Ne yazayım diziyi izlemiyorum.
onun icin mi dedik. hic dinlenmiyorum onun icin etiket ettimNe yazayım diziyi izlemiyorum.![]()
Ben bu diziyi izliyorum ama olayları üstten anlıyorum anca, detay yaz desen çok yazamam
Ha okey. @Bully bile izlediği halde parça parça anlıyormuş.onun icin mi dedik. hic dinlenmiyorum onun icin etiket ettim![]()
Dizi karışık, yoruyor insanı. Ben de üstten izleyip geçiyorum, bu karışık senaryoyu tam anlamakla uğraşamamHa okey. @Bully bile izlediği halde parça parça anlıyormuş.![]()
Saol yoldaşımDizi karışık, yoruyor insanı. Ben de üstten izleyip geçiyorum, bu karışık senaryoyu tam anlamakla uğraşamam
Görkem Sevindik konusuna bak, orda bildirim kaçırdın
Bende bazen öyle hissediyorum.Ben bu diziyi izliyorum ama olayları üstten anlıyorum anca, detay yaz desen çok yazamam
Altaylar sürekli bir aksiyonda. Korkutla Rutkay yakınlaştılar. Bahar’ın annesi gündemde. Kapsülümüz ve Sancak Doğu projemiz var. Görmediğimiz Davut Bey var. Parça parça bir şeyler anlıyorum ama bütünlük yok![]()
Ülke ülke gezildiğini fark etmedim bile öyle üstten izliyorumBende bazen öyle hissediyorum.
Bu bölüm ülke ülke geziyoruz![]()
Korkut Rusya’da Altay İsviçre’de takıldıÜlke ülke gezildiğini fark etmedim bile öyle üstten izliyorum
Bölüm sonu enteresandı![]()
İlginçmiş, teşekkürler bilgilendirme içinKorkut Rusya’da Altay İsviçre’de takıldı![]()
@Dosi izlerken 🔎 kullanıyormuş sanada tavsiye ederim.İlginçmiş, teşekkürler bilgilendirme için
Sen daha dikkatli izlediğin için anlatırsın bana bu detayları bazen![]()
Neden ortadan daldın ortanca çocuk?Büyüteç kullansam da tam anlayamam bu diziyiBelki de bu sezon izlemeye başlamadığım için olayların içine tam giremedim
Baştan izlemediğim diziyle bağ kuramadım
@Dosi