tam son sahnede savcı gelir adil öğrenemedn15. Bölüm 2. Fragman
İsFad dışında ilgimi çeken bir şey yok.Artık diziyi izlerken eskisi gibi zevk alamıyorum maalesef buradan nasıl 3 sezonluk dizi çıkacak bilmiyorum.. Umarım düzelir 10. bölümden beri kısır döngüye geçti dizi.
Ortiler bi senaryoyu daha batırdılar lan inanılır gibi değil...İsFad dışında ilgimi çeken bir şey yok.![]()
Dizi gayet iyi gidiyor. Evet bir yavaşlama ve koskoca bir bölümde tek konuya artık indikleri aşikar. Ama sezonun daha ortasıyız.Ortiler bi senaryoyu daha batırdılar lan inanılır gibi değil...
Başlangıçta gereksiz hızlı gittiler. Hatta Oruç - Eleni, başrol Adil ile Esmenin önüne geçtiydi. (İlk bölümlerde birbirine sevdalı gibi değillerdi bile başroller)Dizi gayet iyi gidiyor. Evet bir yavaşlama ve koskoca bir bölümde tek konuya artık indikleri aşikar. Ama sezonun daha ortasıyız.
Mecburen yavaşlayacaklardı. Bunu en başta hepimiz öngörmüştük. Sezonu tamamlamak için yavaşlayacaklardı. Normal yani.
Bu senin fikrin, ben kendi fikrimi belirttim ama @Mehmet Can 'ın da söylediği doğru başta hızlı gittiler.Dizi gayet iyi gidiyor. Evet bir yavaşlama ve koskoca bir bölümde tek konuya artık indikleri aşikar. Ama sezonun daha ortasıyız.
Mecburen yavaşlayacaklardı. Bunu en başta hepimiz öngörmüştük. Sezonu tamamlamak için yavaşlayacaklardı. Normal yani.