'Veliaht'ta Sürpriz Ayrılık! | Show TV

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,577
Puanı
1,060
1887864_1920x1080.jpg

Show TV'nin Gold Film ve FARO imzalı sevilen dizisi 'Veliaht'ta sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Yönetmen koltuğuna Sinan Öztürk'ün oturduğu, başrollerini Akın Akınözü, Serra Arıtürk, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil ve Hazal Türesan'ın paylaştığı yapımda "Korkut" karakterine hayat veren Saygın Soysal, senaryo gereği ölerek diziye veda etti.

Veliaht, yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de Show TV'de!

Veliaht, Çukur'u öyle bir kopyalıyor ki Saygın Soysal'ın Çukur'daki konuk oyunculuğunu bile kopyalamışlar :A

Senaryo kopya olduğu için de dizi istenilen oranlara ulaşamıyor bir türlü.
Aaa niye böyle bir kopyalama işine kalkıştılar ki? 😱

• Güldürdün
Reactions: Bully
Aaa niye böyle bir kopyalama işine kalkıştılar ki? 😱
Yeni senaryo üretemiyorlar, kendilerine güvenmiyorlar. Hikayenin işleyiş ve karakterler hep Çukur kopyası.

Geçenlerde de Deha'dan bir sahne çalmışlardı.

Diziyi izliyorum ama gerçeği söylemek zorundayım. Özgün olmadığı için dikkat çekemiyor Veliaht, nasılsa insanlar Çukur'da izledi aynı şeyleri, Veliaht'ı niye izlesinler?

Yeni senaryo üretemiyorlar, kendilerine güvenmiyorlar. Hikayenin işleyiş ve karakterler hep Çukur kopyası.

Diziyi izliyorum ama gerçeği söylemek zorundayım. Özgün olmadığı için dikkat çekemiyor Veliaht, nasılsa insanlar Çukur'da izledi aynı şeyleri, Veliaht'ı niye izlesinler?
26'yı görürse şükretsin o zaman. :A

Konuk oyuncu diye biliyodum ben
Ama konuk diye tanıtılmadı ki abla. Show TV adamı kilit karakter diye tanıtmış

Show TV’nin sevilen dizisi, FARO ve Gold Yapım imzalı ‘Veliaht’ın bu haftaki bölümünden itibaren başarılı oyuncu Saygın Soysal dizinin güçlü oyuncu kadrosuna katılıyor. ‘Veliaht’a Korkut karakteriyle dahil olacak oyuncu otogardaki güç savaşlarında kilit rol oynayacak.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam

Maalesef haklısınız ama bu sadece Veliaht'a özel bir şey değil, piyasadaki tüm diziler kopya neredeyse.Özgün iş yok

• Beğendim
  • Okudum
Reactions: Bully and 12.Adam
Maalesef haklısınız ama bu sadece Veliaht'a özel bir şey değil, piyasadaki tüm diziler kopya neredeyse.Özgün iş yok
Veliaht konusunda olduğumuz için Veliaht'ı yorumladım yoksa piyasadaki dizilerin çoğu kopya, doğru. İşlenebilecek tüm senaryolar işlendi, özgün iş çıkarmak çok zor artık.

Tabii aşiret dizilerinin yüksek alıp Veliaht gibi dizilerin düşük alması da adil değil.

Veliaht konusunda olduğumuz için Veliaht'ı yorumladım yoksa piyasadaki dizilerin çoğu kopya, doğru. İşlenebilecek tüm senaryolar işlendi, özgün iş çıkarmak çok zor artık.

Tabii aşiret dizilerinin yüksek alıp Veliaht gibi dizilerin düşük alması da adil değil.
Cahiliye döneminden farkı olmayan 2026 model Halef'in 9 reyting alması kadar rezalet bir sistemin içindeyiz.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully