Türk Mutfağı En İyiler Arasında

Sizce Türk Mutfağı Kaçıncı Sırada Yer Almalı?

• İlk 10'da

Oy: 0 0.0%
  • 10-20 arası

• 20+

• Kullanılan toplam oy
    7
70. sırada :X @Dosi nin soğuk isveçliler bile 51. olmuş utanman lazım o milka ineklerini kesip bir kavurma yapmamışsınız ilk 30 a girerdi belki o zaman :F

Millet bence İsviçre ile İsveçi karıṣtırmıṣtır :A belki ben bile yıllardır sizi yiyiyorum İsviçre diye, belki bende İsveçteyim :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
70. sırada :X @Dosi nin soğuk isveçliler bile 51. olmuş utanman lazım o milka ineklerini kesip bir kavurma yapmamışsınız ilk 30 a girerdi belki o zaman :F
su ikea nin ulkesi , isvec di , di mi ?

< latife bir yana ;

listeye hangi urunle girmisler ?
^kofte(ikea) dersen , o da buradan alinma (bu gercek bilgiyi kendileri resmi dille acikladilar yakin gecmiste) .

:)

İsviçre çikolatanın ham maddesini ^Afrikadan getirtiyormuṣ, peynir de Fransa daha ünlü :A
hafizam yaniltmiyorsa < > ozellikle ^batisi ;
gana ~ fildisi .
pazar da ; zaten dunya genelinin de % 60 civari bu iki kakao devi basi cekiyor .

asya kanadin dan endonezya usteki ^ 2 devi takip ediyor .

tanim ; kakao'ya bayilirim .:love1:

Güzel konu olmuş, emeğine sağlık @xemrexxx :)

Yazıyı okurken 3. sırada Türkiye vardır diye beklerken Peru'yu görünce şaşırdım :D Türk mutfağının 7. olması bence mutfağımıza haksızlık olmuş. Ankette de ilk 3'te yer almalı dedim.

Antakya Künefesi'nin Dünyadaki tüm tatlılar arasında 1.seçilmesi çok iyi olmuş. Sonuna kadar hak ediyor. Gururlandık! :)

• Beğendim
Reactions: Dante and xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi