Haremin yeni gözdesi Nora!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Dizinin bu hafta ekranlara gelecek olan yeni bölümünde Melisa Sözen, Hırvat asıllı cariye Nora karakteriyle ekrana gelecek.
Yapımını TİMS Productions, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay'ın yazdığı, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan'ın yaptığı, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi Halit Ergenç, Okan Yalabık, Meryem Uzerli, Mehmet Günsür, Nebahat Çehre, Selma Ergeç, Nur Fettahoğlu ve Engin Günaydın gibi güçlü oyuncu kadrosuna Melisa Sözen'i de dahil etti.

Ailesini savaşta kaybetmiş olan Hırvat güzeli Nora karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak olan Melisa Sözen, saraydaki dengeleri değiştirecek. Köle tüccarlarının eline düşen Nora, çok geçmeden payitahta gelir, güzel ve dikkat çekici olduğu için hareme alınması çok uzun sürmez. Hürrem Sultan'la hikayelerinin benzerliğini fark eden ve en az onun kadar hırslı olan Nora, Hürrem'in cazibesi ve elindeki güçten etkilenir.
Doğru adımları atarsa kısa zamanda sarayda yükseleceğini fark eden Nora acaba Hürrem Sultan'a mı yoksa haremin yeni gözdesi Şehzade Mustafa'ya ulaşmak için Mahidevran Sultan'a mı yakın olacak?

sonunda hürrem kazanır:) ne yaparlarsa yapsınlar sonunu bildiğimiz için tarihin, anca nora filme renk katıp gider..

Tabiki Hürrem Yanasacak Sebebi İse Hürrem Sultan İnanılmaz Kibiri Etkisi Ve Hırsı Dikkat Çekecek Daha Hürrem Koleyken Mahidevran Altındayken bile herkez yavas yavas etrafina çekti ve düşman ve doslar kazandi Bu Nora %99 hürreme yanasacak ama şehzade mustafa aşk yasayacagini tahmin ediyorum

yaaa kardeşim ben buna MUHTEŞEM YÜZYIL ETKİSİ DERİM ÇÜNKÜ EĞER DİZİ BAŞLAMASAYDI KİM TAKARDI KANUNİNİN DAMADINI YADA DAMADI OLMAYAN KİŞİYİ DİZİ BAŞLADI Kİ İNSANLAR MERAK EDİP BİLGİ EDİNMEYE BAŞLADILAR HEM BU BİLGİ ORTAYA YENİ ÇIKTI İSE (500 YILDAN BERİ İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI İSE) BU İŞTE BİR İT SİNEĞİ VAR DEMEKTİR

dizide niye ibrahim paşaya pargalı pargalı deyip duruyorlarki ibrahim paşaya pargalı lakabı yakın tarihte konulmuş.

dizide niye ibrahim paşaya pargalı pargalı deyip duruyorlarki ibrahim paşaya pargalı lakabı yakın tarihte konulmuş.

hayır ibrahim paşa yunanistanın parga diye bir kasabasından gelmiş o dönemde lakabı pargalı ibrahim paşa, makbul ibrahim paşa , maktul ibrahim paşa, sadrazam ibrahim paşa...hepside o zamanda kullanılan isimler..

hayır ibrahim paşa yunanistanın parga diye bir kasabasından gelmiş o dönemde lakabı pargalı ibrahim paşa, makbul ibrahim paşa , maktul ibrahim paşa, sadrazam ibrahim paşa...hepside o zamanda kullanılan isimler..

pargalı lakabı yakın tarihte konulmuştur kanuni döneminde pargalı filan denmemiştir halil inalcık'ın yalancısıyım

pragalının saraya damat olduguna dair belge hangi osmanlı arşivinde hangi parafta hele bu soruya cevap ver onsan sora saga sola sallarsın :)))))))))))

pargalının saraya damat olmadığına dair tek belge göster bende inanayım sonradan söylediklerini unutan ihtiyar profların sözlerinden hariç..

Tartismaya yönelik ve gereksiz mesajlar silindi.

Konu ile alakasiz seyler yazmayin, bir dizi için birbirinizi kirmaya degmez!

Okuyamadım. Neyin kavgası ediliyodu ki burada?

eğer hürremle nora güreşe tutuşsa hürremmi yener noramı bunu tartışıyorduk beyazsoy norayı destekledi ben hürremi .. ben dediğimde ısrarcıyım hürrem norayı kündeye getirse norayı muhteşem süleyman bile elinden alamaz:)

eğer hürremle nora güreşe tutuşsa hürremmi yener noramı bunu tartışıyorduk beyazsoy norayı destekledi ben hürremi .. ben dediğimde ısrarcıyım hürrem norayı kündeye getirse norayı muhteşem süleyman bile elinden alamaz:)

hııımmmmm ne zaman oldu bu ya :)))))))

Klasik "Muhtesem Yüzyil" tartismasi. Diziyi izlemeden yorum yapan kisilerin tartismasi.. Maalesef oldu ama bitti nihayet.
izledim bir bölümünü ben nereden biliyorsun izlenmediğini osmanlı tarihini çok iyi bilirim en az 95 alırdım bu konulardan alakası yok tarihimizle dedim ama uzatmaya gerek yok bence de

izledim bir bölümünü ben nereden biliyorsun izlenmediğini osmanlı tarihini çok iyi bilirim en az 95 alırdım bu konulardan alakası yok tarihimizle dedim ama uzatmaya gerek yok bence de
benim tarih dersim hep 100 dü demekki ordaki 5 puanlık fark beni daha çok tarih uzmanı yapıyor:)

aha yine tartışma çıkacak... şimdi sen benim tarih 105 di dersen şaşırmam yani:)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy