Ben başka bir dizi için çağırsam kılını kıpırdatmazsınBu sezon @Dosi çağırdı o yüzden, yoksa izlemezdim![]()
Dosi'nin o kadar bir farkı olsun. Sen nasıl en çok Yamuk'u seviyorsan ben de Dosi'yiBen başka bir dizi için çağırsam kılını kıpırdatmazsın![]()
Heybetimiz deveden büyük.Dosi'nin o kadar bir farkı olsun. Sen nasıl en çok Yamuk'u seviyorsan ben de Dosi'yi
Bence sen sal diziyi. Kendine eziyet etmeBu sezon @Dosi çağırdı o yüzden, yoksa izlemezdim![]()
Sıkıntı yok. Pazar akşamları TV’de Teşkilat’ın açık olması güzel.Bence sen sal diziyi. Kendine eziyet etme![]()
O zmn bugün 2 diziyi izleceksin.Sıkıntı yok. Pazar akşamları TV’de Teşkilat’ın açık olması güzel.
Sahtekarlar’ı da ertesi gün izliyorum, Pazar ve Pazartesi öyle vakit geçiyor işte![]()
Sahtekarlar’ı izledim.O zmn bugün 2 diziyi izleceksin.![]()
Bugün Pazartesiydi demi 😱 Evdeyim diye gün karmaşası var bendeSahtekarlar’ı izledim.
Bugün TV’de Cennetin Çocukları açık olur. Uzak Şehir’i de yarın hızlandırılmış şekilde izlerim![]()
Aynen, Pazartesi. Evde olduğun için günleri karıştırdınBugün Pazartesiydi demi 😱 Evdeyim diye gün karmaşası var bende
Baharı o zaman günü olan Salı günü bakarım.
Benim için o günü. Bilerek öyle yazdımAynen, Pazartesi. Evde olduğun için günleri karıştırdın
‘Eski günü’ olan Salı demek istedin sanırım![]()
Hızlı tur mu?Benim için o günü. Bilerek öyle yazdım
Teşkilatta bitti.
Senin için Salı anlam ifade ediyor demek ki, olabilir elbetBenim için o günü. Bilerek öyle yazdım
Teşkilatta bitti.
Hayır. Hızlı tır yok bu ara, az dizi izliyorum zatenHızlı tur mu?![]()
Korkut orada kötü adamlara ateş etmiştirSenin için Salı anlam ifade ediyor demek ki, olabilir elbet
Son sahnede Altay-Korkut durumu oldu, gelecek bölümü merak ettirdi![]()
Doğru. Altay di bi ara öyle bir şey yapmıştı sankiHayır. Hızlı tır yok bu ara, az dizi izliyorum zaten
Korkut orada kötü adamlara ateş etmiştir
Hilal'de de cip varmis anlasilan. yine temposu yüksek bir bölüm geliyor.163. Bölüm Fragmanı