O kahveyi o geç saatte içmemeliydim…
Neyse haftalar, aylar ve hatta mevsimler ve hatta yıllar sonra bu kadar geç saate kaldım. Tek başıma kalmışken Forumun genel temizliğini yaptım. Artık gidip uykuya geçiş yapabilirim…
Ekli dosyayı görüntüle 137431
Aşırı verimli bir toplantı oldu.Forumda kimseler yokken fırsattan istifade @serhatt ile yıl değerlendirmesi, yeni yıldaki bazı planlamalar vs mini toplantımızı yaptık
Ekli dosyayı görüntüle 138593
Aaaaa senin okulu aramalı geceleri şu forumda çalıştığın kadar işinde gücünde çalışmadın beForumda kimseler yokken fırsattan istifade @serhatt ile yıl değerlendirmesi, yeni yıldaki bazı planlamalar vs mini toplantımızı yaptık
Ekli dosyayı görüntüle 138593
ilk cümlenden bir sey anlamadimAaaaa senin okulu aramalı geceleri şu forumda çalıştığın kadar işinde gücünde çalışmadın be
Ayrıca kararların geçerli olması için ihtiyat heyeti başkanı @Angelica da onaylamalı ; teyzoş karara şerh koyup mahkemeye verir sizi ; işiniz zor![]()
ben en geniş paçayı giyerim tutuşmaz o yüzden kolay kolayilk cümlenden bir sey anlamadimayrica senin pacalar niye tutustu?mevzu kisiler degildi
okul tatil bu aralar. calistigim günlerde yarim gün calisiyorum. Bak beni nazar ettin yeni yilin ilk günü foruma vakit ayiramadimdemekki yil bazinda böyle olacak
![]()
ben mi senin ana sayfayi rahatsiz ediyorum?ben en geniş paçayı giyerim tutuşmaz o yüzden kolay kolay
evet bugün birçok kişi eksikti anasayfam rahat etti biraz uzun süredir il kk eznegzel çocuklarla çalışıyorsun işte napıcan forumu
![]()
birçok kişi demişim işte tekil değil yani tv - magazin- güüncel vb. konuları bulmak zor olabiliyor bazen anasayfadaben mi senin ana sayfayi rahatsiz ediyorum?
cocuklar evlerinde, bende buraya takiliyorum haliyleSen bensiz keyif almazsin, seni yalniz birakmak istemem
![]()
bugün kimler vardi kimler yoktu bilmiyorum. daha gezinemedim, cok bildirim varbirçok kişi demişim işte tekil değil yani tv - magazin- güüncel vb. konuları bulmak zor olabiliyor bazen anasayfada
orta anadolunun yarısını satın aldın parsel parsel bence çocuklar akşam da ulaşmalı sana o yüzden![]()
Daha aktif ol tabi co adminin ilgilenmesi gereken çok konu vardır ; az vakitte özensizce okuyup geçmen daha kötü olurbugün kimler vardi kimler yoktu bilmiyorum. daha gezinemedim, cok bildirim var
sana kötü bir haberim var, ben bu sene diger senelere irabla daha az calisacagimbazi hayat sartlari bunu gerektirecek.
bu ara pek odaklanacak vaktim olmuyor ama bakarim tabiki. Bu gece en azindan vakit ayiramam. dinlenmis bir Dosi daha iyi odaklanirDaha aktif ol tabi co adminin ilgilenmesi gereken çok konu vardır ; az vakitte özensizce okuyup geçmen daha kötü olur
iyi olmuş çocuklar büyüyünce darbe yapardı İsveç’te seninle çok vakit geçirinceneyse bnm mesaiye 6 saat kalmış jçhadş guddd nayt
![]()