Pis 7'li mi?

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,372
Puanı
535
safe_image.php

Pis 7'li yayın hayatına başladığından beri en çok konuşulan İsmi Orço'dur.

Dizide komedi kısmı iki kişi üzerine yüklenmiş: Orço ve Zeki.

İkisi bu konuda ne kadar iyiler derseniz oldukça iyiler ki diğer karakterlerin çokta komik olmamalarına karşın bunu hiçte bize hissettirmiyorlar.

Elçin-Güven-Günçiçek-Ferit ile aşkı görüyoruz dizide.Şimdi elde var iki: Aşk ve komedi.

Diğer karakterlere göz atalım;

Trafo'ya baktığınızda diziye aksiyon kattığı söylenebilir.Doğulu olması ve kan davasının içinde bulunması bunun en önemli özelliklerinden.Birde çabuk sinirlenmeside buna etkendir.Şimdi elde var 3: aşk,komedi ve aksiyon.

Bir filmde olması gereken çoğu şeyi saydık diyebiliriz.Peki diğer karakterler ne işe yarıyor?Acaba kimse farkında değil mi Pc'nin,Salça'nın,Karabiber'in ne kadar gerilerde kaldığını?Şimdi dizinin adını değiştiriyoruz ve Pis 4'lü yapıyoruz.Pis 4'lü her hafta salı Show Tv'de!

Son birkaç not:

Dizide genel oyunculuk bakımından Bazı oyuncular hariç diğer oyuncuların oyunculuklarını beğenmediğimide ekliyeyim.

Son zamanlarda Orço'nun rolünün azaltılmasıylada dizinin ne kadar bozulduğunu görebilmiştir herkes.Orço veya Zeki dizide pek görünmediği zaman dizi bayat espriler ve aşk-dram dizisine dönüşüveriyor.

Burak ÖZDEMİR/FF

Son düzenleme:
safe_image.php

Pis 7'li yayın hayatına başladığından beri en çok konuşulan İsmi Orço'dur.

Dizide komedi kısmı iki kişi üzerine yüklenmiş: Orço ve Zeki.

İkisi bu konuda ne kadar iyiler derseniz oldukça iyiler ki diğer karakterlerin çokta komik olmamalarına karşın bunu hiçte bize hissettirmiyorlar.

Elçin-Güven-Günçiçek-Ferit ile aşkı görüyoruz dizide.Şimdi elde var iki: Aşk ve komedi.

Diğer karakterlere göz atalım;

Trafo'ya baktığınızda diziye aksiyon kattığı söylenebilir.Doğulu olması ve kan davasının içinde bulunması bunun en önemli özelliklerinden.Birde çabuk sinirlenmeside buna etkendir.Şimdi elde var 3: aşk,komedi ve aksiyon.

Bir filmde olması gereken çoğu şeyi saydık diyebiliriz.Peki diğer karakterler ne işe yarıyor?Acaba kimse farkında değil mi Pc'nin,Salça'nın,Karabiber'in ne kadar gerilerde kaldığını?Şimdi dizinin adını değiştiriyoruz ve Pis 4'lü yapıyoruz.

bence kısaca pis film desek daha doğru:)

Orço iyi karakter ama dizi genelini başarılı bulmuyorum. Takma adlar itici, asıl konu zaten kilişe.

Ama arada sırada rastladığım kadarıyla zaman zaman iyi göndermeler yapıyorlar. Bu da tabii Gani Müjde'den kaynaklı bir durum :)

Tabii bunlar benim uzaktan gözlemlerim. Hiçbir bölümünü izlemedim. Sadece ilk bölümünün yarısını izledim gerisi fragmanlar ve zap yaparken birkaç dakikalık görüp gözlemlediklerim :)

Bende izlemiyorum eski tadı yok.Acaba yalan dünyanın etkisinden midir nedir eskisi gibi ilgili değilim pis 7'liye.

Orço iyi karakter ama dizi genelini başarılı bulmuyorum. Takma adlar itici, asıl konu zaten kilişe.

