He canım he. Vurur tâbi de benim memleket ora be canım. 😅O atarından sonra istersen yanlış yaz düzeltirsem , Esme tüfekle vursun.![]()
He canım he. Vurur tâbi de benim memleket ora be canım. 😅O atarından sonra istersen yanlış yaz düzeltirsem , Esme tüfekle vursun.![]()
Neresinden ?He canım he. Vurur tâbi de benim memleket ora be canım. 😅
Hiç bir halta yaramadıBu sefer işini sağlama almışsın![]()
Reaksiyonu umursuyor musun yoksa umursamıyor musun anlaşılmıyorHiç bir halta yaramadı
Neyse zaten bugün bir sürü kişi bana bir şeyler danışıyor. Fazla enerji harcamadım bu mevzuya![]()
Ben atarsam umursar , diğerlerini bilemem.Reaksiyonu umursuyor musun yoksa umursamıyor musun anlaşılmıyorBilinmez olmak iyidir
Sana kolay gelsin, danışmanlık hizmetlerin bitmez senin![]()
@TenTen bana rest çekti. UmursamıyorumReaksiyonu umursuyor musun yoksa umursamıyor musun anlaşılmıyorBilinmez olmak iyidir
Sana kolay gelsin, danışmanlık hizmetlerin bitmez senin![]()
Abin geldi, karşıladın mı?
Söylenilenler ve hissedilenler farklı olabilir gibi gibi
Beğeni attım ya profiline. Sizin karşılamanız yeterliAbin geldi, karşıladın mı?![]()
Kuru kuru olmaz , bir çikolata ne bileyim tatlı yaptıraydın. Niye siz dedin bu ne resmiyet ?Beğeni attım ya profiline. Sizin karşılamanız yeterli![]()
Son birkaç gündür iftiralara uğruyorum. Nedenini bilmiyorum. 😅
Yaşlandın bırakman iyi oldu. Gençler olarak daha dinamiğiz artık.Söylenilenler ve hissedilenler farklı olabilir gibi gibi
Zordur, bilirimNeyse ki tamamen bıraktım o işleri
![]()
kim profilinde yazmissa onlar icin siz dedimKuru kuru olmaz , bir çikolata ne bileyim tatlı yaptıraydın. Niye siz dedin bu ne resmiyet ?@Bully favori meyhanen var mı? Biliyor musun?
sen bi saglam kafa ile yeniden son yazismalarimizi oku bu konuda. belki anlarsin ne demek istedigimiSon birkaç gündür iftiralara uğruyorum. Nedenini bilmiyorum. 😅
Yaşlandın bırakman iyi oldu. Gençler olarak daha dinamiğiz artık.![]()
![]()
@Bully Muslera gibi refleksleri azalmış.Son birkaç gündür iftiralara uğruyorum. Nedenini bilmiyorum. 😅
Yaşlandın bırakman iyi oldu. Gençler olarak daha dinamiğiz artık.![]()
![]()
Bakmaya çalışacağım ama pek anlamam gibi geliyor. Kafam şu aralar çalışmıyor. 😅sen bi saglam kafa ile yeniden son yazismalarimizi oku bu konuda. belki anlarsin ne demek istedigimi![]()
Kendisinden fazla sevinen yoktur. 😅 Sevinçten ne yapacağını şaşırıyor. 😁😂kim profilinde yazmissa onlar icin siz dedim![]()
Cozuttun. Çok enerjiksiniz hepiniz, benim enerjim düşük biraz. İşler de yorucu bu ara. Dinleneyim azKuru kuru olmaz , bir çikolata ne bileyim tatlı yaptıraydın. Niye siz dedin bu ne resmiyet ?@Bully favori meyhanen var mı? Biliyor musun?
@Dosi , Yok alıştım artık temkinliyim.Bakmaya çalışacağım ama pek anlamam gibi geliyor. Kafam şu aralar çalışmıyor. 😅
Kendisinden fazla sevinen yoktur. 😅 Sevinçten ne yapacağını şaşırıyor. 😁😂
Çok emin gibi konuşuyorsun. 😅@Dosi , Yok alıştım artık temkinliyim.![]()
Çok değil , % 25 eminim.Çok emin gibi konuşuyorsun. 😅
Hemşeri değil misin ? Bilirsin diye düşündüm. Yorumu okur okumaz kaçtın.Cozuttun. Çok enerjiksiniz hepiniz, benim enerjim düşük biraz. İşler de yorucu bu ara. Dinleneyim az![]()
Bunu bilmene sevindim.Çok değil , % 25 eminim.![]()