'A.B.İ'de Kenan İmirzalıoğlu Beğenmedi, Yönetmenler Gönderildi!

Deli Yürek komple izledin mi ?
evet :) .
hatta , kanimca, -yuksek cozunurlulukte- youtube'a eklenmesi gereken kult diziler arasindadir .

^tanim da yapalim;

^senaryo matematigini saglam buldugum dizilerden .

basligi varsa, bolumleri tekrardan yorumlamak guzel olur :) . sanirim, farkli bir baslikta meshur sahnelerinden birine dair yorum eklemistim.
Mesela Acı Hayat sonunu nasıl isterdin ? Mehmet ve Nermin ^mutlu ^sonlu mu
^ . buyuk harflerle ; kesinlikle :(:T

basligi varsa orda su soruya yorumunu okumak isterdim ; mehmet ,bastan beri -fazla gurur mu yapti- ?

< >ben kendimce mehmet/nermin dolayli cikarimini yapmistim o donemler...
keza, evdeki ahaliyle bu diziye dair yorum yaptigimizda yorumlar da ayni veya karsit gorusler oldu elbette .
(mehmet/nermin iliskisine dair).

ozetle; normal finali buyuk hayal kirikligi oldu .

evet :) .
hatta , kanimca, -yuksek cozunurlulukte- youtube'a eklenmesi gereken kult diziler arasindadir .

^tanim da yapalim;

^senaryo matematigini saglam buldugum dizilerden .

basligi varsa, bolumleri tekrardan yorumlamak guzel olur :) . sanirim, farkli bir baslikta meshur sahnelerinden birine dair yorum eklemistim.

^ . buyuk harflerle ; kesinlikle :(:T

basligi varsa orda su soruya yorumunu okumak isterdim ; mehmet ,bastan beri -fazla gurur mu yapti- ?

< >ben kendimce mehmet/nermin dolayli cikarimini yapmistim o donemler...
keza, evdeki ahaliyle bu diziye dair yorum yaptigimizda yorumlar da ayni veya karsit gorusler oldu elbette .
(mehmet/nermin iliskisine dair).

ozetle; normal finali buyuk hayal kirikligi oldu .
Ama onları da ölüm ayırdı yani, yoksa Mehmet Nermin'i alacaktı.

• Okudum
Reactions: Dante
Ama onları da ^ölüm ^ayırdı yani, yoksa Mehmet Nermin'i alacaktı.
goreceli elbette - saygi duyarim.

(dizinin basligi varsa yetkililer sohbeti oraya tasiyabilirler).

alinti da belirttigin
^.durum oraya gelene kadar , cok onceden kavusabilirlerdi...
ki, mehmet'in genel kati gurur'u vb olmasa ,
^farkli bir ^gidisat olmasi suphesiz di.

birden fazla ornek var da , simdilik aklima 2 ornek geldi;
hatirlarsan meshur bir sekans vardi ,mutlak kavusma yasanacakken, mehmet'in davranisi (asagidaki vidyo da) nermin'le karsilikli sozler ,ardina nermin'in olaya noktayi koymasi,,,,
bir dakika dolmadan mehmet'in yerden kalkip 2 kez nermin'in arkasindan gidecekmis gibi yapip ^vazgecmesi,vidyo da ve bu dizideki etkili ve kilit detaylar arasindadir ^ikilinin ozelinde . (mehmet yedigi tokadi hak etti derler, katilir misin ?)

asagida da 3.25e kadar ^nermin yine dogrulari konusmus(sozleri cat cat cat siralamis, mehmet yanit bile verememis)

velhasil, o donemde finalden sonra dedigim yerdeyim. < > merhum keske su diziye nermin'li mutlu son yazsaydi....

bu arada bu dizinin ismi ^bence, aci hayat degilde, ask ve ^gurur olsa nokta atisi olurmus.

• Beğendim
Reactions: Alemdar
goreceli elbette - saygi duyarim.

(dizinin basligi varsa yetkililer sohbeti oraya tasiyabilirler).

alinti da belirttigin
^.durum oraya gelene kadar , cok onceden kavusabilirlerdi...
ki, mehmet'in genel kati gurur'u vb olmasa ,
^farkli bir ^gidisat olmasi suphesiz di.

birden fazla ornek var da , simdilik aklima 2 ornek geldi;
hatirlarsan meshur bir sekans vardi ,mutlak kavusma yasanacakken, mehmet'in davranisi (asagidaki vidyo da) nermin'le karsilikli sozler ,ardina nermin'in olaya noktayi koymasi,,,,
bir dakika dolmadan mehmet'in yerden kalkip 2 kez nermin'in arkasindan gidecekmis gibi yapip ^vazgecmesi,vidyo da ve bu dizideki etkili ve kilit detaylar arasindadir ^ikilinin ozelinde . (mehmet yedigi tokadi hak etti derler, katilir misin ?)

asagida da 3.25e kadar ^nermin yine dogrulari konusmus(sozleri cat cat cat siralamis, mehmet yanit bile verememis)

velhasil, o donemde finalden sonra dedigim yerdeyim. < > merhum keske su diziye nermin'li mutlu son yazsaydi....

bu arada bu dizinin ismi ^bence, aci hayat degilde, ask ve ^gurur olsa nokta atisi olurmus.
Ben de belli zamanlarda Nermin'i affetmesini bekledim. Özellikle madem Filiz'le duygusal yakınlaşman oldu, orada ya Nermin'e stop dicektin Filiz'e hemen nikahı basacaktı ya da Filiz'e asla olmaz diyip Nermin'i almak.

