2025 | Fav10 Yılın Üyeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreemreu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayol gevezelik ayrı şey orada elime kimseler su dökemez:F:F

geriye doğru baktım ayol @Angelica bile son 2 yıl hariç son 8-9 yılda benden öndeymiş hep :F:F

ayrıca forumun Laz Ziyası olduğumu doğruladığın için teşekkürler @TenTen şok ve wefad olmuştur :A:A rahmetliyi analım bu mesaj üstüne :X:X
@Angelica bildim bileli çenesi kuvvetliydi. İzlemediği dizi yoktu :A bi Görkem (adı her ne ise) sevdası başladı, ondan sonra durakladı kendisi :A

Daha çok Kızılcık Şerbeti Görkem geldi aklıma :F
Görkem unisex isim ama ağırlıklı kullanım erkek :A

Bir tane Elif Görkem diye bir arkadaşım vardı, o da Elif'i kullanırdı. Diğer tanıdığım Görkemler hep erkek :A

Kızılcık Şerbeti'nde kadın olarak kullanmayı tercih etmişler :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Görkem unisex isim ama ağırlıklı kullanım erkek :A

Bir tane Elif Görkem diye bir arkadaşım vardı, o da Elif'i kullanırdı. Diğer tanıdığım Görkemler hep erkek :A

Kızılcık Şerbeti'nde kadın olarak kullanmayı tercih etmişler :A
Özge Özacar 😁

• Güldürdün
Reactions: Bully
Okulda 300 küsür öğrenci adını ezberlemişiz. Çoğu çok farklı isimler. Senin herifi aklımda tutamadığım için kusura bakma :A
------

Listeye girenleri tebrik ederim. Güzel oranlar. Her bir kategoride başka bir isim var :Z

@Bully sürpriz birinci olmuşsun :A tebrik ederim
@serhatt çenene sağlık, yıllığıda almışsın :A
@mesmeso açtığın konular büyük ilgi görmüş. Hit konusunda birinci olmuşsun. Tebrikler :Z

@xdragxx yılın yarısından fazlası olmamasına rağmen iyi mesaj yazmış :A

Kendi adıma aslında oldukça durgun olduğum aylar vardı, hiç olmadığım aylar vardı ama Aralık ayında son düzlükte olan tatiller oranlarımı bir tık daha üste çıkarmış. Fav10neti 1 konu fark ile geçmiş gibiyim hit kısmında :A

Son düzenleme:
Okulda 300 küsür öğrenci adını ezberlemişiz. Çoğu çok farklı isimler. Senin herifi aklımda tutamadığım için kusura bakma :A
------

Listeye girenleri tebrik ederim. Güzel oranlar. Her bir kategoride başka bir isim var :Z

@mesmeso açtığın konular büyük ilgi görmüş. Hit konusunda birinci olmuşsun. Tebrikler :Z

Kendi adıma aslında oldukça durgun olduğum aylar vardı, hiç olmadığım aylar vardı ama Aralık ayında son düzlükte olan tatiller oranlarımı bir tık daha üste çıkarmış. Fav10neti 1 konu fark ile geçmiş gibiyim hit kısmında :A
İstediğimi alırım beni biliyorsun, teşekkürler anacım. :Z

• Güldürdün
------

Bana çok sürpriz olmadı nedense :A Bi ara ben baya müzik konusu açarken diğer üyeler durgundu. Son dönemde diğer üyeler açıldı ben biraz durgunlaştım ama yetişememişler yine de :A

• Güldürdün