Barış Falay: "Al Yazmalım" Dizisinin Reytingleri Kötü Değil!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Ailesiyle birlikte Kanyon'da görülen Barış Falay,reytinglerle ilgili konuştu
[/B]
Ezel dizisindeki Kerpeten Ali karakteriyle şöhretinin zirvesine çıkan Barış Falay hafta sonu oğlu Mavi Rüzgar ve eşi Esra Hanım'ın kız kardeşi Eda Hanım ile Kanyon'daydı. Oğlu Mavi Rüzgar'ın, babası Barış Falay'ın kopyası gibi olduğu gözlerden kaçmadı. Al Yazmalım dizisinde rol alan Falay, dizinin reytinglerinin iyi gitmediği iddialarına katılmadığını söyledi.

al_yazmalim_pazartesi_atvde_basliyor_h215.jpg
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Barış FALAY baya iddialı bir yorumda bulunmuş ama dizinin bir parçası olduğunu düşünürsek aksini söylemesi de pek beklenemezdi.

dizinin kalitesini bilmem ama ben barış falay ın çok kaliteli ve yetenekli bir oyuncu olduğunu biliyorum.. eğer al yazmalım ortalama bir reyting alıyorsa bunun tek nedeni filmde barış falay ın olmasıdır, o da olmasa film çoktan bitmişti...oyunculuğu süper karakter oyuncusu olarak dünyanın sayılı aktörlerinden biri hiç kimse al yazmalımın düşük reytingleri için falay ı suçlayamaz.. film eğer kalitesizse bunda yönetmeninden tut da tüm diğer oyuncularına kadar herkesin sorumluluğu vardır.. ama barış falay o filmi fim yapan tek oyuncu....

zamanında ezel filminide barış falay için izliyordum o filme nasıl renk ve kalite kattıysa her filminede aynı kaliteyi katıyor..

Dizilerin reytinginde bence en önemli hatta tek faktör hikayedir, senaryo da diyebiliriz ama hikaye daha doğru bir söylem.

Barış FALAY baya iddialı bir yorumda bulunmuş ama dizinin bir parçası olduğunu düşünürsek aksini söylemesi de pek beklenemezdi.

evet filmin bir parçası olduğu için filmi kötüleyemez... ama özgürce yorum yapabilseydi eğer şöyle derdi: '' filmde benden başka oyuncu yok o yüzden reytingler düşük''

"Reytingleri kötü değil" hayalci bir yaklaşımdır. Dizinin kalitesini, nasıl gittiğini bilemem ama reyting tablosuna baktığımızda gördüğümüz rakamlar çok kötü Al Yazmalım açısından...

Dizilerin reytinginde bence en önemli hatta tek faktör hikayedir, senaryo da diyebiliriz ama hikaye daha doğru bir söylem.

filmdeki hatalar saymakla bitmez, başta oyuncu seçimi yanlış sadece muhteşem yüzyılda leon karakteriyle gördüğümüz şahsı sırf fiziğinden dolayı o filme başrol olarak ilyas karakteriyle sokmak hangi mantığa sığar.. insanların maykıl jackson a benzerliğiyle dalğa geçtiği bayanıda orda oyuncu diye asiye karakterini oynamasıda yanlış ama kızcağız yinede rolünü erkek başrol oyuncusundan daha iyi oynuyor..

diğer bir konuda herkesin severek ve beğenerek senelerce izlediği ve hatıralarda muhteşem sahneleriyle övgü alan türkan şoray ve kadir inanırdan sonra hiç benzerliği dahi olmayan bir sürü ıvır zıvır konunun filme yerleştirilmesi..kamyonculuk yapan orjinal al yazmalımdaki ilyasın yerine motorcu olan parlak bir oğlanın seçilmesi filmi baştan zaten bitirmişti yine cemşit karakterindeki barış falayın katkılarıyla film biraz kendine geldi...

bırakın berbat oldugu herkez goruo poan verin tabi gercekler bunlar berbat izlenmem rekorlari kirio

bırakın berbat oldugu herkez goruo poan verin tabi gercekler bunlar berbat izlenmem rekorlari kirio

kreys filmin reytinglerini tartışmıyoruzki reytinglerin kötü olduğunu herkes kabul ediyor.. filmi övende yok... sadece filmdeki tek oyuncunun barış falay olduğunu anlatmaya çalışıyordum filmin reytingleri umrumda değil:)

"Reytingleri kötü değil" hayalci bir yaklaşımdır. Dizinin kalitesini, nasıl gittiğini bilemem ama reyting tablosuna baktığımızda gördüğümüz rakamlar çok kötü Al Yazmalım açısından...

evet reytingler kötü değil demek hayalci bir yaklaşımdır ama aynı filmde oynayan bir kişi filmin reytingleri berbat diyebilirmi:) böyle bir cesarete sahip oyuncu tanımıyorum .. herkes yoğurdum kaymaklı der:)

saçma dızi atv yakısmıo .
Diziyi izlemiyorum ve savunduğum yok ama bir dizi hakkında "saçma" olduğu iddiasında bulunduğuna göre izlemiş ve beğenmediğin yönler bulmuşsun. Bunları da paylaşmalısın :)

evet reytingler kötü değil demek hayalci bir yaklaşımdır ama aynı filmde oynayan bir kişi filmin reytingleri berbat diyebilirmi:) böyle bir cesarete sahip oyuncu tanımıyorum .. herkes yoğurdum kaymaklı der:)

Elbette orası öyle. Barış Falay'ı suçlamıyorum tabii ki. Her oyuncu böyle söyler :)

Diziyi izlemiyorum ve savunduğum yok ama bir dizi hakkında "saçma" olduğu iddiasında bulunduğuna göre izlemiş ve beğenmediğin yönler bulmuşsun. Bunları da paylaşmalısın :)

Elbette orası öyle. Barış Falay'ı suçlamıyorum tabii ki. Her oyuncu böyle söyler :)

al yazmalım ısmı notr bıkere klasık turk dızısı reytınglerıde herseyı anlatıo benı fınal yap atv dıor

al yazmalım ısmı notr bıkere klasık turk dızısı reytınglerıde herseyı anlatıo benı fınal yap atv dıor

isminden dolayı bir filmi nasıl kötüleyebiliyorsun..! yani filmin ismi ''muhteşem al yazmalım'' olsaydı izleyecekmiydin..

ben filmleri izlemeden eleştiremiyorum al yazmalım hakkında yorum yapıyorsam izlediğim içindir....

kreys, sen diziyi izlemeiyorum diyorsun ama "saçma" felan diyorsun.. Peki sana soruyorum, senin diziyi izlemeden "saçma" demen oradai verilen emege saygisizlik degil mi? Dizinin ekibi ve oyunculari günde 20 saate yakin çalisiyorlar bu zor hava durumlarinda bile.. Arti olarak dizi Bursa'da çekiliyor.. Oyuncular Istanbul'da yasiyor.. Dizinin Asiye'si Özge Özpirinci, hergün gidip geliyor Istanbul'dan Bursa'ya..

Bu dedigim sadece kreys için geçerli degil, bundan sonra diziyi izlemeden "saçma", "final yapsin" gibi kelimeler kullanmayin ve yapilan emege de saygisizlik etmis olmazsiniz.