Fenerbahçe 1-2 Beşiktaş | 25-26 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 1. Hafta

Maç Nasıl Sonuçlanır ?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Bu maçı alıcaz başka yolu yok :love1:

Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı!
Anlayamaz kimse bu aşkı...
Bekçisiyiz kopsa kıyamet,
Siyah beyaz bize emanet.

Ben hadi tamam da sen niye gitsin istiyorsun :A
Kendisini sevmem. Çok üstte görüyor kendisini. Kariyerinde 12 serbest vuruş golü var. Gelmiş bize hava basıyor. Haz etmem kendisinden. Sergen,Emre,Nuri. Mümkün olan en yakın zamanda ligde takım çalıştıramaz duruma gelir umarım.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Kendisini sevmem. Çok üstte görüyor kendisini. Kariyerinde 12 serbest vuruş golü var. Gelmiş bize hava basıyor. Haz etmem kendisinden. Sergen,Emre,Nuri. Mümkün olan en yakın zamanda ligde takım çalıştıramaz duruma gelir umarım.
Sergen Hami hariç çoğu frikikçiden fazla attı diye biliyorum. 12'den fazla diye biliyorum. Hamiye yaklaşan yok. Ama evet ego ve cahil cesareti tavan :A Forma adaleti de yok. Bazı durumlarda fark koyabilirdi önceden ama ileri gideceğine geri gitti.

• Aynen
Reactions: TenTen
Sergen Hami hariç çoğu frikikçiden fazla attı diye biliyorum. 12'den fazla diye biliyorum. Hamiye yaklaşan yok. Ama evet ego ve cahil cesareti tavan :A Forma adaleti de yok. Bazı durumlarda fark koyabilirdi önceden ama ileri gideceğine geri gitti.
Bundan daha yüksek ego ve cahil cesareti ben sadece Hasan Şaş'ta gördüm.

Türkiye-Estonya maçıydı hiç unutmuyorum. Estonya, topu eline alıp bizim kaleye sadece üç kez gelebilir demişti. Maç sonucu Estonya bize 3 atıp gönderdi. :)

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Benim nasibi zorlayış bu hafta enteresan yerlere gidiyor. :(

%100 penaltı ama. :A
Screenshot_20251108-001230.jpg

Hakem hiç iyi yönetmiyor penaltı pozisyonundan bağımsız.

Orkunun dengesini bozduğu için topa vuramadı penaltıyı vermedi.