Maşallah Cennetin Çocukları'na, güzel yükselmiş, sonuna kadar hak ediyor bu başarıyıMaşallah Cennetin Çocukları yine tüm gruplarda yükseliş yaşamış.
Dramı ve komediyi çok güzel harmanlayan bir dizi. hakediyor bu başarıyı
UŞ bence 2026'da düşer artık. Son 3 bölümdür halvet dışında olmamış benim çevremdeki 3 kişiden 2'si bıraktı 1'ı sıkılarak izliyor artık.Maşallah Cennetin Çocukları'na, güzel yükselmiş, sonuna kadar hak ediyor bu başarıyı
Uzak Şehir halvet sahnesinden dolayı yükselir diyordum ama sahnelere üstten baktım, izleyesim gelmedi. Pek bir şey olmamış dünkü bölümde. Aksiyonlu bölümlerde yükselir elbet yine. Zaten 16 reytingini muhafaza etmiş.
Dediğime geliyorsun bu tür diziler pat diye düşer hep.UŞ bence 2026'da düşer artık. Son 3 bölümdür halvet dışında olmamış benim çevremdeki 3 kişiden 2'si bıraktı 1'ı sıkılarak izliyor artık.
Halen daha 8-9 garantisi var ama 16'ları hak etmiyor.
Katılıyorum, tüm konular işlendi ve başka işlenecek konu da kalmadı gibi artık.UŞ bence 2026'da düşer artık. Son 3 bölümdür halvet dışında olmamış benim çevremdeki 3 kişiden 2'si bıraktı 1'ı sıkılarak izliyor artık.
Halen daha 8-9 garantisi var ama 16'ları hak etmiyor.
Pat diye düşmeyecek yavaş yavaş alıcak. Yeraltı'nın gelmesini bekliyorum cidden.Dediğime geliyorsun bu tür diziler pat diye düşer hep.![]()
Bakalım ustam Yeraltı'nın kitle çalmasını ümit ediyorum.Katılıyorum, tüm konular işlendi ve başka işlenecek konu da kalmadı gibi artık.
Güçlü bir rakip dizi olmadığı için halen 16 alabiliyor.
Haa senin derdin belli, YeraltıPat diye düşmeyecek yavaş yavaş alıcak. Yeraltı'nın gelmesini bekliyorum cidden.
Bakalım ustam Yeraltı'nın kitle çalmasını ümit ediyorum.
Çarşamba ve Cts olmaz diğeri uygun.Haa senin derdin belli, Yeraltı
Sence kesin Pazartesi mi Yeraltı? Çarşamba ve Cumartesi de boş.
Hiç "halvet" gibi değildi, tepkiler vardı zaten bunaÇarşamba ve Cts olmaz diğeri uygun.
Halvet sahneleri nasıldı ? Beklentini karşıladı mı? İnternet özel ister misin ?![]()