‼️Final ‼️ 12.Adam ⚔️ Polat Şaşmaz ⚔️ Gizmen | Ayın Favori Üyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• 12.Adam

• Polat Şaşmaz

• Gizmen

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
128,999
Puanı
1,060

@Gizmen oy verdim.

Gerekli gördüğü yerde yorum yapan, ilgi duyduğu alanlarda cessurca yorum yazan biri.

Yaranma yada destekleme amacı olmadan tarafsız yorum yaptığını gördüm daima.

Hepsine başarılar diliyorum.

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Beni finale layık gören arkadaşlara teşekkür ederim. Finalde olmak veya olmamak hiç önemli değil önemli olan aile olmak burada bulunan herkes ayın favori üyesidir bunu demeden geçemezdim.

Bu arada finalde bulunmam bile başarıdır ya :A oyumu @12.Adam'a. verdim. @Gizmen'de hak ediyor ama 🙏

Oyum kesin olmadığı için biraz düşünmem gerekiyor.

Beni finale layık gören arkadaşlara teşekkür ederim. Finalde olmak veya olmamak hiç önemli değil önemli olan aile olmak burada bulunan herkes ayın favori üyesidir bunu demeden geçemezdim.

Bu arada finalde bulunmam bile başarıdır ya :A oyumu @12.Adam'a. verdim. Gizmende hak ediyor ama 🙏
nihayet senden bir yorum gördük. Acaba oy kullanıyor mu diye bi düşünmedim değil :A
Aslında finale çıkmak değilde aday olunmak kimi zaman sürpriz oluyor :A bu ay biraz karışık oldu durumlar. Kazanan konusunda buna deyineceğim.
Başarılar dilerim hepinize :Z

nihayet senden bir yorum gördük. Acaba oy kullanıyor mu diye bi düşünmedim değil :A
Aslında finale çıkmak değilde aday olunmak kimi zaman sürpriz oluyor :A bu ay biraz karışık oldu durumlar. Kazanan konusunda buna deyineceğim.
Haberim bile yoktu ahshshsjs

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Oyum kesin olmadığı için biraz düşünmem gerekiyor.

Şaşırmadım :A ah ah neler çektim neler bi bilsen :A
Okadar etiketler ettik seni oylarımızı verirken. İnsan bi bakıp reaksiyon bırakırdı :A
Konuya dalman için başlıkta adın geçmesi gerekiyormuş demekki :A
Meraktan ölen var. :A

Şaşırmadım :A ah ah neler çektim neler bi bilsen :A
Okadar etiketler ettik seni oylarımızı verirken. İnsan bi bakıp reaksiyon bırakırdı :A
Konuya dalman için başlıkta adın geçmesi gerekiyormuş demekki :A
Bildirim gelmedi yaa görsem valla dönerdim 😐 ismimi görünce bi dalışım var ne zaman finale kadar geldi diye :A
------

Evet @12.Adam ile @Polat Şaşmaz arasında kaldım finalde lakin 12. Adama oyumu verdim.

polat Şaşmaz yani eski çocuklar duymasın daha sık gormemiz dileğiyle. Konuların güzeldi bu ay. Devamini bekliyoruz :)
Teşekkür ederim. İnan bir oyun hiç önemi yok. Bende 12.adama verdim o hak ediyor çünkü. Çocuklar Duymasın nickini her fırsatta söylemen peki :A istersen 1-2 aylığına geri de dönerim yani :A

Bildirim gelmedi yaa görsem valla dönerdim 😐 ismimi görünce bi dalışım var ne zaman finale kadar geldi diye :A
------

Teşekkür ederim. İnan bir oyun hiç önemi yok. Bende 12.adama verdim o hak ediyor çünkü. Çocuklar Duymasın nickini her fırsatta söylemen peki :A istersen 1-2 aylığına geri de dönerim yani :A
6 ayrı isimden etiket almışsın ilk tur. İlginç olmuş hiç birinin gelmemesi :A
Normalde 1 konu sonrası final olunurdu ama bu kez 3 konu sonrası geldik yani baya süreç kaybetmişsin:A
Neyse en azıdan en asıl olan konuyu kaçırmadın :Z