7 Şubat 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 16.7%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 5 20.8%
  • Firar (Star)

Oy: 1 4.2%
  • Akasya Durağı - Final (Star)

Oy: 3 12.5%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 7 29.2%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 10 41.7%
  • Yahşi Cazibe - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 12.5%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.2%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Anlamıyorsun galiba izlemediğin için bilmiyorsun PanaFilm çeksedi diyorum aynı senaryo ile yine tutardı Süleyman Çakır ismi yeter daha ne diyelim sana.Kanal ile ilgisi var Leyla İle Mecnun izlemiyorum ama Kanal D filan olsadı bana göre böyle kötü reyting alacağını sanmıyorum en azından 4 reyting alırdı .PanaFilm dizileri tutuyor demiyorum beni Vadi ilgilendirir ben PanaFilmci değilim ama Vadi her türlü kaliteli iş bunda PanaFilmin etkisi tabikide var öteki dizileri bilemem izlemediğim için

Anliyorum bende diyorum ki bu ekible hic bir dizi tutmadi kurtlarida batirirdi. kurtlar vadisini kurtlar vadisi yapan osman sinavdir. cunku osman sinav mafya dizilerin kurdu

leyla mecnunun reytingini diger kanallarda olsaydi farketnezdi. cunku konspti cok agir. akasya duragina gulen halkimiz leyla ile mecnuna gulmez

Anliyorum bende diyorum ki bu ekible hic bir dizi tutmadi kurtlarida batirirdi. kurtlar vadisini kurtlar vadisi yapan osman sinavdir. cunku osman sinav mafya dizilerin kurdu

leyla mecnunun reytingini diger kanallarda olsaydi farketnezdi. cunku konspti cok agir. akasya duragina gulen halkimiz leyla ile mecnuna gulmez
Yalnız Akasya Durağında karekterler diğer komedi türündeki karekterlere bin basar örnek Arif,Sinan,Osman Aga ,Seyit bu karekterler türkiyeye bir daha gelmez ben Akasya Durağının çok başarılı bir yapım olduğunu düşünüyorum kaç sene sürdü bende 1 sezondur bakmadım ve dün akşam finaline baktım .

Salı reytinglerine de Vadi konusunu soktunuz ya artık diyecek söz bulamıyorum

sonuçlara baktım kurt kanunu berbat bir izlenme oranı almış
bazı arkadaşlar trt ye göre iyi sonuç diyor.. ama seksenler de trt de ve izlenme oranlarına bakarmısınız demekki film kaliteli olunca kanal farketmiyormuş..

öyle bir geçer zamanki her zamanki gibi halkımızın alışkanlıklarından vazgeçmeyeceğini gösteren(kendimden biliyorum):) yüksek bir oran almış..
aslında bu sonuçta şunu gösteriyor. eğer bir dizi başta tutmuşsa sonunda ne kadar saçmalasa saçmalasın sadık izleyicileri sayesinde bitene kadar çok izleniyor ilk girişi berbat yapan bir dizi daha sonra altın yumurtlasada kendini beğendiremiyor:)

bazı arkadaşlar trt ye göre iyi sonuç diyor.. ama seksenler de trt de ve izlenme oranlarına bakarmısınız demekki film kaliteli olunca kanal farketmiyormuş..

öyle bir geçer zamanki her zamanki gibi halkımızın alışkanlıklarından vazgeçmeyeceğini gösteren(kendimden biliyorum):) yüksek bir oran almış..
aslında bu sonuçta şunu gösteriyor. eğer bir dizi başta tutmuşsa sonunda ne kadar saçmalasa saçmalasın sadık izleyicileri sayesinde bitene kadar çok izleniyor ilk girişi berbat yapan bir dizi daha sonra altın yumurtlasada kendini beğendiremiyor:)

Sözlerine pek katılmıyorum, 1.'liklerden çok gerilere düşen çok dizi gördük. Özellikle Tayfun Güneyer'in dizileri hep böyle oldu:Türk Malı, Adanalı, Nuri... Ayrıca Arka Sıradakiler de bir anda düştü.

Belki sabit izleyici edinmiş dizilere biraz daha müsamaha gösteriliyor olabilir izleyici tarafından ama "saçmaladı" konumuna gelmiş bir dizinin hala zirvede olma ihtimali yok kanımca, ÖBGZ'ye de saçmaladı demeni hoş bulmadığımı söyleyeyim, şu saçmaladı lafını lügattan attırmak istiyorum, bu forumda çok sık görür olduk.

Ayrıca sonradan tutmuş diziler de var, mesela Lale Devri böyle bir dizi.

Sözlerine pek katılmıyorum, 1.'liklerden çok gerilere düşen çok dizi gördük. Özellikle Tayfun Güneyer'in dizileri hep böyle oldu:Türk Malı, Adanalı, Nuri... Ayrıca Arka Sıradakiler de bir anda düştü.

Belki sabit izleyici edinmiş dizilere biraz daha müsamaha gösteriliyor olabilir izleyici tarafından ama "saçmaladı" konumuna gelmiş bir dizinin hala zirvede olma ihtimali yok kanımca, ÖBGZ'ye de saçmaladı demeni hoş bulmadığımı söyleyeyim, şu saçmaladı lafını lügattan attırmak istiyorum, bu forumda çok sık görür olduk.

