28 Kasım 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Taşacak Bu Deniz - 8. Bölüm| TRT 1

• Kızılcık Şerbeti - 115. Bölüm | Show TV

• Arka Sokaklar - 729. Bölüm | Kanal D

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

• C Takımı - TV'de İlk | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sahnelerinin boşluğundan izlerken kanal değiştiriyorum artık, sıktılar. :A
Karaktere göre dizi izlenmez bunu İrlanda’da öğrendim İrlanda polisiyesi çok korkunç adamlar 1988 den beri aynı çetenin peşinde seri katil olan kasap çetesinin peşinde öldürdülkleri kişilerinin etlerini satıyor ve yedirtiyorlar
İlk olay Cadılar bayramında patladı toptan herkesi doğradı seri katil kasap çetesi ne ceset ne de kemik sadece kanlar var @Emre Ozansoy
------

Ben YT'den Ali'yi izliyorum birtek
Home and Awayı seyrettinmi

Bu arada NOW haber öncesi kuşağı ve PT1 ile PT2'de Ben Leman tekrarı vermiş peş peşe. Bu kadar tanıtımı, bu kadar tekrarı keşke başka diziler için de gösterseydi keşke.

Kizilcik Serbetine helal olsun. Dün bi 20 dakika falan diziye denk geldim. Baska bir dizi havasinda artik. Cok degismis. Pek begenmedim o ayri ama Salkim karakteri diziye cok yakismis.
Cimen karakteri cok sinir bozucu olmus. Yeni bir Fatih-Doga etkisi yaratmak istiyorlar anlasilan.

Kızılcık Şerbeti sağlam bir şekilde devam ediyor. Bu hafta ayrılık sonrası senaryo merak edenler baya olmuştur ama haftaya yayımlanacak bölümdede bu oranlarda olursa bu dizi Yasak Elma misali sağlam ilerlemeye devam eder. Rüzgar hamlesi diziye olumlu yansıyacaktır.

Şerbo yıkılmıyor vallahi helal olsun. Yeni bir Yasak Elma geliyor gibi.
geldi bile gibi görünüyor. Adamlar isini biliyor. Dizinin sadik izleyicileri cok, sen gibi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Kizilcik Serbetine helal olsun. Dün bi 20 dakika falan diziye denk geldim. Baska bir dizi havasinda artik. Cok degismis. Pek begenmedim o ayri ama Salkim karakteri diziye cok yakismis.
Cimen karakteri cok sinir bozucu olmus. Yeni bir Fatih-Doga etkisi yaratmak istiyorlar anlasilan.

geldi bile gibi görünüyor. Adamlar isini biliyor. Dizinin sadik izleyicileri cok, sen gibi :A
Can sıkıntısından bakıyorum ama evet genel olarak dizilerime sadığımdır. :A

Çimen ve sevgilisi yeni Doğa-Fatih oldular. Şimdi de onların evlenme kaosları, yeniden tanışmalar, fikir ayrılıkları vs. işleniyor. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Can sıkıntısından bakıyorum ama evet genel olarak dizilerime sadığımdır. :A

Çimen ve sevgilisi yeni Doğa-Fatih oldular. Şimdi de onların evlenme kaosları, yeniden tanışmalar, fikir ayrılıkları vs. işleniyor. :A
Doga'nin ayriligi cok önceden belli oldugu icin apar topar Cimen getirildi, daha net belli oldu. Kivilcim vs Ünallar catismasi icin bu gerekliydi. Apoya yeni es olarak iyi baglamislar o kismi :A

• Aynen
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Doga'nin ayriligi cok önceden belli oldugu icin apar topar Cimen getirildi, daha net belli oldu. Kivilcim vs Ünallar catismasi icin bu gerekliydi. Apoya yeni es olarak iyi baglamislar o kismi :A
Evet Çimen niye geldi, zaten bir rolü ve hikayesi yoktu derken gelmesindeki sebep en başından beri Apo-Kıvılcım arasındaki bağları kopartmamakmış. :A

• Aynen
  • Okudum
Reactions: 12.Adam and Dosi
Şerbo yıkılmıyor vallahi helal olsun. Yeni bir Yasak Elma geliyor gibi.
Yemişim Yasak Elma'yı Kızılcık Şerbeti en başından beri daha iyi bir hikaye ve kitleye hitap ediyordu zaten oranları da daha iyi.Haa hakediyor mu ? Bence hayır ama kemik kütlesi diziyi ayakta tutuyor büyük tebrikler.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
TBD devamlı izliyorum ama dünkü bölüm bomboştu yinede reytingi yükselmiş
ama benim 1 numaralı dizim gönül dağı insanın gönlüne dokunan böyle bir dizi görmedim daha

• Okudum
Reactions: 12.Adam