Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

Rahat ederler senede 10 bölüm 😅
Çünkü cevher bu gidişle sezon sonuna kadar devam eder hatta rahatlatmazlarsalar cevher olabilir bir karakter yazdılar tutmadı Cevher'in israil versiyonu Ezla levi adam eski israil istihbaratçısı eşi İsrail ordusunda Albay
eşini kaybettiği için savaş sırasında bütün filistinlileri hedef yapıyor birisini kurtarınca bütün polisleri hedef aldı hatta ezra levi kendi kızını canlı bomba yaptı tetikleyici ondaydı eğer birisi inerse otobüs durursa ya da dışardan müdahale edilirse bomba patlayacaktı bu karakter tutmadı neden bütün mezarlığı patlatmadı acaba polise gözdağı diye hata burada @xemrexxx

• Beğendim
Reactions: xemrexxx
sosyal medyada görüyorum cevher çıksın diyor herkes ama bir şeyi unutuyorlar. zilha ve cevherin çocuğu yaşıyor cevher onları bulmadan bence cevher ölmez.benim arka sokaklar tekrar başlamamın nedeni cevher sonra zilha :love1:.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
ama kanal d sitesinde 730 bölüm özetlerinde aşağıda paylaştım zilha yaşıyor deniyor.

Diğer yandan Cevher Zilha’nın yaşadığını öğrenip onun peşine düşer.
En son numara çıktı bende polisiye dizi senaryo yazıyorum ama yapımcı bulamıyorum o başka sitede 1099 yapımcı bakmış @fredbalotellifanny

• Beğendim
Reactions: fredbalotellifanny

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy