedi dizisine zarar verir. Bakalım yarın sonuçlar nasıl gelecek ?
Bir de özet yazmadılar özet de uzun olunca insanlar tekrar sanmış olabilir.Ama Selahattin süperdi.

yine xdragxx:D
avrupa yakasını seven bünyem bu diziyi nasıl beğenmiyor anlamış değilim:(

Bizim bir zombi dizimiz olsa naısl olur çok merak ettim.:D:D Selahattin'e öldüm bittim.Orçunlu sahneleri de istiyorum ben:( Selahattin olmasaydı bölüm iyi değildi be Avrupa Yakası'ndan dolayı sanırım beklentimi yüksek tutuyorum :/ pff..

Bizim bir zombi dizimiz olsa naısl olur çok merak ettim.:D:D Selahattin'e öldüm bittim.Orçunlu sahneleri de istiyorum ben:( Selahattin olmasaydı bölüm iyi değildi be Avrupa Yakası'ndan dolayı sanırım beklentimi yüksek tutuyorum :/ pff..

Yalan Dünya'daki gibi olurdu işte drama, töreye falan bağlardık zombi hikayesini de :D