Sohbet & Muhabbet Konusu

Otobüs seferleri son dakika bugünde iptal olmuş 🤦🏻‍♀️ şimdilik öğlene kadar görünüyor . Umarım uzatılmazda o uzun yolu yürümek zorunda kalmam yeniden. Dünün yorgunluğu üzerimde daha.
Sanki çok sıcak ülkeyizde ve alışkın değilmişiz gibi bu kar yağışında trafik allak bullak oldu kaç gündür :S

Böyle iyilikler için enerjini harcama :A
İsveç de olsan kara yeniliyorsun :A

Gerçekleşti mi bugün otobüs seferi?

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tramvay ile uğraşmışsın yine, desene :A Halkın içine karışırsan her şey olur :A

Kara çözüm bulunamamış, tramvayda bu olay yaşanmış. İsveç, Türkiyeleşmiş :A
Tramvay zaten var. Tramvay artı otobüs ama otobüs olmayınca tramvay artı uzun yürüyüş oluyor :A tramvayı severim ben.

İniyorum şükür kokuyorlar 😡

• Güldürdün
Reactions: Bully
@
Tramvay ile uğraşmışsın yine, desene :A Halkın içine karışırsan her şey olur :A

Kara çözüm bulunamamış, tramvayda bu olay yaşanmış. İsveç, Türkiyeleşmiş :A

Tramvay zaten var. Tramvay artı otobüs ama otobüs olmayınca tramvay artı uzun yürüyüş oluyor :A tramvayı severim ben.

İniyorum şükür kokuyorlar 😡
Bully nin sünnet düğününden daha iyi olmuş :F:F @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Zeyno @Emre Ozansoy @ozmoturk @Gerekli24

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben belki birde Polisiye kitap yazarım @xemrexxx bir Arka Sokakların yardıma ihtiyacı var RTÜKten kaynaklı Cevher’e sıkıştı kaldı @xemrexxx
------

@Dosi İsveç’in denetimi nasıl televizyon durumunda İrlanda rahattı @Dosi @xemrexxx
O kadarına hakim değilim ama RTÜK durumu yok orda. Denk gelmedim.
------

Reyiz bence dizileri pompyce yaz yine böylece @Dosi ne dediğini anlamaz ceza da almazsın :A
Forumdaki RTÜK işlerine ben bakmıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
O kadarına hakim değilim ama RTÜK durumu yok orda. Denk gelmedim.
------

Forumdaki RTÜK işlerine ben bakmıyorum :A
eskiden rahat burası senaryo yazarken senaryolar gündemden esinlenip yapmaktayım birde İrlandadan esinlenip aldığım konular bize göre biraz ağır ama gündemimizde var @Dosi @xemrexxx

• Beğendim
Reactions: xemrexxx and Dosi