Fenerbahçe 1-1 Ferençvaroş | UEFA Avrupa Ligi 25-26 Sezonu | 5. Hafta Maçı

Maç sonucu ne olur?

  • Ferençvaroş kazanır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
10 Şubat 2011
Mesajlar
31,040
Reaksiyon puanı
8,389
Puanı
1,060
Konum
Türkiye
UEFA Avrupa Ligi 5. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Macar ekibi Ferençvaroş ile karşı karşıya gelecek.

20.45'de başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

Fenerbahçe ligde 7 puanla 13. sırada yer alırken, yenilgisi olmayan Ferençvaroş ise 10 puan ile 3. sırada yer alıyor.
 
  • Harika
Reactions: 12.Adam
FB_IMG_1764262155921.jpg
 
Bamidele Yusuf iki kere direğe takıldı, üçüncü de atacak bize. :A

Fena oynamıyoruz. Temkinli iyimserlik var takımda. :)
 
Şu maç hakkımız
------

Jon duran evet beklenen sonuç kırmızı kart. Topsuz alan faul ve kırmızı kart. Kes cezasını takımdan gonder. Bal Ligi'nde oynuyor sanki harekete bak UEFA kupasında.
 
Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
Jhon Duran acilen kadro dışı. Hemen hemen. Skiriniar ve Semedo kendinizi yere atmayın kardeşim. Sinir etmeyin insanı.
 
  • Sinir Bozucu
Reactions: RüzgarGülü
Bir süre takımda herkes farklı farklı yerlerde oynamaya başladı. Edson stoper oldu, Oğuz ve Semedo orta ikili, Brown sol kanat. :A

Yiğit Efe maşallah, ilk maçı olmasına rağmen çok iyi mücadele etti. İkinci bir Yusuf olur inşallah.

Acilen bir forvete ihtiyacımız var. Duran ve En Nesiry ile olacak iş değil. Bu iki oyuncu Galatasaray maçında da gol atsa yine fikrim değişmeyecek.