Hadi siz 8'e inin biz 6 alalım yeterKardeş kardeş bölüşeceğiz reytingleri.![]()
Hadi siz 8'e inin biz 6 alalım yeterKardeş kardeş bölüşeceğiz reytingleri.![]()
Adı geçenler rakibimiz bile değil.Hadi siz 8'e inin biz 6 alalım yeterArada Kuruluş yiyelim 😂 @Bully
EDHO ve Vadi karışımı vibe veriyor lanet dizi, başlasa artık 😂Adı geçenler rakibimiz bile değil.![]()
Biz kadrosuna güvenmiyoruz aslında, sadece şu resimdeki adama güveniyoruz dimi ? @Emre Ozansoy @Bully @AngelicaYeraltı kadroya göre sağlam bir dizi olacak gibi boş değil yani.Ama size bir itirafta bulunmak istiyorum.Ben bu dizinin tutacağını düşünmüyorum..

Kadroda önemli bir yerlerde.Ama kalem iyiyse illa ki tutacaktır.Hadi hayırlısı.Biz kadrosuna güvenmiyoruz aslında, sadece şu resimdeki adama güveniyoruz dimi ? @Emre Ozansoy @Bully @Angelica
Ekli dosyayı görüntüle 139120
Raci Şaşmaz'ı anlatmama gerek yok zaten sende tanırsın, gerisi izleyicinin takdiri. Ama herkese pastadan pay çıkabilir.Kadroda önemli bir yerlerde.Ama kalem iyiyse illa ki tutacaktır.Hadi hayırlısı.
Çok rahat gün 2.si olur.En büyük isteğim Sahipsizler ve Orhan'ı bitirmesiRaci Şaşmaz'ı anlatmama gerek yok zaten sende tanırsın, gerisi izleyicinin takdiri. Ama herkese pastadan pay çıkabilir.
Yeraltı'mıza bak lütfen. Çok kaliteli bir iş geliyor. Hep aksiyon olacak.Veliaht Haziran’ı görebilirse iyi, tutmadı maalesefBoş günde başladığı için şanslıydı
Yeraltı’na bakmayı düşünüyordum ama Eşref’e çok laf atarsanız gıcık kapıp bakmamBakalım düşman mı olacaz kardeş mi
![]()
Eşref Rüya'ya saldırmazsanız bakacağım, sizin tavırlarınıza bağlı tamamenYeraltı'mıza bak lütfen. Çok kaliteli bir iş geliyor. Hep aksiyon olacak.![]()
Ben ilk bölümü izledim onun internetten sevmemiştim. Başrolleri çok sevmeme rağmen. Sen de şans verirsin bence.Eşref Rüya'ya saldırmazsanız bakacağım, sizin tavırlarınıza bağlı tamamen![]()
Aksiyon dizisi severim, Raci'nin kalemini beğenirim. İlk bölüme bakacağım, devam edip etmeme konusunu sonra netleştiririmBen ilk bölümü izledim onun internetten sevmemiştim. Başrolleri çok sevmeme rağmen. Sen de şans verirsin bence.![]()
Ortak olmuş Raci diziye. Fatih tek söz sahibi değil artık.
Ah bir de ismini saklamasa her şey çok güzel olacak.Ortak olmuş Raci diziye. Fatih tek söz sahibi değil artık.
Jenerikte ismi geçecek diye biliyorum yanlış mıyım ?Ah bir de ismini saklamasa her şey çok güzel olacak.![]()
Adı kanalın gönderdiği basın bültenlerinde değil de YouTube'da yazıyor sadece, o yüzden tam emin değilim.Jenerikte ismi geçecek diye biliyorum yanlış mıyım ?
NOW sitesinde ve Youtube'da HS için Senaryo'da Bahadır Özdener yazıyordu ama jenerikte ilk sırada B.Ö, B.A, H.Ş yazıyordu.Adı kanalın gönderdiği basın bültenlerinde değil de YouTube'da yazıyor sadece, o yüzden tam emin değilim.
5 gün sonra öğreneceğiz ama hiç umudum yok. "Raci Şaşmaz'dan Yeraltı" ya da "Kurtlar Vadisi ekibinden Yeraltı" ile tanıtım yapmak varken ellerindeki fırsatı tepiyorlar.NOW sitesinde ve Youtube'da HS için Senaryo'da Bahadır Özdener yazıyordu ama jenerikte ilk sırada B.Ö, B.A, H.Ş yazıyordu.
O hesaptan devam bence, ilk sıra Berna Aruz ardından Raci Şaşmaz gelir
Haksız rekabet olmasın diye5 gün sonra öğreneceğiz ama hiç umudum yok. "Raci Şaşmaz'dan Yeraltı" ya da "Kurtlar Vadisi ekibinden Yeraltı" ile tanıtım yapmak varken ellerindeki fırsatı tepiyorlar.![]()