Tamamdır aynı saatte aynı kanalda diyelimYarın önemsediğim bir dizim yok , Gönüldağı özet der geçerim.Gece çalarım kapını dkdnddnns
Tamamdır aynı saatte aynı kanalda diyelimYarın önemsediğim bir dizim yok , Gönüldağı özet der geçerim.Gece çalarım kapını dkdnddnns
01 iyi mi sende 23 oluyor.Tamamdır aynı saatte aynı kanalda diyelim![]()
Şimdi ben açıkçası kaçta gelirim belli olmaz. Ortamdaki sohbetler uzarsa eve gelmem en erken 12 bulur01 iyi mi sende 23 oluyor.![]()
Türkiye saatiyle 02-04 arası uçak yolculuğu sanki damlarsan özelden yaz.Şimdi ben açıkçası kaçta gelirim belli olmaz. Ortamdaki sohbetler uzarsa eve gelmem en erken 12 bulurVeya etkinlik erken başlarsa erken dönerim elbet.
2’den sonra kesin olurum gibi![]()
Bir bakarsın gelmem bana güvenmeTürkiye saatiyle 02-04 arası uçak yolculuğu sanki damlarsan özelden yaz.![]()
Hayda hemen satışı koydu İyi gecelerBir bakarsın gelmem bana güvenme
------
İyi geceler
Sabah dolanmış. Galiba kendisinin uykusu gündüz uykusu. Geceleri baykuş
Hoşbulduk
Ahaahahah aynı yamuk değil mi?Sabah dolanmış. Galiba kendisinin uykusu gündüz uykusu. Geceleri baykuş@12.Adam
Benim için günaydın![]()
Boz baykuş Kaan gizli takımı başakşehirGündüz uyuyup geceleri ayakta demek, söz konusu @12.Adam ise hiçbir şeye şaşırmam
Doğru size günaydın, bize tünaydın![]()
Sen sunucusun, her bölümde varsın. Konuklar her bölüm değişirHoşbuldukEee konuk olarak ben mi varım ? Sorsana dilini mi kopardılar?
Ahaahahah aynı yamuk değil mi?
Boz baykuş Kaan gizli takımı başakşehir![]()
Varlığımı forumun tüm derinliklerinde hissetmen güzel sahaya iyi yayılırım.Sen sunucusun, her bölümde varsın. Konuklar her bölüm değişir![]()
Yine gelmişsin, ee sen kam saat uyudun bugün ?HoşbuldukEee konuk olarak ben mi varım ? Sorsana dilini mi kopardılar?
Ahaahahah aynı yamuk değil mi?
Boz baykuş Kaan gizli takımı başakşehir![]()
5-6 saat diyelim.Yine gelmişsin, ee sen kam saat uyudun bugün ?![]()