Ayrıca sonradan tutmuş diziler de var, mesela Lale Devri böyle bir dizi.

görüşlerime katılmamanıza katılıyorum:)
zaten hayatta herkes aynı şeyi düşünseydi bu hayat çekilmezdi.. hayatı renklendirende farklı farklı görüşlerdir..

kurt kanunu klasik pana film reytingi almış şaşacak bişiey yok :)))))))))))))))))

öbzgk nin saçmalıyorsa seyirci terk eder ama karşısısna aynı formatta daha kaliteli rakip bir dizi gelmesi lazım. şuan böyle bir dizi yok öbzgk nin karşısında. ondan düşmüyor

kurt kanunu klasik pana film reytingi almış şaşacak bişiey yok :)))))))))))))))))

öbzgk nin saçmalıyorsa seyirci terk eder ama karşısısna aynı formatta daha kaliteli rakip bir dizi gelmesi lazım. şuan böyle bir dizi yok öbzgk nin karşısında. ondan düşmüyor

ama bazı filmlerin o kadar fanatik izleyicisi varki filmin saçmaladığını bilmelerine rağmen toz konduramıyorlar mesela öbgz yi izleyen bir çok tanıdığım var filmdeki senaryo hatalarını söylüyorum kabulde ediyorlar ama bu kadar kusur kadı kızındada olur tavrıyla geçiştiriyorlar yani bir aylin hayranı yada mete hayranı kolay kolay hayali kahramanına toz konduramıyor .. bu söylediğim bir çok film içinde geçerli....

ben biraz kurt kanuna baktım ama bu tarz diziler Türkiye de izlenmez fazla bile reyting almış.

ama bazı filmlerin o kadar fanatik izleyicisi varki filmin saçmaladığını bilmelerine rağmen toz konduramıyorlar mesela öbgz yi izleyen bir çok tanıdığım var filmdeki senaryo hatalarını söylüyorum kabulde ediyorlar ama bu kadar kusur kadı kızındada olur tavrıyla geçiştiriyorlar yani bir aylin hayranı yada mete hayranı kolay kolay hayali kahramanına toz konduramıyor .. bu söylediğim bir çok film içinde geçerli....

zaten bir drama dusse dusse tap reyting yarisina duser sebebi karakterle izleyen kendini ozdelestirir. karakter bozmadiktan sonra senaryo cok bozmadiktan sonra terk etmezler. ama.terk etmeleri icin karsisina cok kaliteli bir dizi gelmeli.. suan dram olarak karsinda rakip olmayimca izlemeye devam ederler. fatos gulunun senaryosu dagildi konu monu yok aldigi reytinge bak. o senaryo baska dizide olsa coktan kallmisti

zaten bir drama dusse dusse tap reyting yarisina duser sebebi karakterle izleyen kendini ozdelestirir. karakter bozmadiktan sonra senaryo cok bozmadiktan sonra terk etmezler. ama.terk etmeleri icin karsisina cok kaliteli bir dizi gelmeli.. suan dram olarak karsinda rakip olmayimca izlemeye devam ederler. fatos gulunun senaryosu dagildi konu monu yok aldigi reytinge bak. o senaryo baska dizide olsa coktan kallmisti

fatmagülde konu olmaması filmin saçmaladığını göstermez fatmagülde senaryo hatası pek yok.. sırf heyecan yaratmak için senaryoyla top gibi oynamıyorlar çok durağan olsada belli bir mantıkla ilerliyor senaryo ...bugüne kadar izlediğim dram filmleri arasında en sağlam senaryoya sahip dizi diyebilirim...

pis yedili reytinglerini arttırmış bu çok doğal çünkü dünkü bölüm şahaneydi kurt kanunu kötü başlamış belki düzelebilir.beyazsoy işine bak burda bile vadiye laf atıyosun :D

fatmagülde konu olmaması filmin saçmaladığını göstermez fatmagülde senaryo hatası pek yok.. sırf heyecan yaratmak için senaryoyla top gibi oynamıyorlar çok durağan olsada belli bir mantıkla ilerliyor senaryo ...bugüne kadar izlediğim dram filmleri arasında en sağlam senaryoya sahip dizi diyebilirim...

Heyacan olmamasi en buyuk handikaptir dramalarda. Gelecek bolumu ne olacak diye heycanlandiramiyorsa diziden kopus olur ..senaryo Dagildi derken kastim oydu. zaten ece melek ikilisi mantikli senaryo yazar herzaman.. tabi hafif sacmaladiklari yerler var. kerimim babasi olayi biraz zorlama oldu. konu akmayinca heycan azalinca reyting duser..

Seksenler bu hafta A/B grubunda düsüs yasamis ama gelecek haftalarda yükselecegine tahmin ediyorum.

bu arada öyle bir geçer zamn ki totel oranını yükseltmiş :) süper olmuş bu nerdeyse 17 ye yaklaşmış. inşallah 19 a çıkar ilerki haftalarda.

Uygunsuz mesajlar silindi.

Yazdıklarııza dikkat edin. "Yaşın kaç", "İlkokul çocuğusundur" gibi söylemler ban sebebidir. Bundan sonra bu tarz söylemler devam ederse o kişi hakkında işlem başlatılacaktır.

"Akıl yaşta değil baştadır."

ya pana düsmanlari tamam anladik vadi yi hic sevmiyorsunuz ama en azimdan hic izlemediginiz bir diziyi sadece reytinglerine bakarak kötülemeyin cünkü bu Dizide hic yoksa emek var insanlarin emegine saygi gösterin. Ozan sende sunlara birsey de.

Star yayın politikası nedeniyle Akasya Durağı'nı bitirirken tekrarlarına niye devam ediyor? İkiyüzlülük değil mi bu? Yeni bölüm iken kaliteli bulunmayan, tekrarda mı kaliteli oluyor ?