Çok keyifli valla bu atışmanızı izlemekEl emeği göz nuru yemek bile kabul etmiyorsan yok sana hediye![]()
Çok keyifli valla bu atışmanızı izlemekEl emeği göz nuru yemek bile kabul etmiyorsan yok sana hediye![]()
Emek değil yemek lazım aman parlak lazım bana.El emeği göz nuru yemek bile kabul etmiyorsan yok sana hediye![]()
Bu kaçtır bana yanlış yapıyor. Sinirlerimi ortaya çıkarma derdindeÇok keyifli valla bu atışmanızı izlemekBakalım ne sonuca bağlanacak
![]()
Bugün sana hediye yok, ondan emin olabilirsinEmek değil yemek lazım aman parlak lazım bana.![]()
Aaaa bu gidişle de hiç olmayacak.Bu kaçtır bana yanlış yapıyor. Sinirlerimi ortaya çıkarma derdinde
------
Bugün sana hediye yok, ondan emin olabilirsin![]()
Tüh ya üzüldümBu kaçtır bana yanlış yapıyor. Sinirlerimi ortaya çıkarma derdinde
------
Bugün sana hediye yok, ondan emin olabilirsin![]()
Bu atışmada birinci belli ikinci kim onu görelim.Çok keyifli valla bu atışmanızı izlemekBakalım ne sonuca bağlanacak
![]()
Pot kırmaya devam edersen evet olmazAaaa bu gidişle de hiç olmayacak.![]()
Oo işler kızışmaya başlıyorBu atışmada birinci belli ikinci kim onu görelim.![]()
Sen bana kıyamazsın.Pot kırmaya devam edersen evet olmaz![]()
Birinci belliyse 2. De belli olur. Ortada bir üçüncü yok iseBu atışmada birinci belli ikinci kim onu görelim.![]()
Bu hikayede yanan sen olma da.Oo işler kızışmaya başlıyorİkiniz de fenasınız, araya girilmez
![]()
İşte bu yüzden kendinizde bu yüzü buluyorsunuzSen bana kıyamazsın.![]()
Şuan yok gibi. ssBirinci belliyse 2. De belli olur. Ortada bir üçüncü yok ise![]()
Sanki bencede öyle olacakBu hikayede yanan sen olma da.![]()
Böyle durumlarda hep ben yanarım zaten o yüzde bana müsade haydi byeBu hikayede yanan sen olma da.![]()