8 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 14 63.6%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 9.1%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.5%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 18.2%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Çarşamba'nın reytinglerinde bu hafta neler oldu ?
Kadrosuna Mehmet Günsür'ü dahil eden Muhteşem Yüzyıl bu hafta ne kadar reyting aldı ?
İkincilik yarışında Yetenek Sizsiniz mi ? Kuzey Güney mi ? Sakarya Fırat mı ? Gülen taraf hangisi oldu ?
Çocuklar Duymasın güçlü rakipleri karşısında direnebildi mi ?
Sonuçlar belli olduktan sonra her zamanki gibi FavoriForumum'da olacak...

Sonuçlar belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl yine açık ara zirvede. Dizinin bu hafta total reytinglerinde artış görülüyor. A/B'de ise önemli bir değişiklik gözükmüyor.

Yetenek Sizsiniz Türkiye bu hafta düşüş yaşadı. Totalde 2. sıradaki yerini korumasına rağmen A/B'de Kuzey Güney'in gerisinde kalarak 5. olabildi.

Kuzey Güney, bu hafta reytinglerini önemli oranda arttırdı ve iki grupta da 4. sıranın sahibi oldu.

Sakarya Fırat da yeniden yükselişe geçerek 8. sırada günü tamamladı.

Çocuklar Duymasın, iki grupta da düşüş yaşadı bu hafta. Geçen sezon zirve mücadelesi veren dizi, totalde 25.sıraya kadar düştü. Gelecek hafta dizinin kadrosuna Burcu Esmersoy dahil olacak. Bu hamlenin diziye hareket getirip getirmeyeceği merak konusu.

Eyvah Düşüyorum yine iki grupta da çok iyi performans göstererek kanalını sevindirmeyi başardı.

Son düzenleme:
TV de sakarya Firati izledim güzel bir bölümdü karakol baya karisti ama küpelide yavas yavas sikmaya basladi.

Su andada cocuklar Duymasini izliyorum.

Muhteşem Yüzyil İnanilmazdi Müneccim Kadın Ejderha Var Bu Sarray'da Dedi Hürrem'ê baktı kalp krizi geçirdi hürrem herkezi yakip yikacak vallaha mükemmel bir bölümdü

mehmet dünya tt oldu

muhteşem yüzyıl muhteşem bir şekilde devam ediyor..

keşke pargalı hiç ölmese.. onun oynadığı bölümlerde heyecan dorukta..

mehmet günsur da filme çok güzel bir giriş yaptı... ayrıca ifot da falcı kadın kılığında süper.. seviyorum ya bu diziyi emeği geçen herkese teşekürler.....

muhteşem yüzyıl muhteşem bir şekilde devam ediyor..

keşke pargalı hiç ölmese.. onun oynadığı bölümlerde heyecan dorukta..

mehmet günsur da filme çok güzel bir giriş yaptı... ayrıca ifot da falcı kadın kılığında süper.. seviyorum ya bu diziyi emeği geçen herkese teşekürler.....

hakikaten ya bu söz hep aklımda Kitaptan :)

yaprağı doksun agaçlar bu cihan oldu hazan

ata oğluna kıyar oldu acep oldu zaman

Gerçekten Hürrem Gücü herkezi yakacak

hakikaten ya bu söz hep aklımda Kitaptan :)

yaprağı doksun agaçlar bu cihan oldu hazan

ata oğluna kıyar oldu acep oldu zaman

Gerçekten Hürrem Gücü herkezi yakacak

evet mustafa gibi ciger-kuşene şevkat bumudur...... diye devam ediyor dizeler..

histerik bir kadının koskoca imparatorluğun içine ettiğini görüyoruz filmde ..

Muhteşem Yüzyıl izledim ama çok saçma birşey oldu ! 10 sene geçti aradan hiçbirinde değişiklik yok haremdeki kzıların hepsi genç ve aynı yuh yani Şehzade Mustafa küçükken o kızlar vardı büyüdü yine o kızlardan biri hareme geldi ve yatağa girdi küçük Mustafa varken o büyük bir genç kızdı şimdiki Büyük haldeki Mustafa ile gerdeğe girdi bir tuhaflık yok mu ? :F

:D arkadas kotu bisi dememis ki :)

ben zaten kötü bişey söylemiş demedimki:)
hanı izlemediğin bir film olurda izleyen biri sonunu söyler ya filmin heyecanı kalmaz..
muhteşem yüzyılda ise herkesin bildiği tarih anlatıldığı için öyle bir sorun yok zaten.:) espri olsun diye dedik:)

Muhteşem Yüzyıl izledim ama çok saçma birşey oldu ! 10 sene geçti aradan hiçbirinde değişiklik yok haremdeki kzıların hepsi genç ve aynı yuh yani Şehzade Mustafa küçükken o kızlar vardı büyüdü yine o kızlardan biri hareme geldi ve yatağa girdi küçük Mustafa varken o büyük bir genç kızdı şimdiki Büyük haldeki Mustafa ile gerdeğe girdi bir tuhaflık yok mu ? :F

kızlar degismis ama dikkat et pudra fondoten kullanmıslar yaslandirmislar dsmart hd izledim hatta zum yaptim mahidevran yaslandirmislar hürrem bir içim su ap ayni

yetenek sizsinizi izledim birazda kuzey güneyi.yetenek sizsiniz on numaraydı :D

kızlar degismis ama dikkat et pudra fondoten kullanmıslar yaslandirmislar dsmart hd izledim hatta zum yaptim mahidevran yaslandirmislar hürrem bir içim su ap ayni
Hiçbiri değişmemiş ve küçük Mustafadaki daha 10 sene olmadan önceki haremdeki isyanda yine o kızlar vardı 10 sene geçti hala o kızlar vardı ve Mustafanın büyümüş haliyle gerdeğe girdi küçükken yine o kız vardı dikkatimi çekti hiç biri değişmemiş :D.Bence bu büyük bir hata yakıştıramadım Muhteşem Yüzyıla

Hiçbiri değişmemiş ve küçük Mustafadaki daha 10 sene olmadan önceki haremdeki isyanda yine o kızlar vardı 10 sene geçti hala o kızlar vardı ve Mustafanın büyümüş haliyle gerdeğe girdi küçükken yine o kız vardı dikkatimi çekti hiç biri değişmemiş :D.Bence bu büyük bir hata yakıştıramadım Muhteşem Yüzyıla

aga ben yakıştırdım :D olur böyle şeyler dizilerde

hürrem elidor kullanıyor :)

şaka bir yana filmin arasında hürremin elidor kullandığını gösteren reklam insanı filmden soğutuyor....koskoca imparatorlukta söz sahibi olan şehzade anasının elidor kullanıyom saçım çok parlak kikikiki.. diye sırıtışı hiç hoş değil..

kankeyta o kızlar ayni ama zoom yap bak kırısıklıklar dolu kızlarda :) hata falan yok bence