- Reaksiyon puanı
- 85,257
- Puanı
- 1,060
Gizemli takılmaya bayılırlar zaten.Direk isim belirtilmemiş çok iyi. Hangi ekip ? Raci mi Bahadır mı demicez. Direk o ekip !
Gizemli takılmaya bayılırlar zaten.Direk isim belirtilmemiş çok iyi. Hangi ekip ? Raci mi Bahadır mı demicez. Direk o ekip !
Çok ruh hastası bir ekip zatenGizemli takılmaya bayılırlar zaten.![]()
Sen de mestsin ama o ekibe.Çok ruh hastası bir ekip zaten![]()
AAAAA REDDETMEM 😂Sen de mestsin ama o ekibe.![]()
Senden daha çok sevmiyorum onları ama benim senin gibi yaptıkları şey için : gerektiğinde hadsizlere had bildirmek 😂Ne bu aşkın sebebi?![]()
Sağol canım bende seni seviyorum.Senden daha çok sevmiyorum onları ama benim senin gibi yaptıkları şey için : gerektiğinde hadsizlere had bildirmek 😂
Parlaklık dışında herkes herkesten öğrenir birşeyler 😂Sağol canım bende seni seviyorum.
Benden öğreneceğin daha çok şey var.![]()
Bomba geliyoruz. ❤️❤️Bu afiş doğruysa gerçekten bambaşka şeyler konuşacağız @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş @cokiyitvci
Ekli dosyayı görüntüle 138192
Uzun zaman sonra NOW'ın bir dizisi için böyle afiş gördümBomba geliyoruz. ❤️❤️
Sen kendini benim kollarıma bırak ve arkana yaslan.Parlaklık dışında herkes herkesten öğrenir birşeyler 😂
Ne zaman istersen![]()
İşte bak ... Allah kahretmesin yeter be 😂Sen kendini benim kollarıma bırak ve arkana yaslan.![]()
Kötü niyetle söylemedim ayol, tamam dünya ahiret abimsin.İşte bak ... Allah kahretmesin yeter be 😂
Eyvallah... 😂Kötü niyetle söylemedim ayol, tamam dünya ahiret abimsin.![]()
Kurtlar Vadisi ekibinden yazısı bile ilk bölüm için bir sürü insanı çekecektir.Uzun zaman sonra NOW'ın bir dizisi için böyle afiş gördüm
Kurtlar Vadisi sayfaları başladı bile paylaşmaya.Kurtlar Vadisi ekibinden yazısı bile ilk bölüm için bir sürü insanı çekecektir.
O ikisi de kabul etmeli.Kurtlar Vadisi sayfaları başladı bile paylaşmaya.
Cemal Hünal ve Hakan Boyav'la da görüşülüyor.
Hakan Boyav Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrıldığına pişman oldu. Bu diziyi kaçırmaz.O ikisi de kabul etmeli.