❤️🌹🎊 Queen serhatt'ın Doğum Günü ve Forumdaki 11. Yılı ❤️🌹🎊

Doğum günün kutlu olsun ustam, starım @serhatt :) Bu foruma yeniden dahil olduğum vakit, seninle özellikle kaynaştığım için çok mutlu oldum 2023'den beri düzenli beraberiz. Sen usta biz kalfa :) Nice senelerin olsun, hep böyle kal, hep böyle gülelim. Foruma hep faydanın dokunması dileği ile 💫

IMG_6673.jpeg

• Harika
Reactions: serhatt
Doğum günün kutlu olsun ustam, starım @serhatt :) Bu foruma yeniden dahil olduğum vakit, seninle özellikle kaynaştığım için çok mutlu oldum 2023'den beri düzenli beraberiz. Sen usta biz kalfa :) Nice senelerin olsun, hep böyle kal, hep böyle gülelim. Foruma hep faydanın dokunması dileği ile 💫

Ekli dosyayı görüntüle 138326
Vay be duygulandırdın hee. :(

Canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin, dileklerin ve hediyen için. Ben de seninle kaynaşmış olmaktan ve yola bu şekilde güzelce devam etmekten ötürü çok mutluyum. Eksik olma. :Z :bhr:

• Harika
Reactions: Alemdar
FF_TF37XMAEUMoO.jpg

Queen'iniz yani ben bugün bir yaş daha alarak 30 oldum ve resmen 30'lara ayak bastım. 29 yaşım benden çok şey aldı, götürdü bir daha geri getirmemecesine... Eski yaşımın bıraktığı yaralar hiçbir zaman kapanmayacak bunu biliyorum, yeni yaşımdan bu yaralarımın acılarını; sağlıkla, bolluk ve bereketle hafifletmesini istiyorum.

Aralık ayının bir detayı daha var ki o da foruma kayıt oluşum ve yıl dönümlerim. Dile kolay 11 sene, neler gördü bu gözler neler. İyisiyle kötüsüyle hala buradayım ve Allah izin verirse olmaya devam edeceğim. :Z

Sevenlerim benden hediyelerini ve tebriklerini esirgemezler diye düşünüyorum. Herkese iyi forumlar. :bhr:
Aaaa, bir şeye çok şaşırdım ama demeyeceğim. 😁😅

• İlginç
Reactions: serhatt
@serhatt nice yıllara ve mesajlara huzurlu yaşamınız olsun.

hediyede rahimcan kapkap geliyor sevdiğinizi okumuştumda.

Çok teşekkürler, evet seviyorum kendisini. :Z
------

Hayırlı olsun kanka. Nice yıllara sağlıkla mutlulukla huzurla.
------

Bu arada ben seni erkek sanıyodum :A ismin serhat olunca yapcak bişey yoktu:D
Amin, çok teşekkür ederim. :Z

Bırak dağınık kalsın. :A
------

Nice yıllara kraliçe
Teşekkürler Rüzgar bey. :Z :bhr:

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560