Eypio 'Yeraltı'na Konuk Oluyor! | NOW

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,722
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1001556352.jpg

NOW'ın Medyapım imzalı yeni dizisi 'Yeraltı' için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor.

Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu; Deniz Can Aktaş, Uraz Kaygılaroğlu ile Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı yapımın ilk bölümüne aynı zamanda dizi için şarkı besteleyen ünlü şarkıcı Eypio konuk oluyor.

Yeraltı, ilk bölümüyle çarşamba 20.00'de NOW'da başlıyor.

Veliaht zaten Çukur’un kardeş dizisi, bir de bu saatten sonra ne fayda :A

Yeraltı ilk bölümden işi sıkı tutmuş :A
İnci Taneleri son tekmeyi vuracak gibi, geçmiş olsun. Kars'a gidecek haberleri vardı, belki o hamle ilgi çeker de kısa süreli bir etkisi olur. :A

Kadromuz sağlam, hikayemiz güzel, müziklerimiz de yeri göğü inletir. Gümbür gümbür geliyoruz. :Z

• Güldürdün
Reactions: Bully
İnci Taneleri son tekmeyi vuracak gibi, geçmiş olsun. Kars'a gidecek haberleri vardı, belki o hamle ilgi çeker de kısa süreli bir etkisi olur. :A

Kadromuz sağlam, hikayemiz güzel, müziklerimiz de yeri göğü inletir. Gümbür gümbür geliyoruz. :Z

Raci Şaşmaz'ın dizisine şans verirsin ama dimi ?
Veliaht Haziran’ı görebilirse iyi, tutmadı maalesef :A Boş günde başladığı için şanslıydı

Yeraltı’na bakmayı düşünüyordum ama Eşref’e çok laf atarsanız gıcık kapıp bakmam :A Bakalım düşman mı olacaz kardeş mi :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Veliaht Haziran’ı görebilirse iyi, tutmadı maalesef :A Boş günde başladığı için şanslıydı

Yeraltı’na bakmayı düşünüyordum ama Eşref’e çok laf atarsanız gıcık kapıp bakmam :A Bakalım düşman mı olacaz kardeş mi :A
Kardeş kardeş, senin o PP'deki adamı Raci Şaşmaz stara dönüştürdü o yüzden tıpış tıpış izlicen :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Kardeş kardeş, senin o PP'deki adamı Raci Şaşmaz stara dönüştürdü o yüzden tıpış tıpış izlicen :A
Profilimdeki adamı Raci’nin star yaptığı doğrudur :A Kendisi efsane senaristlerden biridir ve dizisine şans vermek gerekir elbet :A

• Harika
Reactions: Alemdar

Kardeş kardeş bölüşeceğiz reytingleri. :A