Haklısın oldukça tatmin edici olduYayınladığı gün evde tek olamıyorum.Odaklanamadığım içinde haliyle yorumda da bulunamıyorum.
Tatmin edici bir cevap bence.
------
@Bully pulluğu
Haklısın oldukça tatmin edici olduYayınladığı gün evde tek olamıyorum.Odaklanamadığım içinde haliyle yorumda da bulunamıyorum.
Tatmin edici bir cevap bence.
------
@Bully pulluğu
İyi çalışmalar
Kolay gelsin, öğle arası yokla
Normal zamanlar gibi değil bu ara. Molamız olmadı. Bitti bile işimKolay gelsin, öğle arası yokla![]()
Oo harika valla, tadını çıkar 5 günlük tatilin
Son kalan enerjim ile evi toparlarım sonra geldin dinlenme moduOo harika valla, tadını çıkar 5 günlük tatilinSenden mutlusu yok
![]()
Evi toparladıktan sonra yaşasın dinlenme o zamanSon kalan enerjim ile evi toparlarım sonra geldin dinlenme modu
Tramvayı bir kaç saniye ile kaçırdım otobüs geç geldi diye. O konuda şansız oldum ama neyse, yinede planlanandan 20 dakika erken çıktım.
İkinci tramvayı aldım. Direk mahalle yerine değişim yapacağım.yinede Böylelikle bir kaç dakika kaybım olur sadeceEvi toparladıktan sonra yaşasın dinlenme o zaman
Aa neyse ki 20 dakika erken çıkarak telafi etmişsin o durumu![]()
İkinci tramvayı kapmışsın işte ne güzelİkinci tramvayı aldım. Direk mahalle yerine değişim yapacağım.yinede Böylelikle bir kaç dakika kaybım olur sadece![]()
Hava bugün buz gibiymiş. Ellerim üşüyorİkinci tramvayı kapmışsın işte ne güzel
Birkaç dakika kayıptan bir şey olmaz![]()
Eldiven takmadın mı?Hava bugün buz gibiymiş. Ellerim üşüyor![]()
Yok. Bu kadar soğuk olduğunu bilmiyordumEldiven takmadın mı?![]()
Dün evde olduğun için havayı tahmin edememiş ve boş bulunmuşsun, sağlık olsun diyelimYok. Bu kadar soğuk olduğunu bilmiyordumdün evdeydim malum
+ 1 mosiDün evde olduğun için havayı tahmin edememiş ve boş bulunmuşsun, sağlık olsun diyelim![]()
Şimdi ev yolundaki tramvaya bindim. Bir süre üşümemDün evde olduğun için havayı tahmin edememiş ve boş bulunmuşsun, sağlık olsun diyelim![]()
+ 1 mosi
Tramvaylar klimalı mı?Şimdi ev yolundaki tramvaya bindim. Bir süre üşümem
------
Aman iyi, tramvay sayesinde üşümemiş olursunŞimdi ev yolundaki tramvaya bindim. Bir süre üşümem
------
SayılırTramvaylar klimalı mı?![]()