Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | 2025 Turkcell Süper Kupa Final Maçı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreemreu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kupayı hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Eren Elmalı'nın 0 taktik bilgisi var. Nereye koşacağından bihaber. Barış'ı da bozuyor.
------

FB 2 pozisyondur net santraforu olmamasının sorununu yaşıyor. İkidir kanatları çizgiye iniyor ama içerisi bomboş.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kerem'in yerine Talisca girmesi gerekiyor. Sola Musaba, 10 numaraya Talisca ve sağa da Asensio daha iyi olur sanki. :)

• Okudum
Evde değildim. Önde olmamız iyi.
İkinci yarıyıda açamayacağım çünkü baya işlerim var.
umarım verim alırız futbolcularımızdan.

• Harika
Musaba ısınamadı. Duran pek göremedik. Kerem birkaç oyundur formsuz çıkıyor sahaya umarım kendini toparlar hızına ihtiyaç var.

Galatasaray durumu daha da kötü. Karambolden gol bulmaya çalışıyor. Fenerin ne yapıp edip 2. Golü bulması lazım yoksa bala şansa gol atabilir gs

Tek üzüldüğüm kısım benim yeğen Gs’li ve şu an tek GS’li olarak büyük bir Fenerbahçe topluluğu ile maç izliyor :A şu an onun üzerine ne gidiyorlardır :A

Okan Hoca neden her GS maçta geriye düştüğünde Ahmet Kutucu yu alıyor. Ahmet Kutucu tamam iyi oyuncu ama Messi felan zannediyor herhalde Okan Hoca :F
------

Bunu yorumlar misin @mesmeso :F

• Güldürdün
GS bu Icardi'ye ne zaman kontrat veriyor? 1 yabancı kontenjanını bunla doldursunlar henüz iyi günleri çünkü.
Okan Hoca neden her GS maçta geriye düştüğünde Ahmet Kutucu yu alıyor. Ahmet Kutucu tamam iyi oyuncu ama Messi felan zannediyor herhalde Okan Hoca :F
------

Bunu yorumlar misin @mesmeso :F
Ezbere işler.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Screenshot_2026-01-10-20-45-31-08_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg

@xdragxx senin ne işin var kral burda 🤯

Neyse geçmiş olsun @xemrexxx @Angelica @Gerekli24 ve @Royal_Highness :)

Duran GIF by Socinflu

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Galatasaray'a sevinç yaşatmayan, saha içinde ebedi ve ezeli düşmanımız olan, gelecek yıllardaki stratejik ortağımız Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Sesi ince ve kaşları alınmış kaleciler kupa kaldırmamalı artık.

FB'de ön üçlü yok gibi bi şeydi ancak merkezi ve kenarları çok iyi kapattılar. Kritik anlarda da şans yüzlerine gülünce sonuç böyle oldu. Bireysel performans olarak favorim Levent. Sane'yi rezil etti.