Ama arada sırada rastladığım kadarıyla zaman zaman iyi göndermeler yapıyorlar. Bu da tabii Gani Müjde'den kaynaklı bir durum :)

Tabii bunlar benim uzaktan gözlemlerim. Hiçbir bölümünü izlemedim. Sadece ilk bölümünün yarısını izledim gerisi fragmanlar ve zap yaparken birkaç dakikalık görüp gözlemlediklerim :)

Genel oyunculuğu bende beğenmiyorum zaten.Komedi diyorlar ama orada komediyle alakalı 2 kişi var.Diğerleri boş gibi duruyor.Burada anlatmak istediğim diğer karakterlerin çok geride kalması.Birde pis 7'li.7 kişide başrol.

Ben öyle düünmüyorum. Her kes komik olacak diye bir şart yok. Hepsinin bir karakteri var. Ama diziye gelecek olursak Tv`de hiç bir şey olmadıkta izlenecek bir dizi. Gençlik dizisi demek çok yanlış. Resmen çocuk dizisi. Akasya Durağı bile bundan daha az itici. Bir zamanlar dizi başladığında twitter`da herkes 30 yaşına gelmiş adamların okul üniformasını giyip okullu olması`nı yanlış buluyordu. Tamam 30 yaşın var bari kötü espirilerle komiklik yapmaya çalışma

Genel oyunculuğu bende beğenmiyorum zaten.Komedi diyorlar ama orada komediyle alakalı 2 kişi var.Diğerleri boş gibi duruyor.Burada anlatmak istediğim diğer karakterlerin çok geride kalması.Birde pis 7'li.7 kişide başrol.

7 tane başrol yürümesi zor zaten. Öne çıkan karakterler olur ve ona yönelirler :) Her dizide böyle bu hangi karakter ilgi çekerse o ön plana alınır :)

Ben öyle düünmüyorum. Her kes komik olacak diye bir şart yok. Hepsinin bir karakteri var. Ama diziye gelecek olursak Tv`de hiç bir şey olmadıkta izlenecek bir dizi. Gençlik dizisi demek çok yanlış. Resmen çocuk dizisi. Akasya Durağı bile bundan daha az itici. Bir zamanlar dizi başladığında twitter`da herkes 30 yaşına gelmiş adamların okul üniformasını giyip okullu olması`nı yanlış buluyordu. Tamam 30 yaşın var bari kötü espirilerle komiklik yapmaya çalışma

Herkes komik olacak demedim ben zaten.Ama diğerlerinin oynadıkları sahnelere oldukça sıkıcı.Ayrıca gördüğün gibi yazıda asıl konu dizide geride kalan rollerle ilgili.

valla izlediğim en komik dizi gerisi beni ilgilendirmez.herkes komik olacak diye bişey yok 2-3 karakter yetiyor bunun için orço karakteri inanılmaz komik

valla izlediğim en komik dizi gerisi beni ilgilendirmez.herkes komik olacak diye bişey yok 2-3 karakter yetiyor bunun için orço karakteri inanılmaz komik

Yazıyı okudun mu sen?Ne dediğimi anlamamışsın heralde.

Ben aksine birşey demedim;

Ben de ilk başlarda çok sevmiştim diziyi ama sonra sıktı ve artık daha da izlemiyorum rast gelirsem ancak izlerim :smile:

Yazıyı okudun mu sen?Ne dediğimi anlamamışsın heralde.

Ben aksine birşey demedim;

yazıyı okudum çok doğru söylemiş kim söylediyse dikkat ederseniz orço nun rolü azaldığında dizi sıkmaya başlamıştı sonra tekrar eskisi gibi yaptılar :D bu arada benim yorumum genel bi yorumdu :D

yazıyı okudum çok doğru söylemiş kim söylediyse dikkat ederseniz orço nun rolü azaldığında dizi sıkmaya başlamıştı sonra tekrar eskisi gibi yaptılar :D bu arada benim yorumum genel bi yorumdu :D

Ben yazdım bunu kim yazmışsa diyor birde:D

yeni bi şey yapmazlarsa sıkıcı olmaya ve reytingleri düşmeye başlar ben ilk bölümden beri izliyorum ama sıkmaya başladı gibi biraz...