son survivor şampiyonu derya'yı halk seçti ama ben itiraz etmeyecem
o da haksızlıktı nihat doğan tüm oyunları kazanmıştı ama burda şöyle bişey var puanlar eşit diye halk oylamasına bakılmaz yeni bi oyun oynanır kazanan şampiyon olur
son survivor şampiyonu derya'yı halk seçti ama ben itiraz etmeyecem
bizim itiraz ettiğimiz nokta şu 3 oyun vardı dimi 1 de halk oylaması 4.bu dördünün toplamına kimse bişey demiyor ama eşit diye halk oylamasına bakılması adaletsizlik olurdu alemto 2 oyunda 1.oldu yazık değil mi
şimdi yeni bir anket mi açılacak yoksa mevcut anket geçerli mi?Halk oylaması yine geçerli olacak. Sorun halk oylamasında değildi. Sorun eşitlik halinde ne yapılacağının oyun ve oylama başlamadan önce belirtilmemesindeydi... Oyun ve oylama devam edersek kuralları açıklamam yanlıştı ve o nedenle iptal ettim ilk kararımı.
Yoksa Survivor'da oyunlar kadar halk oylaması da önemlidir. O noktada bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum
deryayla nihat kaldığında oyun oynanmadı sadece sms yapıldı ama burda oyunlarda oynandı ve eşitlik oluştu bu durumda halk oylamasına bakılması çok çok saçmanihatta 1.olmuştu ama derya kazandı napalım kader
şimdi yeni bir anket mi açılacak yoksa mevcut anket geçerli mi?
yine eşitlik olursa halk oylamasına bakılacak bu turda belirtilmediği için geçerli olmadı
yani anladaığım kadarıyla şu anda
xdragxx 3
orçun 2
alemto 1
ve ayriyeten 3 oyun oynanacak
admin yine eşitlik olursa uzatmanın anlamı yok en mantıklısı 1 oyun seç kazanan şampiyon olsun
bu nasıl final ya orçun hiç bi oyunda 1.değil oylamada da 2.sırada ama hepsinin puanı eşit
Çünkü ben her oyunda 2.ci oldum
bu ne istikrar oyunlarda da oylamada da 2.sin
Bence çok adil oldu .Perşembeye kadar vadiciler gelirse belki ankette fırlama yapabilirim .Benim için sorun olmaz şimdi tam oldu çünkü ilk başta 4 katagori dediğinde sonra halk oylaması olduğunda olmuyordu şimdi çok iyi oldu ilk önce 3 oyunda 1.olana bakılacak .Böyle daha iyi oldu .Keşke önceden şu kuralı koysadın ben 1.'dimŞimdi son durumu açıklıyorum.
Finaldeki 3 oyun ve oylama sonucunda eşitlik çıktığı için finalde 2.aşamaya geçildi. 2.aşamada yine 3 oyun ve halk oylaması sonuçları geçerli olacak.
Halk oylamasında mevcut oylama geçerli olacak fakat oylama kapanmayacak. İsteyen oy atmadıysa atabilir.
Yeni 3 oyun ve oylama sonuçlarında yine eşitlik olursa:
1- Bu üç oyun içerisinde daha fazla birincilik kazanan kazanır.
2- Eşitlik sürüyorsa daha fazla ikincilik kazanan kazanır.
3- Eşitlik sürüyorsa halk oylamasında daha fazla oyu alan kazanır.
4- Eşitlik hala sürüyorsa joker oyunu kazanan kazanır.
Joker oyun, belirlenecek 3 oyundan rastgele biri olacak ve hangisinin joker oyun olduğu oyunlar başlarken açıklanacak.
Bu kuralları beğenen de olur beğenmeyen de olur ama son derece adil olduğunu düşünüyorum. İyi olan kazansın...
Oyunlarda sıkıntım yok .Keşke şu basket olmasadıda bu kadar uzatmasadıkAlem To Takas Benim Cabalarım İse Yaradi 3/3 Yapmanı Bekliyoruz
Oyunlarda sıkıntım yok .Keşke şu basket olmasadıda bu kadar uzatmasadık
Sorunda o zaten .Ama yeni oyun olacak eskiler olmuyacakHocam 3/3 Yapabilsen Sampiyonsun iyi motive ol 2 Gün sonra vadi yarin muhtesem yüzyil var sakin bir sekilde tüm oyunlari alirsan kazanirsin baskette kolay ben 33 yaptim ama bn topu adamlara kaptiriom kaptirmasam basket çok kolay bir oyun
adminim o zaman hiç oynamayalım ilk turda herkes 8 puan aldı öyle değil mi?Şimdi son durumu açıklıyorum.
Finaldeki 3 oyun ve oylama sonucunda eşitlik çıktığı için finalde 2.aşamaya geçildi. 2.aşamada yine 3 oyun ve halk oylaması sonuçları geçerli olacak.
Halk oylamasında mevcut oylama geçerli olacak fakat oylama kapanmayacak. İsteyen oy atmadıysa atabilir.
Yeni 3 oyun ve oylama sonuçlarında yine eşitlik olursa:
1- Bu üç oyun içerisinde daha fazla birincilik kazanan kazanır.
2- Eşitlik sürüyorsa daha fazla ikincilik kazanan kazanır.
3- Eşitlik sürüyorsa halk oylamasında daha fazla oyu alan kazanır.
4- Eşitlik hala sürüyorsa joker oyunu kazanan kazanır.
Joker oyun, belirlenecek 3 oyundan rastgele biri olacak ve hangisinin joker oyun olduğu oyunlar başlarken açıklanacak.
Bu kuralları beğenen de olur beğenmeyen de olur ama son derece adil olduğunu düşünüyorum. İyi olan kazansın...