Balon Olduğunu Düşündüğünüz Şeyler... 🎈

Son zamanlarda YouTube da her şarkıya musallat olan Anadolu Rock ve türevleri. Sayelerinde şarkı dinleyemez olduk. Lanet olasıcalar.. Balonun ta kendisidir hepsi.
Abuk subuk sarışın kız silah olmadan rap yazamayanlar iyiler bence ama demek istediğin nasıl tam anlayamadım ama tam bir Anadolu Rock severi olarak şaşırdım bu yoruma :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Abuk subuk sarışın kız silah olmadan rap yazamayanlar iyiler bence ama demek istediğin nasıl tam anlayamadım ama tam bir Anadolu Rock severi olarak şaşırdım bu yoruma :A
Yok ya, esas Anadolu Rock'tan bahsetmiyorum. Yanlış anlaşılmasın. Anatolion Arshiv ile başlayan bir akım var YouTubeda. Denk gelmişsinizdir illaki. Onlardan bahsediyorum ben.

Yok ya, esas Anadolu Rock'tan bahsetmiyorum. Yanlış anlaşılmasın. Anatolion Arshiv ile başlayan bir akım var YouTubeda. Denk gelmişsinizdir illaki. Onlardan bahsediyorum ben.
Açıkçası anlamadım belki sadece seçtiğim şarkıları sadece dinlemek için kullandığımdan olabilir.

• Beğendim
Reactions: TenTen
İmkanlarını kötüye kullanan her birey, bu hareketinin aslında ne kadar anlık bir balon bir hareket olduğunu çok geç anlayacak.

Çok şişiriliyor sıradan bir kız işte. :A
Toplam, eğer bu hafta bir şey olmazda yayınlanırsa bölüm, Ava 18 bölüm ekranda görünmüş olacak. Belki sıradan olacak dediğin gibi belki de bir yıldız. Potansiyel taşıyıp taşımadığını diğer yapımlarda göreceğiz zaten. 😂😂 Yapamazsa beraber deriz söz. 😄😄

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Toplam, eğer bu hafta bir şey olmazda yayınlanırsa bölüm, Ava 18 bölüm ekranda görünmüş olacak. Belki sıradan olacak dediğin gibi belki de bir yıldız. Potansiyel taşıyıp taşımadığını diğer yapımlarda göreceğiz zaten. 😂😂 Yapamazsa beraber deriz söz. 😄😄
Hangi projede oynadı ki daha önce?

Böyle şişirilmeye devam ederse star olur. :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen