@Angelica bildim bileli çenesi kuvvetliydi. İzlemediği dizi yoktu
@Angelica bildim bileli çenesi kuvvetliydi. İzlemediği dizi yoktu
Gökberk onunki. Görkem Sevindik gündem olunca aklın oraya gitti@Angelica bildim bileli çenesi kuvvetliydi. İzlemediği dizi yoktubi Görkem (adı her ne ise) sevdası başladı, ondan sonra durakladı kendisi
![]()
Daha çok Kızılcık Şerbeti Görkem geldi aklımaGökberk onunki. Görkem Sevindik gündem olunca aklın oraya gitti![]()
Görkem unisex isim ama ağırlıklı kullanım erkekDaha çok Kızılcık Şerbeti Görkem geldi aklıma![]()
@Angelica bildim bileli çenesi kuvvetliydi. İzlemediği dizi yoktubi Görkem (adı her ne ise) sevdası başladı, ondan sonra durakladı kendisi
![]()

Özge Özacar 😁Görkem unisex isim ama ağırlıklı kullanım erkek
Bir tane Elif Görkem diye bir arkadaşım vardı, o da Elif'i kullanırdı. Diğer tanıdığım Görkemler hep erkek
Kızılcık Şerbeti'nde kadın olarak kullanmayı tercih etmişler![]()
Okulda 300 küsür öğrenci adını ezberlemişiz. Çoğu çok farklı isimler. Senin herifi aklımda tutamadığım için kusura bakma
İstediğimi alırım beni biliyorsun, teşekkürler anacım.Okulda 300 küsür öğrenci adını ezberlemişiz. Çoğu çok farklı isimler. Senin herifi aklımda tutamadığım için kusura bakma
------
Listeye girenleri tebrik ederim. Güzel oranlar. Her bir kategoride başka bir isim var
@Bully sürpriz birinci olmuşsuntebrik ederim
@serhatt çenene sağlık, yıllığıda almışsın
@mesmeso açtığın konular büyük ilgi görmüş. Hit konusunda birinci olmuşsun. Tebrikler
@xdragxx yılın yarısından fazlası olmamasına rağmen iyi mesaj yazmış
Kendi adıma aslında oldukça durgun olduğum aylar vardı, hiç olmadığım aylar vardı ama Aralık ayında son düzlükte olan tatiller oranlarımı bir tık daha üste çıkarmış. Fav10neti 1 konu fark ile geçmiş gibiyim hit kısmında![]()
Bana çok sürpriz olmadı nedenseOkulda 300 küsür öğrenci adını ezberlemişiz. Çoğu çok farklı isimler. Senin herifi aklımda tutamadığım için kusura bakma
------
Listeye girenleri tebrik ederim. Güzel oranlar. Her bir kategoride başka bir isim var
@Bully sürpriz birinci olmuşsuntebrik ederim
@serhatt çenene sağlık, yıllığıda almışsın
@mesmeso açtığın konular büyük ilgi görmüş. Hit konusunda birinci olmuşsun. Tebrikler
@xdragxx yılın yarısından fazlası olmamasına rağmen iyi mesaj yazmış
Kendi adıma aslında oldukça durgun olduğum aylar vardı, hiç olmadığım aylar vardı ama Aralık ayında son düzlükte olan tatiller oranlarımı bir tık daha üste çıkarmış. Fav10neti 1 konu fark ile geçmiş gibiyim hit kısmında![]()