En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
^Yaprak Dökümü'nü izlemedin mi? 😱
oncelikle merhabalar ,

acikcasi , yillardir listemde olan bir ^dizi bu .
< halen ve halen > bolum sayisi korkutuyor.

yoksa, gokce bahadir icin ozellikle izlemek istedigim bir dizidir -yaprak dokumu .
cast listesine yillar once baktigim da ^zerrin tekindor hafizam yaniltmiyorsa bu dizi de konuk olarak yer almis .

gokce ve fahriye , ana kadro da
-en fazla bolumde yer alan- oyuncular olmasi lazim .
(cast'a on baktigimda ana kadro 10 oyuncu nun ayni bolum sayisi olmasi lazim) .

basa donersek. :) evet izlememis olmam benim adima buyuk handikap...
cunku -cok begendigim- nice isimler bu kult projede yer almislar. :ozur:😭
onumuzdeki yaz bi yolunu bulup baslarsam, ne mutlu bana .:bhr:

• Beğendim
Reactions: serhatt
oncelikle merhabalar ,

acikcasi , yillardir listemde olan bir ^dizi bu .
< halen ve halen > bolum sayisi korkutuyor.

yoksa, gokce bahadir icin ozellikle izlemek istedigim bir dizidir -yaprak dokumu .
cast listesine yillar once baktigim da ^zerrin tekindor hafizam yaniltmiyorsa bu dizi de konuk olarak yer almis .

gokce ve fahriye , ana kadro da
-en fazla bolumde yer alan- oyuncular olmasi lazim .
(cast'a on baktigimda ana kadro 10 oyuncu nun ayni bolum sayisi olmasi lazim) .

basa donersek. :) evet izlememis olmam benim adima buyuk handikap...
cunku -cok begendigim- nice isimler bu kult projede yer almislar. :ozur:😭
onumuzdeki yaz bi yolunu bulup baslarsam, ne mutlu bana .:bhr:
Keşke senin yerinde olsaydım hiç izlememiş olmayı isterdim, apayrı bir zevk çünkü. Şiddetle tavsiye ediyorum. Tüm oyuncular döktürüyor. :Z

Keşke senin yerinde olsaydım hiç izlememiş olmayı isterdim, apayrı bir zevk çünkü. Şiddetle tavsiye ediyorum. Tüm oyuncular döktürüyor. :Z
tam hatirlamiyorum kimle oldugunu, ancak ; gecen , @Dosi nin nostalji dizi basliginda sanki bu muhabbetin benzeri olmustu :) . (veya baska bir baslikta).

bolum sayisi cok demistim. az once youtube baktim, o da ne! 😛 , kisa versiyonlu hali resmi sayfa da listelenmis eklenmis .

bu arada , ^dizinin forumda basligi var mi ?
^ asi dizisi ve ^gonulcelen dizisinin basliklarinin olmamasi, benim gozum de foruma dair eksi bi durum :ppp: .

uzerinden yillar gecse de , basliklarinin olmasini istedigim - ^dizilerdendir.

• Beğendim
Reactions: Dosi and serhatt
tam hatirlamiyorum kimle oldugunu, ancak ; gecen , @Dosi nin nostalji dizi basliginda sanki bu muhabbetin benzeri olmustu :) . (veya baska bir baslikta).

bolum sayisi cok demistim. az once youtube baktim, o da ne! 😛 , kisa versiyonlu hali resmi sayfa da listelenmis eklenmis .

bu arada , ^dizinin forumda basligi var mi ?
^ asi dizisi ve ^gonulcelen dizisinin basliklarinin olmamasi, benim gozum de foruma dair eksi bi durum :ppp: .

uzerinden yillar gecse de , basliklarinin olmasini istedigim - ^dizilerdendir.
Yaprak Dökümü yorum konusu var ama diğerleri yok.

• Okudum
Reactions: Dante
Ne demek. :Z

Asi'yi yayınlandığı dönem izlemiştim pek hatırımda olmasa da, diğerini hiç izlemedim.
- asi'ye dair - yorumlarini okumak isterdim.
^cetin tekindor ^icin listeme almis ve bu yaz aradan cikardigim saglam bir dizidir-asi .
^bir istanbul masali da cetin tekindor dolayli).

gonulcelen final bolumun de bir sekans haric -bu dizi ,bastan sona ayri bir keyifti.
< > sayesinde guzel anektodlar~sanatcilar vs duydum ^diyebilirim (ozellikle muzik konusu ).

<cok sekans var da,misal;
asagida vidyo 4.30 da baslayan anektod ^dedigim bilgi bazli duruma guzel bir ornek(frikyalilar kesiti).

