- Reaksiyon puanı
- 85,616
- Puanı
- 1,060
Biraz geç müsade istedinBöyle durumlarda hep ben yanarım zaten o yüzde bana müsade haydi bye![]()
Konunun içeriğinde uydu ha
Tam Halit gibiyim zaten, entrikacı şirretler sarmış etrafımı
Bazen o da kışkırtıyor insanları. O günlere sayalımHiç suçu günahı yokken başına gelmeyen kalmadı @Bully nin, sorry.![]()
Çok teşekkür ederim.İyiki doğdun @serhatt Nice mutlu yıllara.
Bir kaç yıl önce öylesine bu siteye girdigimde ilk gördüğüm yorum seninkiydi.Çukur'la ilgili birşey yazmıştın hep aklıma gelir.
Çukur reyting arttırmıştı galiba sende antilere tokadını basmış gibi bir cümle demiştin galiba yani öyle hatırlıyorumÇok teşekkür ederim.
Yaa ne kıymetli bir şey benim için. Hangi yorumumdu acaba?
Yargı dağıtmışım desene her zaman ki gibi.Çukur reyting arttırmıştı galiba sende antilere tokadını basmış gibi bir cümle demiştin galiba yani öyle hatırlıyorum![]()
TabikiiiYargı dağıtmışım desene her zaman ki gibi.![]()
Teşekkür ederim.TabikiiiTekrardan iyiki doğdun🙂
Yanlış kişiye sataştı.
Ooo aydınlanma yaşanmış.Az değil bu @Dosi , kendi hediye vermemiş bana bir hediye daha verdirtmeye çalışıyor bir de![]()
Aaa öyle vallahi ama sen de elini korkak alıştırmasaydın keşke.![]()
Hayatım ha bire kulüplere giriyorsun hediye bulmakta zorlanıyoruz, buna şükretmen gerekir aa![]()
@serhatt bana kaç kez hayatım dedi ben daha ona ilk kez dedim
Ayrıca erkek erkeğe hayatım diyebilir yeri geldiğinde![]()
Farkında bile değilim be12.adam evet ama Bully’nın fazladan hediye vermesi gerekirdi. Ne konuştuk hatırlamıyorum ama haklıyımdır
![]()
Sen çok muhafazakar bir düşünceye sahipsin demek ki
Ben çevremde şahit oldum.
Arkadaşlık, kardeşlik anlamında hayatım diyorum. Abartmayalım.
Benim bildiğim demez ama neyse
Bende şaşırdım![]()
İnandırıcı gelmedi
Seküler yerde alkol olur![]()
Mosi, ben yamuğa neler diyorum, buna mı takıldın? BoşverO zaman tamamTekirdağ olur
Şunu demek istiyorum eskiden belki denmezdi ama artık bir erkek bir erkeğe "hayatım" diyebiliyor yeri geldiğinde. Ha her zaman olmaz tabii ki ama yeri geldiğinde denir.
Ki bahsettiğimiz @serhatt benim bacım zaten![]()
Kaçma gel burayaBöyle durumlarda hep ben yanarım zaten o yüzde bana müsade haydi bye![]()
Üçümüz demek istedin herhalde.İkimiz bir olup @Bully e saldıralım.![]()
Bana da
İtfaiye çağır.Allah sizi kahretmesin pis yanardönerler![]()
AhahahahSesli güldüm@serhatt
Üstünden geçeceğim dur sen dur.
Sanki sen aktif oluyorsun. Birşey dedin ama ne dedin anlaşılmayi Saniye Hanım.Tam Halit gibiyim zaten, entrikacı şirretler sarmış etrafımı
Geç oldu evet kaçamadık
@12.Adam uzun süredir yok uzun süre daha gelmez. Maç sırasında aktif olmuyor. Kaçırdı muhabbeti![]()
Alışık öyle şeylere ben gibi boşver bebeğim.Hiç suçu günahı yokken başına gelmeyen kalmadı @Bully nin, sorry.![]()
Geç kaldın.Yanlış kişiye sataştı.
Ooo aydınlanma yaşanmış.
Mosi, ben yamuğa neler diyorum, buna mı takıldın? Boşver
Kaçma gel buraya
Üçümüz demek istedin herhalde.
Bana da
İtfaiye çağır.
Ahahahah
![]()
Üstünden geçeceğim dur sen dur.
Sanki sen aktif oluyorsun. Birşey dedin ama ne dedin anlaşılmayi Saniye Hanım.
Alışık öyle şeylere ben gibi boşver bebeğim.![]()
2727728 tane mesajı tek mesajla sığdırmış. Hangisini cevap vereceğiz?Geç kaldın.![]()
Yapma yanarım.
Gözünle okumuyorsun , ayıp ediyorsun ha.En iyisi es geçmek aynen, hevesimiz ve modumuz kalmadı artık@12.Adam
Aynen. Her şey zamanında be usulüne göre güzelEn iyisi es geçmek aynen, hevesimiz ve modumuz kalmadı artık@12.Adam
YanYapma yanarım.
------
Gözünle okumuyorsun , ayıp ediyorsun ha.![]()
Kesinlikle öyleAynen. Her şey zamanında be usulüne göre güzel
Yan![]()