Sahtekarlar'da 4 Sürpriz Ayrılık! | NOW

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,322
Puanı
1,060
sahtekarlar-dizisi-oyunculuk-basvurusu.webp

NOW'un sevilen dizisi Sahtekarlar'da 4 sürpriz ayrılık!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Hilal Altınbilek'in paylaştığı, yeni senaristinin yazdığı 13. bölümüyle ekrana gelen yapımda Berk Hakman (Koray), Ezgi Kaya (İrem), Gökçen Gökçebağ (Sayaç) ve Cezmi Baskın (Samet) senaryo gereği karakterlerinin ölmesiyle veda etti.

Sahtekarlar, yeni bölümleriyle her Pazar 20.00'de NOW'da!

Son düzenleme:
Bugünkü bölüm en harika bölümdü. Herkes izlemeli. :Z:bhr: Ayrılanlar yine bir Ay Yapım'ın işinde olurlar. :D

1 bölümde 4 karakteri öldürmek biraz şov ama bir yandan da yeni bir hikayeye yelken açma adına olumlu ayrılıklar olarak değerlendiriyorum.

1 bölümde 4 karakteri öldürmek biraz şov ama bir yandan da yeni bir hikayeye yelken açma adına olumlu ayrılıklar olarak değerlendiriyorum.
Aslında tek karekter gitti diyebiliriz. Diğer üçü çok bir etki yapmıyordu dizide. Hatta o 3 karekter görünmeyecek diye dizi daha da hızlanabilir. :)

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Aslında tek karekter gitti diyebiliriz. Diğer üçü çok bir etki yapmıyordu dizide. Hatta o 3 karekter görünmeyecek diye dizi daha da hızlanabilir. :)
Koray dışındakiler çok da önemli değil, doğru.

Zaten dizi sezon sonu final yapar, bundan sonra daha hızlı bölümler izleriz umarım.

• Beğendim
Reactions: TenTen and 12.Adam