^cetin tekindor ^icin listeme almis ve bu yaz aradan cikardigim saglam bir dizidir-asi .

gonulcelen final bolumun de bir sekans haric -bu dizi ,bastan sona ayri bir keyifti.
< > sayesinde guzel anektodlar~sanatcilar vs duydum ^diyebilirim (ozellikle muzik konusu ).

asagida vidyo 4.30 da baslayan anektod ^dedigim bilgi bazli duruma guzel bir ornek(frikyalilar kesiti).
asi mi dedin @Yakamoz-Asi yi çağıralım dizinin ordinaryusu olarak :A:A

asi mi dedin @Yakamoz-Asi yi çağıralım dizinin ordinaryusu olarak :A:A

Gelmiṣ geçmiṣ en iyi dizidir benim için Asi. Baṣka söze gerek yok. Nickimde bile taṣıyorum. :D

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dante and xemrexxx
Gelmiṣ geçmiṣ en iyi dizidir benim için Asi. Baṣka söze gerek yok. Nickimde bile taṣıyorum. :D
bu da bugun ogrendigim ilginc bir bilgi oldu 😛 :ok:
cidden , nickin bu diziyle alakasina ^suan sasirdim .
< keske daha onceleri soyleseydin de > kim bilir bi ihtimal diziyi/bolumleri yorumlardik hep beraber.

neyse.
basligini son donem, aramalar da arayip bulamamamin - buruklugu . oztl; saglik olsun .

asi nin cekildigi yer hikaye'ye cok iyi oturmustu .
basrol dahil ,kadronun uyumu cok baskaydi...

gonulcelen de ise, oyunculuklar dahil ,hikaye mekan bazli uyum da
en begendigim yerler ; hasret'in mahallesi, murat'larin piyanolu kosk'u , okuldaki muzik sinifi

- sahneleri - .

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
bu da bugun ogrendigim ilginc bir bilgi oldu 😛 :ok:
cidden , nickin bu diziyle alakasina ^suan sasirdim .
< keske daha onceleri soyleseydin de > kim bilir bi ihtimal diziyi/bolumleri yorumlardik hep beraber.

neyse.
basligini son donem, aramalar da arayip bulamamamin - buruklugu . oztl; saglik olsun .

asi nin cekildigi yer hikaye'ye cok iyi oturmustu .
basrol dahil ,kadronun uyumu cok baskaydi...

gonulcelen de ise, oyunculuklar dahil ,hikaye mekan bazli uyum da
en begendigim yerler ; hasret'in mahallesi, murat'larin piyanolu kosk'u , okuldaki muzik sinifi

- sahneleri - .

Ben çekim yerlerine gidemedim, nasip olmadı. Ama deprem de çok zarar gördü haberini aldım.

Zamanında Asi dizisinin resmi web sayfasında forum vardı, orada yöneticilik görevim vardı. Güzel sohbetler, arkadaṣlıklar vardı. Sımsıcak bir forum ortamıydı. Ṣimdi ki forumlar forum değil. Birçok bilgi gelirdi ilk ağızdan. Bazı arkadaṣlarımız İstanbul buluṣması yaptı. Bazıları çekim yerine gidip oyuncularla birlikte vakit geçirdiler.

Belki 3, belki 4 kere izledim. Tüm bölümleri Asi Dizi Resmi Facebook sayfasına yüklemiṣtim hatta. Yerli yabancı izleyenlerle irtibat halindeydik.

Çok güzel bir diziydi, hep benimle yaṣayacak.

Gönülçeleni o kadar çok sevmemiṣtim. Ama Murat ve Tubanın uyumu.. olağanüstüydü..

• Beğendim
Reactions: Dante
.
Çok güzel bir diziydi, hep benimle yaṣayacak.
. detayli ve anektodsal anlatimin icin tsk ederim.

bence ,forumda halen basliginin olmamasi buruk bir detay. bu durum,
su ustteki yazdigin kiymetli yorumun da bile belli .

halbuki, basligi vakti zamani acilmis olsaydi, ben dahil(asi izleyicisi) senin bu ustteki tur anektod karisimli ~ bolumlere dair yorumlarini da okumus olurduk . ki, benim de bu kult diziye dair kendi izlenimim de mevcut oldugundan , -guzel renkli bir baslik alti olabilirdi asi'ye dair dizi basligi...
ben ve sen, birde @serhatt var . burada daha baska uye varsa -da , ben denk gelmedim .

gonulcelen'in yeri bende neden ayri derseniz ;
kaliteli parcalara yer vermeleri ,bunu kimi zaman cansel'in sozlerin den anektodsal ~ kimi zaman muzik sinifinda sectigi parcalardan,,arka planlari vs vb, fazlaca derinlik katiyordu hem sahnelere ,hem konusulan parcaya vs dair. genel hattiyla dizi de beni net ceken ; muzige dair hersey di.

begeni , secim, goreceli elbette .
her ikisi de benim adima leziz isler olarak hatirlanacak . :ok:

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi