'Survivor 2026: Ünlüler & Gönüllüler'in Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,518
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
survivor-5rmf_cover.png

TV8'in sevilen yarışma programı 'Survivor Türkiye'nin yeni sezonu için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor.

Acun Ilıcalı ile Murat Ceylan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 1 Ocak Perşembe günü başlayacak yeni sezonu Ünlüler & Gönüllüler konseptiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Survivor 2026: Ünlüler & Gönüllüler, ilk bölümüyle 1 Ocak Perşembe TV8 'de!

Pek iyi durmuyor yarışmacılar. Yine de ilk bölümü internetten izlerim. @Bully @Hazem İnşallah çok izlenmez de Acun mecburen All Star isimlerini araya katar. Ki her ihtimal de katacaktır. :D NAGİ'M bekleniyor. Geçen sene çok bekledim gelmedi, gelemedi. O sene bu sene. :bhr:

• Beğendim
Reactions: Bully
Konuyu açtığını görmemişim. :A
------

Ben Ocak sonuna doğru başlar diye düşünüyordum Maserchef daha yeni başladığı için. Tekrar mı erken final yapacak acaba Masterchef yoksa eş zamanlı bir yayınlanacaklar bakalım. Tanıtım ve yarışmacılar fena gözükmüyor, yeni yüzler olması iyi. Bekliyoruz.

Ben Ocak sonuna doğru başlar diye düşünüyordum Maserchef daha yeni başladığı için. Tekrar mı erken final yapacak acaba Masterchef yoksa eş zamanlı bir yayınlanacaklar bakalım. Tanıtım ve yarışmacılar fena gözükmüyor, yeni yüzler olması iyi. Bekliyoruz.
Normalde bu hafta başlayacağı konuşuluyordu sezonun ama ertelemişler bir hafta daha. Bende onu merak ediyorum, Masterchef Türkiye ne durumda? Final durumu falan var mı ortada yoksa yayın akışını ikiye mi bölecekler? :A

Normalde bu hafta başlayacağı konuşuluyordu sezonun ama ertelemişler bir hafta daha. Bende onu merak ediyorum, Masterchef Türkiye ne durumda? Final durumu falan var mı ortada yoksa yayın akışını ikiye mi bölecekler? :A
Şu an 16 yarışmacı var ve haftada 2 eleme oluyor. Yenı yıla kadar 12 yarışmacı kalacak.

Gonüllülerde ilk elenen Lina olur. Buda burada dursun. 😅