TRT 1 Taşacak Bu Deniz - Dizi Yorumları

Artık diziyi izlerken eskisi gibi zevk alamıyorum maalesef buradan nasıl 3 sezonluk dizi çıkacak bilmiyorum.. Umarım düzelir 10. bölümden beri kısır döngüye geçti dizi.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ortiler bi senaryoyu daha batırdılar lan inanılır gibi değil...
Dizi gayet iyi gidiyor. Evet bir yavaşlama ve koskoca bir bölümde tek konuya artık indikleri aşikar. Ama sezonun daha ortasıyız.

Mecburen yavaşlayacaklardı. Bunu en başta hepimiz öngörmüştük. Sezonu tamamlamak için yavaşlayacaklardı. Normal yani.

Dizi gayet iyi gidiyor. Evet bir yavaşlama ve koskoca bir bölümde tek konuya artık indikleri aşikar. Ama sezonun daha ortasıyız.

Mecburen yavaşlayacaklardı. Bunu en başta hepimiz öngörmüştük. Sezonu tamamlamak için yavaşlayacaklardı. Normal yani.
Başlangıçta gereksiz hızlı gittiler. Hatta Oruç - Eleni, başrol Adil ile Esmenin önüne geçtiydi. (İlk bölümlerde birbirine sevdalı gibi değillerdi bile başroller)

İso - Fadimeyi ise hemen evlendirdiler.

• Aynen
Reactions: 12.Adam and TenTen

Bu senin fikrin, ben kendi fikrimi belirttim ama @Mehmet Can 'ın da söylediği doğru başta hızlı gittiler.
Ama ben neden yavaşladı demiyorum dikkatli okursan sevinirim. İzlerken artık sıkılıyorum dedim.

Senaryodaki kısır döngüden bahsettim, ortilerin 3 sezonluk hikayemiz var dediklerini duydum, 3 sezonu kısır döngüye yayarsan 14-15 reytingle değil 4-5 reytingle final verirsin. Efsane olmak var, kestane de olmak var (KVP, Masumlar Apartmanı, Yalı Çapkını).

Cuma akşamları yine TRT 1'deyiz ama ben bir reaksiyon göstermemeleri halinde sezon sonuna doğru 10'lara ineceklerini düşünüyorum.