Nermin tamamen Ender'den ayrıldığında (kendi çapında) Mehmet'te çok gel-gitler oluştu kanımca.

• Beğendim
Ben de belli zamanlarda Nermin'i affetmesini bekledim. Özellikle madem Filiz'le duygusal yakınlaşman oldu, orada ya Nermin'e stop dicektin Filiz'e hemen nikahı basacaktı ya da Filiz'e asla olmaz diyip Nermin'i almak.

Nermin tamamen Ender'den ayrıldığında (kendi çapında) Mehmet'te çok ^gel-gitler ^oluştu kanımca.
bir ustte ekledigim 2 vidyo
^kismen, - ekledigin mesajdaki son satirla- alakali :ok: .

< >
dizi nin bolumlerin de bir den fazla sahnelenen; mehmet'in > nermin'in duvar buyuklugundeki resim'ine bakip bakip , hem sinirlenen ,kirici olan ,
bi turlu affedememe ile ilisik tezat pismanlik ,
gecmisi unutamayip kirici kelimere dokerek her dafasinda uzuntu duyan
^mehmet < > ilginctir ,adeta her defasinda ^paradoksal bir hezeyan ve fazla gururla ^araf ta takili kalmis bir ruh gorunumun ^yansimasiydi.

ki, nitekim, bunu sadece biz izleyenler degil, nermin de bariz fark ettiginden:
ustteki her iki vidyoda, ozellikle ilk vidyo da 3.30dan sonra net rest ceker gibi dogru laflar ederek ust ustle sorulu yanitli laflarla >>
ne yapmami istiyorsun ,canimimi istiyorsun mehmet , ve diger serzenisleri. net bir mantiga oturuyor Nermin tarafindan ^bakildiginda.

tum bunlar ^goreceli elbette.

bu arada , filiz dedin de , - asagida dizi den minik bi anektod paylasilmis ,
kiymetli osman hoca'mizin anlik cozumu pragmatik pratik olmus:F . sartlari gozonune alirsak , filiz'in serzenisine hak vermemek elde degil . :) < >

Son düzenleme:
bir ustte ekledigim 2 vidyo
^kismen, - ekledigin mesajdaki son satirla- alakali :ok: .

< >
dizi nin bolumlerin de bir den fazla sahnelenen; mehmet'in > nermin'in duvar buyuklugundeki resim'ine bakip bakip , hem sinirlenen ,kirici olan ,
bi turlu affedememe ile ilisik tezat pismanlik ,
gecmisi unutamayip kirici kelimere dokerek her dafasinda uzuntu duyan
^mehmet < > ilginctir ,adeta her defasinda ^paradoksal bir hezeyan ve fazla gururla ^araf ta takili kalmis bir ruh gorunumun ^yansimasiydi.

ki, nitekim, bunu sadece biz izleyenler degil, nermin de bariz fark ettiginden:
ustteki her iki vidyoda, ozellikle ilk vidyo da 3.30dan sonra net rest ceker gibi dogru laflar ederek ust ustle sorulu yanitli laflarla >>
ne yapmami istiyorsun ,canimimi istiyorsun mehmet , ve diger serzenisleri. net bir mantiga oturuyor Nermin tarafindan ^bakildiginda.

tum bunlar ^goreceli elbette.

bu arada , filiz dedin de , - asagida dizi den minik bi anektod paylasilmis ,
kiymetli osman hoca'mizin anlik cozumu pragmatik pratik olmus:F . sartlari gozonune alirsak , filiz'in serzenisine hak vermemek elde degil . :) < >
Osman Sınav gerçekten çok kaliteli bir yönetmen/yapımcı. Bu yine kanıtlandı video'yu görmemiştim. Kendisiyle alakalı bana göre senaristleri kendi elinde tutmalıydı. Mesela : Ömer Lütfi Mete, Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Nehir Erdem, Ayşe Ferda Eryılmaz gibi.

Acı Hayat gerçekten de çok güzel bir diziydi, tekrar o sahnelere bakınca da Kenan o ikilemi çok iyi yaşadı, gösterdi. Büyük oynamıştı.

• Beğendim
Osman Sınav gerçekten çok kaliteli bir yönetmen/yapımcı. Bu yine kanıtlandı video'yu görmemiştim. Kendisiyle alakalı bana göre senaristleri kendi elinde tutmalıydı. Mesela : Ömer Lütfi Mete, Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Nehir Erdem, Ayşe Ferda Eryılmaz gibi.
pekii - sence , elinde tutabilirmiydi ?

bahsini ettigin isimlerin -kalemi cidden saglam- ,
hal boyleyken ,
bence , diger yapimci vb'lerin kendilerine teklif goturmemesi sasirtici olurdu...

kendimce tanimi da yapayim ;
-osman sinav- sektor de , -cok net iz birakmis- bir deger.

pekii - sence , elinde tutabilirmiydi ?

bahsini ettigin isimlerin -kalemi cidden saglam- ,
hal boyleyken ,
bence , diger yapimci vb'lerin kendilerine teklif goturmemesi sasirtici olurdu...

kendimce tanimi da yapayim ;
-osman sinav- sektor de , -cok net iz birakmis- bir deger.
Tutabilirdi, Kurtlar Vadisi'ni devretmeseydi son 20 yılın en büyük projelerini beraber yaparlardı.

Forum İstatistikleri

Konular
176,178
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb