Eypio 'Yeraltı'na Konuk Oluyor! | NOW

Yeraltı kadroya göre sağlam bir dizi olacak gibi boş değil yani.Ama size bir itirafta bulunmak istiyorum.Ben bu dizinin tutacağını düşünmüyorum..

Yeraltı kadroya göre sağlam bir dizi olacak gibi boş değil yani.Ama size bir itirafta bulunmak istiyorum.Ben bu dizinin tutacağını düşünmüyorum..
Biz kadrosuna güvenmiyoruz aslında, sadece şu resimdeki adama güveniyoruz dimi ? @Emre Ozansoy @Bully @Angelica

IMG_6891.jpeg

• Beğendim
Reactions: Bully
Veliaht Haziran’ı görebilirse iyi, tutmadı maalesef :A Boş günde başladığı için şanslıydı

Yeraltı’na bakmayı düşünüyordum ama Eşref’e çok laf atarsanız gıcık kapıp bakmam :A Bakalım düşman mı olacaz kardeş mi :A
Yeraltı'mıza bak lütfen. Çok kaliteli bir iş geliyor. Hep aksiyon olacak. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Adı kanalın gönderdiği basın bültenlerinde değil de YouTube'da yazıyor sadece, o yüzden tam emin değilim.
NOW sitesinde ve Youtube'da HS için Senaryo'da Bahadır Özdener yazıyordu ama jenerikte ilk sırada B.Ö, B.A, H.Ş yazıyordu.

O hesaptan devam bence, ilk sıra Berna Aruz ardından Raci Şaşmaz gelir

NOW sitesinde ve Youtube'da HS için Senaryo'da Bahadır Özdener yazıyordu ama jenerikte ilk sırada B.Ö, B.A, H.Ş yazıyordu.

O hesaptan devam bence, ilk sıra Berna Aruz ardından Raci Şaşmaz gelir
5 gün sonra öğreneceğiz ama hiç umudum yok. "Raci Şaşmaz'dan Yeraltı" ya da "Kurtlar Vadisi ekibinden Yeraltı" ile tanıtım yapmak varken ellerindeki fırsatı tepiyorlar. :A