Yer Gök Aşk Dizisine Çok Fena Eleştiri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Fox ekranında yayınlanan dizi hakkında Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar'ın yorumu şöyle:

Yer Gök Aşk (FOX) periyodik olarak başa saran bir entrikalar zinciri sanki. Vasatın hazzını anlatacak değilim. Kaçırsan da bir şey kaçmamış oluyorsun zaten. Senaryoyu kafana göre hizaya sokuyorsun... "

yer-gok-ask-dizisi-1-2-3-4-5-6-7-8-9-bolum-izle.jpg

Bu da diziden anlamıyor gelmiş eleştiriyor :D

Reytinglerinden belli dizinin nasıl olduğu bunu kimse ciddiye almaz :D

Yüksel bey gercekten haksizlik etmis bu diziyi. Ben izlemiyorum ama bu Dizi 8-10 reyting aliyorsa izleyicinin bir bildigi vardir.

Ben de izlemiyorum ama yorum yazan arkadaşlarımın aksine sadece reytinginin iyi olması bir dizinin iyi,kaliteli,başarılı olduğunu göstermez diyorum. Mesut Yar haklı olabilir eleştirisinde, bunu yalanlamak için reytinge bakamayız.

Ben de izlemiyorum ama yorum yazan arkadaşlarımın aksine sadece reytinginin iyi olması bir dizinin iyi,kaliteli,başarılı olduğunu göstermez diyorum. Mesut Yar haklı olabilir eleştirisinde, bunu yalanlamak için reytinge bakamayız.

Kaliteli olmasa bile reytingi böyle olduğu sürece devam edecek. Hemde mesut yar'ın lafıyla kaliteli olup olmamasını anlayamayız. İşini gelen dizilere iyi der işine gelmeyene kötü der

Kaliteli olmasa bile reytingi böyle olduğu sürece devam edecek. Hemde mesut yar'ın lafıyla kaliteli olup olmamasını anlayamayız. İşini gelen dizilere iyi der işine gelmeyene kötü der

Devam etmesiyle ilgili bir eleştiri yok zaten yukarıda, dizinin devamında tek koşul reyting, sanırım seneye de devam edeceği kesin şu an, ikinci dediğine de hak veriyorum ama Mesut yar sonuçta bizden daha çok şey görmüş,yaşamış ve ekmeğini televizyon eleştirmenliğinden kazanan bir adam, onun sözlerine kendi sözlerimden daha çok güvendiğimi söyleyebilirim.

Final Yapmaz Reytingleri güzel ama salla babam burasi bagdat final yapmasi gereken bir dizi