- Reaksiyon puanı
- 39,126
- Puanı
- 1,060
Hangi dizi ?Sevmediğim biri dizi birinci olamıyor![]()
Hangi dizi ?Sevmediğim biri dizi birinci olamıyor![]()
Nursema Reis varken birkaç bölüm baktım sonra saldım.
Nursema Reis varken birkaç bölüm baktım sonra saldım.![]()
Sende mi Nursema’dan sonra bıraktın?İṣte beklediğim hareketler.![]()
Sende mi Nursema’dan sonra bıraktın?![]()
Hiç izlemedin yani ooowowwwww benden daha fena.Yok ben daha baṣlamadan anti oldum.![]()
Nursemanın İsviçre’den gelen 8.kocası zengin Ömer rolü teklif edilmiş sanaYok ben daha baṣlamadan anti oldum.![]()
Nursemanın İsviçre’den gelen 8.kocası zengin Ömer rolü teklif edilmiş sana![]()
Bu koca merak bana birini hatırlattıSadece teklif. Para nerede.![]()
Uzak şehirde Boranı eleştiriyorlar o dizi yükseliyor Arka Sokaklar Cevheri yakalayamadı diye eleştiriyorlar konuyu rahat yazamazlar neden 691.Bölümü ceza alınca eski 8.Sezonundaki kitlede yok
Bu nasıl duruş böyle ?Dizi biraz daha uzarsa fatik oğlan beni ve @Yakamoz-Asi yi geçecek göbek konusunda@Bully @Angelica @The_Erinch @Dosi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Zeyno @Emre Ozansoy @ozmoturk @Aserat Ekli dosyayı görüntüle 138280
Cevherden başka konu istiyorlar bu okuldaki çeteleri başka türlü işleyemezler Cevherin adamları okuldaki her çeteler her okula yayılan çete bunlar irlanda gibi serbest olsa her şeyi yazarlarda cevher olmadan Arka sokaklarda @xemrexxxDizi biraz daha uzarsa fatik oğlan beni ve @Yakamoz-Asi yi geçecek göbek konusunda@Bully @Angelica @The_Erinch @Dosi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Zeyno @Emre Ozansoy @ozmoturk @Aserat Ekli dosyayı görüntüle 138280
Cevher olmadan okulda olan çeteleşmeleri işlese ne olur @12.AdamBu nasıl duruş böyle ?![]()